Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

vityu 10-07-2010 12:34

Csak ennyi: hagyjatok már békén!!! Remy, hányszor mondjam el, hogy nem is voltam ott, és még mindig nekem nincs gerincem? Én biztos nem megyek ki, HA megnézem egyáltalán a teljesben, hogy mi történt, de ált ritkán teszem. Pontlistát figyelek, és nézem, hogy ki 2 körös. Ha figyelek, nem megyek ki, ha nem, akkor sem, mert nem én vagyok, akinek mennie kell....

Merengő 10-07-2010 12:44

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 266145)
és szerinted ki a búbánat tudta volna, hogy épp a szövidből ki készül szembe menni?
tanulj meg játszani a sírás helyett, ennyi
kijöttök nagy mellénnyel fórumra, hogy csak egy szövi van a színen, Tsék lámák mint az állat és amikor jól elverik a popótokat, meg sírtok és jksz-t kiabáltok fórumon. Van egy bejelentő lap, tessék kitölteni, majd a supp elbírálja

Tsobiék nem vertek el jobban minket, mint mi őket elsőre :) és nekünk még mindig ott van az, hogy 2 szövetség támadott, és ebben nem csak a 48 hekit értem hanem azt a támadást is ami nem fért be. és jó lenne ha felvennél egy kulturáltabb stílust amikor megnyilvánulsz, nem biztos, hogy mindig ehhez van hozzászokva.

Hex 10-07-2010 12:53

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 266171)
Tsobiék nem vertek el jobban minket, mint mi őket elsőre :) és nekünk még mindig ott van az, hogy 2 szövetség támadott, és ebben nem csak a 48 hekit értem hanem azt a támadást is ami nem fért be. és jó lenne ha felvennél egy kulturáltabb stílust amikor megnyilvánulsz, nem biztos, hogy mindig ehhez van hozzászokva.

Tséknek meg ott van pool meg az mf gnóm. szóval egál. És Tsnek tényleg nem volt netje, mivel szövitársam 5. szinten csak tudom. Nem voltam kultúrálatlan. Ti meg máskor ne egy topicban csalózzatok mást. Ez is felvet egy bizonyos kultúrát... ha már itt tartunk.

Pacsi 10-07-2010 13:08

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 266172)
Tséknek meg ott van pool meg az mf gnóm. szóval egál. És Tsnek tényleg nem volt netje, mivel szövitársam 5. szinten csak tudom. Nem voltam kultúrálatlan. Ti meg máskor ne egy topicban csalózzatok mást. Ez is felvet egy bizonyos kultúrát... ha már itt tartunk.

Azt meg végképp nem értem Hex minek szólsz bele!
A dühöngő fórum témájába belefér a csalózás és semmi nem lett volna az egészből, ha Ts (a hűség és becsület :D bajnoka) nem veszi rögtön magára. Ez annál is érdekesebb, mert amikor Ő gyalázott mást itt, akkor arra hivatkozott, hogy senki sem ismert rá és nem lehetett kikövetkeztetni kit alázott... Szóval, nagy büdös becsületesség ide vagy oda, azért mindjárt más az eset ha fordítva van érintve kedves barátunk.
Na ennyit erről. A dolgon pedig már túl vagyunk: lazíts Hex! :)

Hex 10-07-2010 13:32

Quote:

Originally Posted by Pacsi (Post 266174)
Azt meg végképp nem értem Hex minek szólsz bele!
A dühöngő fórum témájába belefér a csalózás

szerintem nem fér bele :) inkább adj a szövitársadnak egy pacsit és próbáljatok meg épkézláb országokat felépíteni :D

csabi 10-07-2010 15:07

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 266068)
csak csinálja a műsort ne foglakozz vele ... menj inkább fodrászhoz :)

megtörtént. :)

engem zavar, hogy beleszóltam egy szöviharcba, mégha a célpontom 5-6körre le volt szakadva a szövijeitől, habár valószinüleg kimennék újra, mert nem sejtettem, hogy 3 kört vár a visszatámadással és mivel eléggé le volt szakadva nem gondoltam, hogy még ténylegesen szeretne hozzátenni a harchoz.
zavar, hogy vannak akik ugy dühöngenek, hogy nincsenek tisztában azzal, amit mondanak, hogy téves információkat tesznek ki ide a fórumra és amikor kérdezem, hogy ez mi, akkor semmi választ nem kapok. zavar, hogy úgy minősítenek játékosokat, hogy semmit nem tudnak az adott dologról.

Tsobi 10-07-2010 15:10

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 266198)
megtörtént. :)

Éééés milyen lett? :p

Ati 10-07-2010 15:18

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 266199)

Hogy nem foglalkozik vele? Milyennek kellene lennie? :D

csabi 10-07-2010 15:24

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 266199)

pont mint 1 hónapja.. :) cisco-s egyen haj.. :D

Merengő 10-07-2010 15:26

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 266198)
engem zavar, hogy beleszóltam egy szöviharcba, mégha a célpontom 5-6körre le volt szakadva a szövijeitől, habár valószinüleg kimennék újra, mert nem sejtettem, hogy 3 kört vár a visszatámadással és mivel eléggé le volt szakadva nem gondoltam, hogy még ténylegesen szeretne hozzátenni a harchoz.

ezt az 5-6 körös lemaradást olyan lemaradásnak tekintetted, mi visszahozhatatlan? kb 15k vari fokozása .. :) és amúgy jó lenne ha nem össze vissza beszélnétek, egyszer azt állítjátok, nem érdekelt titeket a harc azért szóltatok bele, (itt írtátok le) máskor azt, hogy csak éplista meg gömb alapján mentetek.. jó lenne ezt már ha letisztáznátok egymásközt :) na de tényleg hagyjuk ezt a témát :) milyen szép időnk lett :)

All times are GMT +1. The time now is 13:06.