![]() |
A másik topicban nem tettem,de itt dühöngök egy kicsit.
Miért van az,hogy valaki iszonyat okosnak hiszi magát,arcoskodik,pirosakat oszt mindenért,baloldali hazaáruló mocsadék,és nincs egy önálló gondolata sem?:mad: *gőz ki* |
Quote:
|
Quote:
Sajnos van pár ilyen ember,ezért tart itt az ország:( |
Quote:
Egy becenév mögé bújva arcoskodhat bárki:D:D |
Quote:
|
Úgy látszik itt csak a jobboldal oktathat :D
(na most tépjétek le a fejemet :p) |
Quote:
|
Quote:
|
Lehet tudni kit utáltok ippen, vagy csak úgy általánosságban mindenkit? :D
|
Quote:
A jobbosok a balosokat, és viszont. Remy engem, és viszont. Meg mindenki mindenkit, és viszont. (ez megint 3) |
Én nem utálom a balosokat,csak nem szeretem a nem meggyőzhető,butaságukhoz göcsösen ragaszkodó embereket :)
egyébként a 'dühöngésem' nem nekik szólt. hanem konkrétan egy embernek. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Kellemes szombat este... :D
|
Quote:
Quote:
Ilyenre gondoltál?:) Az ilyesmit én is viccesnek tartom. Vadidegen embereket megfenyegetni... nekem nem természetem, de szívesen kiállnám azt a próbát. Remélem télleg letiltottál, és végre megszabadulok tőled. Mer az a baj, hogy innen már csak úgy lehet folytatni a bulit, hogy fényezzük magunkat milyen kőkemények is vagyunk, de az se természetem... ( Mellesleg nem emlékszem mikor kértél meg engem olyanra, hogy ne írjam le a neved. Ettől megtörténhetett, de télleg nem emlékszem) |
Remy és Synkel, intézzétek már el a nézeteltéréseiteket valamilyen emberi módon, kezd nagyon unalmas lenni ahogy minden áldott topicban megtaláljátok egymást.
|
Quote:
Ne haragudj, en nem csak neten vallalom magam, barmikor eledallok, ha szeretned. Nem en vagyok az, aki egy bulira se ment elmenni, pedig igerte, ugye...? Amugy pedig nem vagy vadidegen ember, ezernyi kedvessegeddel "beloptad" magad a szivembe. Laci: ha nem tetszik, tilts le minket... :) |
Remy,szerintem nem az a megoldás,hogy mindenki tiltson le,akinek nem tetszik ... itt lenne az ideje,hogy megkapjátok az újonnan bevezetett szankciókat a folyamatos offolásokért.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Amúgy miért használjátok a magyar pártok szimpatizánsaira a jobbos és balos kifejezéseket?
|
nem értem mire jó ez a jobbos-balosozás... Már ha be akarjuk ide hatrolni a dolgot, akkor én azt mondanám inkább jobbos vagyok, az EGYIK LEGJOBB haverom meg balos. Soha ebből még bajunk nem volt! Az ember ugyanolyan ember marad ha egy kicsit más is, mint amit elvártok.
Mindenkinek megvan a saját véleménye, és meg is kell, hogy legyen, de nem lenne szabad, hogy ezt fennhangon kikiabáljátok. Ez ugyanaz, mint az esztelen vallásháborúk, csak még most kicsibe. Lassan jönnek a fegyverek és a molotovkoktélok? Nem értem, hogy mire jó ez! Ha bajom van valakivel, akkor az azért legyen, mert nem jó ember, nem azért mert nem olyan ideológiák mellett áll, mint én. Mert nem ettől lesz valaki rossz vagy jó! |
Quote:
Eleve nem értem, miért kell ezt a fórumon nyomatniuk, simán szidhatnák egymást privátban is, és akkor senkit nem zavarnának ;) |
Ja, és Remy, persze hogy letilthatnálak mindkettőtöket, de nem szeretném, mert amikor éppen nem egymást izélgetitek, egészen okos dolgokat tudtok mondani. Mindketten.
|
Remy, Synkel nem kerestek valami hobbyt amivel elütitek azt az időt amit külső fórumozásra szánnátok ?:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(tudom, hogy zavarnak, de ennek maximum itt a helye, azért dühöngő) |
Sziasztok:) Grrr ... ...brrrr... én balos vagyok elárulom,és most lehet szórni az átkokat:)
Akinek ezért nemleszek mostmár szimpi,az megérdemli:) Bocs az off-ért:) |
Lehet,hogy tényleg nem kellett volna kiadnom a gőzt? Így most mindenki ide fog járni,elmondja a 'hovatartozását' és ..?
|
Quote:
Mki azt vallja amit akar,a hód egy külön játék és remélem politika mentes lesz számomra:)) |
Quote:
Ne haragudjatok, de kezd kicsit sok lenni, amit csináltok. 5-6 hónapra a következő hasonló beírásnál le leszel tiltva a fórumról. Erre nincs szülség. |
Quote:
Az,hogy külsőn néha egy-egy ilyen jellegű témában,vagy 1-1 emberről kifejtem a véleményem,ez az én dolgom. Ha Ati úgy gondolja/márpedig hamarosan úgy fogja gondolni,sajnos/,hogy ez nem ide való,vagy ebből nem kell több,akkor először csak szólni fog,ha lennék olyan badar,hogy folytatom .. akkor már szankcionálni is fogja. *nem leszek badar:p* |
Mindenki figyelmébe ajánlom a következő témát:
http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2701 Köszönöm. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:51. |