![]() |
Quote:
Nagyon tisztelem benned, amiket írtál, és nem is kárörvendés volt, tényleg sajnálom az Ovit, nem tudom mi vezetett oda, hogy széthullottak, de szerintem nem a te kilépésed. |
Quote:
Gratula hozzá:) Quote:
|
Quote:
most nincs időnk játszani, majd lesz összeállunk majd, és nyomjuk, ahogy szoktuk :) addig is hajrá mindenkinek :) |
Quote:
Ne is búcsúzz!!!! Rád itt szükség van...... Én még sokáig ott leszek,ahol szoktunk beszélni.... Most is küldtem neked zöldet onnan... Én várlak ott lenn bármikor, ha kedved van kis laza játékra.... |
Quote:
|
Quote:
|
Grat a Menzonak, és a GGKNT-nek!
Az ovit sajnálom, és persze Fegyát is(nekem Fegya bácsi lehetne).Igaz nem beszéltem vele sokat, de az írásaiból jófejnek, értelmesnek tűnik. |
jön a vizsgaidőszak, meg a nyár, nem játszunk most, meg jó ideje ellustultunk :)
grat a Menzónak h egy nem aktív, elfásult klánt le tudott verni :) mindenesetre a klántámadással sikerült megtalálnotok azt az időpontot kb az elmúlt pár napban, mikor a klán nagyrésze még csak gép közelében sem volt. én nem látom annyira pozitívan a jövőt, mint NorB, de ez az én hibám :) kiszállok egy időre a mókuskerékből, kedvem sincs, időm sincs játszani. ősszel talán visszatérek, talán nem... |
Grat a Menzónak az ütésért,az Ovinak pedig azért,mert mindig korrekt ellenfelek voltak :)
|
Gartula a Menzónak:)
Az ovisok pedig ne hagyják szétesni a klánjukat;);) |
All times are GMT +1. The time now is 20:42. |