![]() |
Quote:
Én nem szeretek 600heki fele lépni ott már alig vannak 2 körre:)(bár itt ha felmegyünk 600hekire hát a top5 szerintem simán megvan:P) ja és vannak a szöviben olyan tagok akiknek sokat kell még potolni és azt a másik csopi alján könyebb:)Meg fajváltáson esett át pár tag...Ugy gondoltuk mostmár más fajjal akarunk játszani:)(3 normál csopit ki lehetett volna járni amiota ott voltunk:P) |
a Q-ban 600 hekin még simán vannak 2 körre orik. azt hiszem, 2-3 hónapja 760 heki körül kerültem 3 körre a többiektől.
|
Quote:
mert felfele 600hekin nemhiszem,hogy sokan vannak.... |
Quote:
|
Quote:
Ha megvan a topkör:) DE már megint ez jön,hogy az élő fába is belekötöttök:) |
Quote:
Na de 300 hektár alatt a 4. szintre lépni???:D |
Quote:
Kész meguntuk a fajt hallottál már olyanról?:) Nyugodj meg nem 300-on lépünk ha nem tartanak fel agyagék :) |
Quote:
|
Quote:
idöztünk velük régota... már a Q-ba voltunk 1k köre éasazért nem az örökkévaloságig akarunk 1 csopiban ülni ugyanolyan mind nem tudom miért nem mind1,hogy a Q-ba vagyunk 300-on vagy a J-be:) már leírtam ,hogy naon naon menekülni kellett mert hát a szövijük full serege sem ütött volna be gömböt se tudtak volna szerezni és talán lopásonként 20egység meghalt volna... ugyhogy ténleg naon menekülnöm kellett:D |
hát nem mind1, hogy 5. szint vagy a 4.
ha jól tudom, a 4. szinten a nyersi ára 100*-os az 5-höz viszonyítva. és az is véletlenül jött össze, hogy pont 1 sereg tartott feléd a szintlépés pillanatában? :D |
| All times are GMT +1. The time now is 20:02. |