![]() |
Kösz Ati, tök jó fej vagy. Egy ártatlan poénért 12 kör = -800 heki.
|
Quote:
Semmi gond különben, megszoktam már, hogy azok kelnek ki a legjobban magukból, akikkel próbálok jófej lenni. Mert valljuk be, általában egy darab figyelmeztetés szokott járni. Te eddig 3-at kaptál... Plusz egy 5 kört. Plusz most sem anarch lett a vége, aminek ugye egy ilyen durva szabályszegésért járnia kellett volna. Semmi gond, ezek után legközelebb nem gondolkozom azon, hogy enyhébbet kapj-e, megy ami jön. No sebaj, "fasza gyerek" vagyok, és még véletlenül sem az a gond, hogy szabályt szegsz, ááá, nem.......... |
Quote:
Már hogy lehetnének 19-en, azt hittem ha megvan 10fő egy klánban, többet nem enged bevenni a rendszer;) |
Quote:
|
Amennyiben a poén számodra egyenlő a szabályszegéssel, akkor ez esetben én magam kérlek, hogy rakj át anarchba...
Mindig igyekeztem szabályosan játszani, soha nem törekedtem a csalásra. Egy csomó befektetett időmet és energiámat tetted tönkre ezzel a 12 körrel. |
szerintem inkább örülj, hogy megúsztad 800 hekivel :)
|
Quote:
Na ne szórakozzunk már. Az ilyen "vicceknek" nincs helye a Hódítóban. Repülőtéren sem komálják az olyan vicceket, hogy elkiáltod magad, hogy bomba van nálad. Ez egyértelmű szabályszegés volt, amiért a lehető legenyhébb büntetést kaptad. Normál esetben ilyenért anarch jár, most sokmindent mérlegeltem pozitív irányba. Belátom, hogy ez hiba volt. |
Ati, ne hasonlítsd már össze lécci a repteret a hódítóval, köszi.
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:48. |