![]() |
uhh basszus mellényomtam... :( felfele akart lenni. Ati légy oly kedves korrigálj! :)
|
404-es hiba a mindentudas.hu-n :)
Quote:
|
Gyorshajtót megállít a rendőr, előveszii a jegyzetfüzetet és megszólítja a sofőrt.
- Neve? - Musztafa Toktolovodsz Szlejzes Hale Ezután mondja a rendőr, miközben elteszi a tollat. - Legközelebb nehogy megint gyorshajtáson kapjam! |
Móricka odarohan a benzinkúthoz:
– Kérek 10 liter benzint. – Milyet? – Mindegy, csak gyorsan tessék adni! Öt perc múlva ismét rohan a benzinkúthoz Móricka: – Kérek még 10 litert! – Minek az neked? – Ne tessék feltartani! Ég az iskola! |
Peti, amikor hazaért az iskolából:
– Apa kaptam egy 3-ast matekból. Peti kap egy pofont. – Ja és kaptam egy 5-öst énekből. Peti kap megint egy pofont. – De apa ezt miért kaptam? – A matek hármasod után még volt kedved énekelni? |
Órán az iskolában a tanító néni látja, hogy nagyon mozog a hátsó pad.
Meg is kérdezi Pistikét: - Mi történik ott hátul Pistike? - A tanító néni mondta, hogy húzzam meg a Margót. |
A szőke titkárnőt első munkanapján elküldik kávét csinálni. Mivel még sosem főzött kávét, lemegy a közeli presszóba egy termosszal.
– Elnézést, belefér ebbe a termoszba hat csésze kávé? A pincér méregeti a termoszt egy kicsit, aztán felel: – Igen, azt hiszem hat csészényi pont elfér benne. – Ó, ez nagyszerű! Akkor kérek kettőt cukorral, egyet cukor nélkül, egyet tejszínnel és két capuccino-t. |
A szőke, a barna, meg a fekete nő ül a presszóban és beszélgetnek.
- Képzeljétek - mondja a fekete -, tegnap este ahogy keféltünk a Bélával, véletlenül megfogtam a golyóit, hát tisztára hideg volt. Másnap a barna is mesél: - Képzeljétek, tegnap este mi is keféltünk a Zolival és kíváncsiságból én is megfogtam a golyóit, hát neki is totál hideg volt. Harmadnap megint összejönnek, hát a szőke feje bucira van verve, kék-zöld meg lila. - Hát veled mi történt? - kérdezik. - Az úgy volt, hogy mi is keféltünk tegnap este a Jocival és én is megfogtam neki és neki is hideg volt. - És?! - És mondtam neki, hogy: "Jé, a te golyóid is hidegek kefélés közben, mint a Béláé meg a Zolié.". |
Az öreg székelynek megbetegszik a tehene, és kihívja az állatorvost. Az orvos fölírja a receptet, amivel az öreg bemegy a városba, majd amikor visszaér, azt mondja a feleségének:
– Te, asszony! Kóstold meg már ezt a gyógyszert, nehogy valami baja legyen a tehénnek! |
– Hát az úgy történt, tisztelt bíróság – kezdi a székely bácsi –, hogy én ettem a banánomat a kis bicskámmal, oszt eldobtam a héját. Pont arra jött a Józsi, és elcsúszott a banánhéjon, és pont beleesett a bicskámba, meg még hatszor.
|
All times are GMT +1. The time now is 03:25. |