![]() |
Quote:
Steppen Wolf - Born to be Wild :cool: |
Ha jobb románnak lenni, mint magyarnak, nekem az is mindegy. Ahogy érzitek. Akinek meg kiírtották és kifosztották a családját a nagy testvér csatlósai, az nem "divat"-ból csinálja. A divatemberek sose kitartóak. 3 év múlva fordul a divat, akkor fordulnak ők is. Leveszik a nevetséges mű-nacionalista cuccaikat, és átvedlenek másba... Na nekik halvány gőzük nincs erről az egészről. Szánom is őket.
|
Quote:
|
Quote:
Mellesleg a véleményem megvan róluk. Tavaly elmentem egy koncertre, nem is volt gond, tök jó volt. Vége a koncertnek, már mindenki hazafelé tart, egyik utcában jön egy csávó, kérdezi minek járok ilyen helyekre, amikor még bakancs sincs rajtam. (sima alap1 utcai cuccba mentem be) Visszakérdeztem, hogy mikor írták alá a trianoni békediktátumot. Nem tudta. Hazamentem. Erre mit mondhatnék. :D Ez a divat ember. Bejön neki a fekete cuccos keménykedés. Csak a feje üres, mint egy vödör... Na ez valóban szánalmas. De azért ne sorolj mindent ebbe a kategóriába, mert hála az égnek, nem csak ilyen van. Mellesleg: Prodigy_-_Smack_my_b*tch_up.mp3 |
Ne kezdjétek már itt is!!! Mindenki azt hallgat, amihez kedve van és ha akarja beírja ide és megosztja velünk, ennyi, ha nem tetszik ne hallgasd!
Klaviatúrák vad csattogását:) |
Hmmm...úgy látom az én hsz-m miatt kezdődött. De ha meghallgatjátok azt a számot, akkor az nem a hazáról, hanem a házáról szól :) Meg egyébként is nem vagyok nagy hungarista, meg ilyesmi (mert akkor nem más országban próbálnék megélni), hanem egyszerűen szeretem hallgatni. Igaz erősíti a honvágyat, de egyszerre nyugtatólag is hat.
Igaz arról is megvan a véleményem, hogy a románok is ugyanazon az oldalon voltak mint mi, mágis ők még területet is kaptak. Na mind1...ne menjünk bele. Disturbed - Ten thousand fists |
Mytra: Imperium
|
Felix Da Housecat - Silver Screen :cool:
sweet seduction in a magazine endless pleasure in a limousine in the back shakes a tambourine nicotine from a silver screen :cool: |
|
Quote:
Én is:D:D;);) |
All times are GMT +1. The time now is 06:22. |