![]() |
Mi a különbség a terrorista és az anyós között? – Az előbbivel lehet alkudozni.
|
Szőke nő telepíti a Windows-t. A gép kiírja:
“Kérem, tegye be a harmadik lemezt!” Mire a szőke: -Anyádat, már a második is alig fért be! |
Móricka ül az ének órán és kikéretszkedik wc-re.
-Tanárnő kimehetek a wcre? -Persze Móricka …Móricka visszajön. -Tanárnő tanárnő! -Ég a wc!!! -Móricka ének óra van csak énekelve! -Súbidubi ég a budi. |
A bokszolónak mondja az edzője a meccs kezdése előtt:
- Figyelj! Megtaláltam az ellenfeled gyenge pontját. Valahányszor a földre kerülsz, nem védi magát! |
A skót kisfiú megkérdezi az apjától:
- Apa, mi lesz karácsonykor a fa alatt? - Parketta, kisfiam, parketta. |
Ifjú egyetemista először megy haza a kollégiumból.
Anyja így fogadja: - Levágtam egy csirkét, mit főzzek belőle? Mire az egyetemista: - Pálinkát. |
Bemegy a púpos gyerek a pékségbe. Azt mondja a péknek:
-Kérek egykiló kenyeret. Mire a pék: -Majd ha az előzőt lenyelted. |
A szőke nő a barátjával elmegy a fiú szüleihez vacsira.
Egyszer csak a falusi bableves hatni kezdett: fingania kellett a csajnak. Gondolt egyet elengedett egy KICSIT. A srác apja lenéz az asztal alá: - FIFI! A csaj arra gondol: na ezt a kutyára fogta! Gondol egyet kienged egy reccsenőset. Az apa: - FIFI! A csaj már biztos benne: na ez már a kutya lelkén szárad. Elenged egy nagyon nagyot. Mire az apa: - FIFI! Mennyé má arrébb mert minnyá rád szarik! |
A cigány elsétál az építkezés mellett. Véletlenül megbotlik, és beleesik a meszes gödörbe! Hangosan kiabálni kezd:
- Segítség! Valaki gyorsan nyújtson le egy lapátot! Arra jár egy cigány komája, aki a kiabálás hallatán teljesen megbotránkozik: - Normális vagy Gazsi? Pár perce vagy csak fehér, de már dolgozni akarsz?! |
Két alkoholista elmegy kempingezni. Mondja az egyik:
- Én hoztam magammal egy üveg pálinkát, hogy ha véletlenül megszúrna minket egy rozsdás szög, legyen mivel fertőtleníteni. Te mit hoztál? - Két rozsdás szöget. |
All times are GMT +1. The time now is 03:39. |