![]() |
demokracia
Egy baratod tarsasagaban odalepsz egy nohoz a buliban:
- Szerintem mi harman egy izgalmas, vad, kozos szexualis kalandba fogunk keveredni. - Szerintem is - mondjaa baratod. - Szerintem nem! - tiltakozik a lany. - Sajnalom... A ketharmad az ketharmad... |
- Atyám, vétkeztem! Három napja nem hordok fehérneműt.
- Rendben, lányom! Három miatyánk és húsz cigánykerék. |
- Hogy hívják a leánykollégium portást?
- Likőr. |
Ha azt mondom, vagyis jelen esetben irom, hogy facebook, szerintem a tobbseg tudja, hogy mirol van szo.
Napi friss: Az"arckönyv" megalapítóját tegnap súlyos sérülésekkel kórházba szállították! Az orvosok csak annyit árultak el, hogy Chuck Norris megbökte őt. |
Facebook képaláírás (lány pózol a tükör előtt egy sráccal):
"Ferenc Palágyi ez komoj nagyon na enyit eröl és ö kicsoda na" :o |
Miért kell Tom Lantos sírját beszórni szódabikarbonával?
-Nehogy kihányja a föld! |
Mit kért penteken minden angol a kocsmában?
Kate Vilmost... |
A tegnapi zsidi focimeccsen Sanya beszolasa az ellenfel jatekosanak:
"Szep vagy, mint egy rantott hus!" :D |
Egy matematikus és egy bankár beszélgetnek.
Kérdi a bankár: te mennyi annak az esélye, hogy egy repülőn bomba van? A matematikus kis számolás után azt mondja 1:1000-hez! Fú baszus az nekem nagyon nem jó, akkor 3 év mulva felrobbanok, mit csináljak h több esélyem legyen? mire a matematikus kis gondolkodás után: vigyél magaddal bombát mert annak az esélye hogy kettő bomba van a fedélzeten 1:1000000-hoz. |
Ebédelnek a fiatal házasok. Az ifjú férj hősiesen kanalazza a levest pedig egy picit sósnak érzi. A fiatalasszony talán azért is, hogy elvonja ura figyelmét az ételről, állandóan cscsog:
- Képzeld tudományos cikket olvastam a napokban, melyben az orvosok azt írják, hogy egy felnőtt ember 3-4 kiló sót is megehet egy évben. A férj felnéz és így válaszol: - De valószínű, hogy nem egyszerre. |
All times are GMT +1. The time now is 19:20. |