![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ezt is |
Quote:
|
Quote:
Szerintem magadat azert csak sikerul lejaratni kemeny munkaval. |
Quote:
|
Quote:
ezzel nem feltétlen értek egyet ne legyünk már elfogultak az ismerősökkel szemben, minden hsz-edből ez sugárzik... |
Quote:
csakhogy te nem dühöngeni jöttél hanem engem fikázol tiszta erőből magadat meg fényezed:D(mondjuk rád is fér mert nagyon tompán csillog a glóriád:D) szóval részemről ennyi.muszáj volt reagálnom a hülyeségeidre,de ezennel befejeztem azt hiszem elmondtam az én verziómat is a többi a pattogatott kukoricát tömő olvasók dolga.mindenki vonja le a maga következtetéseit és kész. |
Quote:
7támadó ország volt feléjük 1 nap alatt. |
Quote:
Az említett emberekről, akik nem az én szövimbe tartoznak, meg már leírtam, hogy a háború ELŐTT megbeszéltük velük, nem szólnak bele a dolgunkba. Erre egyszercsak mégis meggondolják magukat, és alánk verik jócskán az egész bagázst. Ez ugyan kit gyanúsít? Mert szerintem, és minden logikusan gondolkozó ember szerint is Killeréket... |
És valóban, kijöttem ide fikázni, meg mellett verni,(ha ez nektek így tetszik) mert ha valaki ennyit tud ekkora arccal, az megérdemli, hogy más is megtudja ezeket az infókat, nehogy aztán csak Killer alaptalan híre miatt ne vágjon oda nekik egyszer-kétszer egy csatában:)
|
Quote:
Gondolom jól jött nekik a potyaföld és földeltek. Ellenem és Velem is megtörtént már hasonló eset, bár részemről puszta véletlen volt. |
Quote:
Viszont ha véletlen, akkor is gondolom felmérték ki a leggyengébb a környéken, és őket ütötték földre, mert akkor meg ez logikus nem? :D |
Quote:
|
Quote:
Ugye mennyivel más a story? |
Nah de tényleg zárjuk le annyival, örültem neki hogy egy elismert játékossal sikerült több napig éjjel-nappal csatázni, ahol szerintem bárki bármit mond derekasan helyt álltunk (törölve). Mindenki követett el kisebb-nagyobb hibákat a háború során, a végét pedig ugye még nem látni:)
Jó móka volt, és ennyi. Szerencsére senki nem sérült meg testileg, és remélhetőleg lelkileg sem:D |
Quote:
|
Mivel lezártátok a témát, inkább meg sem szólalok, mert csak benzin lenne a tűzre :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
azt se tudom hogy melyik a te orid |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De ha ennyire nem megy az ertelmezes, segitek: Azt irtam, hogy Killer gratulalna, ha tisztesseges harcban maradna alul. Killer nem gratulalt. Mit is jelenthet ez? a.) nem volt tisztesseges a harc ( esetleg ezt a logikai fél-dolgot erezhetted gyanusitgatasnak) b.) nem erezte ugy, hogy vesztettek. c.) Nem jol ismerem Killert, es mashogy van. Rendben, hogy paranoias az ember, de azert baromsagot ne adj mar a szamba, olyat, amit nem is mondtam... (Valamint igazabol csak toled olvastam Killerek fele gyanusitgatast a foldelesrol, innentol meg furabb ezt olvasni toled.) |
Hiányolom azt a részt hogy a 3. szövi, aki belekontárkodott a szöviháborúba, aki ugye megígérte hogy nem szól bele, mit mondott, miért tette mégis.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
A törölt "győztes" pedig Mártir volt akiről tudjuk, hogy egy picit indulatos :) Amugy eléggé el vagytok tévedve, ha azt hiszitek, hogy győzelemre megy a játék. Ti kötöttetek belénk, illetve konkrétan belém. |
Quote:
Quote:
:D orineveket nem írok :D |
Quote:
Ezt senki nem érti:) De szeretne Ő csak láma lenni szerintem, nem tudom bevennék-e ha jelentkezne;) szerk.: Láma alatti besorolásra nem találunk ki egy új szót? :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
És már megint annak áll feljebb, akivel nem akarok kicseszni, és 12 kör helyett csak 5 kör tiltást kap...
Légyszi emlékeztessetek sűrűn, hogy igenis ki kell cseszni mindenkivel, aki arra nem képes, hogy kultúráltan vegyen részt a játékban. |
Áruljuk már el a nagyközönségnek is, hogy mi volt az a bántó dolog, amiért kaptam a tiltást?
Tudom, ez nem fog menni, mert körberöhögnének csak, hogy ilyenek miatt osztogatsz büntit. Én személy szerint nem emlékszem rá, annyira jelentéktelen üzeneteket küldtem mostanában. |
Quote:
Amiért mégis konkrétan a tiltást kaptad, az az, hogy játékostársadat most éppen szégyennek nevezted. Előzőleg kutyának. Megint előtte csalást terveztél a fórumon. Megint előtte rezzenéstelenül információkat adogattál ki másokról. És ez még csak egy országod előélete volt... Ennek a Hódítóban nincs helye. |
Nem a killerék fórumát nézegetted véletlenül, és összekeversz valakivel? Nem személyeskedtem senkivel sem, főleg nem zöldben. Az, hogy a szövifórumon miket írunk, és milyen hangnemben, úgy tudom a mi dolgunk. Az, hogy csalást terveztem, egy nagyon durva hazugság, gondolom eszed ágában sincs visszavonni...
Nagyon jól tudom, minek van helye a hódítóban, és sajnos egyre aggasztóbb a dolog... 10év alatt egyszer sem láttam semmi következetességet benne. |
Quote:
Nem olvasok mások szövifórumát, ez sajnos mind privát üzenetben hangzott el. A "durva hazugságra" csak egy tőled származó idézettel tudok válaszolni: "lehet jövõ héten én is megkérek pár cimbit hogy hozzon be hétvégire egy párat:D persze csak ha már eltelt 10kör, hogy tudjam rögtön földelni 8x orkommal, aztán érjetek utol ha tudtok:D" |
Quote:
És az idézetem is egyértelműen azt bizonyítja, hogy korántsem én akartam csalni, csak "valakik" megint durván nyomták a jkszt, és ironikusan megjegyeztem ezt... |
Quote:
Nem gond, az ilyen helyzetek viszik előrébb a játék fejlesztését. Mostanra már annyi embernél kellene megjegyeznem, hogy "neki nem szabad sose kisebb szankciót adni annál, ami jön, mert úgyis problémázni fog", hogy erre egy játékon belüli jelzőt be fogok vezetni, hogy az ilyen országoknál/embereknél nehogy ez elfelejtődjön, és valaki véletlenül kevesebb tiltást kapjon, mint ami ténylegesen jön. |
All times are GMT +1. The time now is 23:30. |