![]() |
Csak ennyi: hagyjatok már békén!!! Remy, hányszor mondjam el, hogy nem is voltam ott, és még mindig nekem nincs gerincem? Én biztos nem megyek ki, HA megnézem egyáltalán a teljesben, hogy mi történt, de ált ritkán teszem. Pontlistát figyelek, és nézem, hogy ki 2 körös. Ha figyelek, nem megyek ki, ha nem, akkor sem, mert nem én vagyok, akinek mennie kell....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A dühöngő fórum témájába belefér a csalózás és semmi nem lett volna az egészből, ha Ts (a hűség és becsület :D bajnoka) nem veszi rögtön magára. Ez annál is érdekesebb, mert amikor Ő gyalázott mást itt, akkor arra hivatkozott, hogy senki sem ismert rá és nem lehetett kikövetkeztetni kit alázott... Szóval, nagy büdös becsületesség ide vagy oda, azért mindjárt más az eset ha fordítva van érintve kedves barátunk. Na ennyit erről. A dolgon pedig már túl vagyunk: lazíts Hex! :) |
Quote:
|
Quote:
engem zavar, hogy beleszóltam egy szöviharcba, mégha a célpontom 5-6körre le volt szakadva a szövijeitől, habár valószinüleg kimennék újra, mert nem sejtettem, hogy 3 kört vár a visszatámadással és mivel eléggé le volt szakadva nem gondoltam, hogy még ténylegesen szeretne hozzátenni a harchoz. zavar, hogy vannak akik ugy dühöngenek, hogy nincsenek tisztában azzal, amit mondanak, hogy téves információkat tesznek ki ide a fórumra és amikor kérdezem, hogy ez mi, akkor semmi választ nem kapok. zavar, hogy úgy minősítenek játékosokat, hogy semmit nem tudnak az adott dologról. |
Quote:
Éééés milyen lett? :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:06. |