![]() |
A székelyeknél az a szokás, hogy az esküvő után rögtön jön a nászéjszaka. Aznap este eldől, szűz volt-e a feleség.
Nem lett véres a lepedő így a székely be akarta festeni a lepedőt, de nem volt csak zöld festék. Így azt gondolta lesz ami lesz. Másnap kiterítik a lepedőt és mindenki elcsodálkozik. Csak a székely apja szólal meg: - Ez az fiam, fel az epéig! |
Székely és a felesége utaznak a szekéren. Egyszer csak nagy vihar támad. Tőlük száz méterre lecsap a villám. Azt mondja a székely:
– No, no. Megint lecsap a villám tőlük 50 méterre. Újra megszólal a székely: – No, no! Lecsap a villám ismét, agyoncsapja az asszonyt. Mondja a székely: – No, azért! |
A székelyek és a kínaiak háborúzni akarnak egymással.
– Aztán hányan vagytok? – kérdezik a kínaiak. – Nyolcvanezren – felelik a székelyek. – És ti? – Egymilliárdan. – Baj van, János bácsi – szól hátra a székely vezér –, hova temetjük ezt a sok kínait? |
APEH levél: Tisztelt Címzett! Mellékelten visszaküldjük a 2010. évi adóbevallását kijavításra. Ugyanis az "Eltartottak" oszlopba nem írhatja, hogy "kormány, parlament, állami és helyi hivatalnokok és több százezer cigány"."
|
A nők feminista kongresszust tartanak, ahol sorban felszólalnak, és megosztják élményeiket. Először az amerikai nő megy fel, és elkezdi:
- Hát az úgy volt, hogy jött haza a férjem, Charles, és követelte, hogy vasaljam ki az ingjeit! Én pedig... mondtam neki, kedvesem van kezed, megfogod a vasalót és szépen kivasalsz! Hát első nap nem láttam semmit, második nap sem láttam semmit, de a harmadik nap Charles vasalt, mint a kisangyal. Nagy taps, nők ujjonganak a teremben. Másodjára a francia nő megy fel, és kezdi: - Velem ugyanez történt meg, a férjem, Jean követelte, hogy mossak ki azonnal, én pedig mondtam, szépen pakolj be mindent a mosógépbe, és moss ki!! Első nap nem láttam semmit, második nap sem, de harmadik nap Jean mosott! Újra nagy taps... Utoljára a Manci néni lép fel az emelvényre, és elkezdi: - Hát az én Pistám egyik nap hazajött, az asztalra csapott, hogy vacsorát kér, de izibe! Én meg mondtam, Fiam, nem vagy béna, megfogod a kést, megpucolod a krumplit, és szépen megfőzöl! Hát első nap nem láttam, semmit, második nap sem láttam semmit, a harmadik nap a bal szememre már láttam... |
Egy férfit felhív a felesége:
- Gyere azonnal a kórházba! Anyám haldoklik, valószínűleg már nem éli meg a holnap reggelt! - De drágám! Este focidöntő lesz a tévében! - Nem baj, akkor felveszed és megnézed máskor! ... A dologból végül válás lett, amikor a férj feltűnt a kórházban egy kamerával és egy kameraállvánnyal. |
A feleség hazafelé menet a boltban férjébe botlik:
- Hát a karikagyűrűd meg miért nincs rajtad? - Ugyan, szívem, ebben a hőségben? |
Egy bomba csaj, szinte minden férfi álma, a kocsmában odalép a pulthoz
és int a csaposnak, mire az odamegy. A nő erotikusan az ujjával még közelebb inti addig, míg a füle majdnem a nő szájához nem ér. Akkor a nő megcirógatja a csapos szakállát és azt mondja: - Te vagy itt a főnök? A csapos nagyot nyelve válaszolja: - Sajnos, nem! De segíthetek valamiben? A nő tovább cirókázza a csapos arcát, majd így szól: - Akkor kérlek, hívd ide a főnöködet, édes! A csaposunk már izzad, mire kinyögi: - Sajna nem tudom, mert nincs bent, de hagyhatsz nálam üzenetet neki, bébi. És közben a szája is tátva marad, amibe a nő szép lassan bedugja minden ujját, és erotikusan végig szopogattatja a csapossal. A csapos, miután végig szopogatta a nő ujjait, megkérdi a nőt, miközben nagyokat nyel: - És mond csak édes, mit mondjak a főnöknek???? - Hát csak azt, hogy a wc-ben se papír, se szappan, se víz, se kéztörlő. |
Ábelnek beszédhibája volt. Nem tudta kimondani a "k" betűt. Még a logopédus bátyja se tudott segíteni a káin..
|
English lesson!
-Do you speak English? -Yes -Name? -Adolf Bumin. -Sex? ...............-3 to 5 times a week. -No, I mean..male/female? -Yes, male,female and sometimes camels. -Holy cow! -Yes, cows, sheep...Animals in general. -Oh dear, -No, deer runs too fast. |
All times are GMT +1. The time now is 10:11. |