Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Tsobi 01-26-2008 21:19

A másik topicban nem tettem,de itt dühöngök egy kicsit.
Miért van az,hogy valaki iszonyat okosnak hiszi magát,arcoskodik,pirosakat oszt mindenért,baloldali hazaáruló mocsadék,és nincs egy önálló gondolata sem?:mad:

*gőz ki*

Redback 01-26-2008 21:23

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 154589)
Miért van az,hogy valaki iszonyat okosnak hiszi magát,arcoskodik,pirosakat oszt mindenért,baloldali hazaáruló mocsadék,és nincs egy önálló gondolata sem?:mad:

*gőz ki*

Talán azért, mert neten keresztül mindent meg mer tenni :D

J.Ati 01-26-2008 21:24

Quote:

*gőz ki*

Azért ,mert nem néz tükörbe az illető!
Sajnos van pár ilyen ember,ezért tart itt az ország:(

J.Ati 01-26-2008 21:26

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 154593)

Ez is igaz:D
Egy becenév mögé bújva arcoskodhat bárki:D:D

Remedy 01-26-2008 21:26

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 154595)
Ez is igaz:D
Egy becenév mögé bújva arcoskodhat bárki:D:D

Ez mar engem is kezd nagyon zavarni.... :)

laci 01-26-2008 21:29

Úgy látszik itt csak a jobboldal oktathat :D

(na most tépjétek le a fejemet :p)

Redback 01-26-2008 21:30

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 154596)
Ez mar engem is kezd nagyon zavarni.... :)

Engem már zavar.(nem csak itt, hanem a zöldekben is egyre több a nagyképű emberke)

Tsobi 01-26-2008 21:31

Quote:

Originally Posted by laci (Post 154599)
Úgy látszik itt csak a jobboldal oktathat :D

(na most tépjétek le a fejemet :p)

*fejet letép*

Kubbi 01-26-2008 21:33

Lehet tudni kit utáltok ippen, vagy csak úgy általánosságban mindenkit? :D

Synkel 01-26-2008 21:37

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 154604)
Lehet tudni kit utáltok ippen, vagy csak úgy általánosságban mindenkit? :D

A jobbosok a balosokat, és viszont.
Remy engem, és viszont.
Meg mindenki mindenkit, és viszont.

(ez megint 3)

Tsobi 01-26-2008 21:39

Én nem utálom a balosokat,csak nem szeretem a nem meggyőzhető,butaságukhoz göcsösen ragaszkodó embereket :)

egyébként a 'dühöngésem' nem nekik szólt. hanem konkrétan egy embernek.

Remedy 01-26-2008 21:39

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 154606)
A jobbosok a balosokat, és viszont.
Remy engem, és viszont.
Meg mindenki mindenkit, és viszont.

(ez megint 3)

Megkertelek, hogy ne emlegesd a nevem, nehezedre esik tiszteletben tartani?

Synkel 01-26-2008 21:41

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 154609)
Megkertelek, hogy ne emlegesd a nevem, nehezedre esik tiszteletben tartani?

Nem esne, de ha másképp emlegetnélek az téged is jobban zavarna:)

Remedy 01-26-2008 21:42

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 154612)
Nem esne, de ha másképp emlegetnélek az téged is jobban zavarna:)

Azt lehetoleg csak akkor, ha karnyujtasnyira allsz tolem, jo? Addig meg letiltalak...

Kubbi 01-26-2008 21:45

Kellemes szombat este... :D

Synkel 01-26-2008 21:46

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 154593)

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 154614)
Azt lehetoleg csak akkor, ha karnyujtasnyira allsz tolem, jo? Addig meg letiltalak...

Ilyenre gondoltál?:)
Az ilyesmit én is viccesnek tartom. Vadidegen embereket megfenyegetni... nekem nem természetem, de szívesen kiállnám azt a próbát.

Remélem télleg letiltottál, és végre megszabadulok tőled. Mer az a baj, hogy innen már csak úgy lehet folytatni a bulit, hogy fényezzük magunkat milyen kőkemények is vagyunk, de az se természetem...

( Mellesleg nem emlékszem mikor kértél meg engem olyanra, hogy ne írjam le a neved. Ettől megtörténhetett, de télleg nem emlékszem)

laci 01-26-2008 21:50

Remy és Synkel, intézzétek már el a nézeteltéréseiteket valamilyen emberi módon, kezd nagyon unalmas lenni ahogy minden áldott topicban megtaláljátok egymást.

Remedy 01-26-2008 21:52

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 154616)
Ilyenre gondoltál?:)
Az ilyesmit én is viccesnek tartom. Vadidegen embereket megfenyegetni... nekem nem természetem, de szívesen kiállnám azt a próbát.

Remélem télleg letiltottál, és végre megszabadulok tőled. Mer az a baj, hogy innen már csak úgy lehet folytatni a bulit, hogy fényezzük magunkat milyen kőkemények is vagyunk, de az se természetem...

( Mellesleg nem emlékszem mikor kértél meg engem olyanra, hogy ne írjam le a neved. Ettől megtörténhetett, de télleg nem emlékszem)

Pedig kb 10 perce tortent.

Ne haragudj, en nem csak neten vallalom magam, barmikor eledallok, ha szeretned. Nem en vagyok az, aki egy bulira se ment elmenni, pedig igerte, ugye...?

Amugy pedig nem vagy vadidegen ember, ezernyi kedvessegeddel "beloptad" magad a szivembe.

Laci: ha nem tetszik, tilts le minket... :)

Tsobi 01-26-2008 22:00

Remy,szerintem nem az a megoldás,hogy mindenki tiltson le,akinek nem tetszik ... itt lenne az ideje,hogy megkapjátok az újonnan bevezetett szankciókat a folyamatos offolásokért.

dreaman68 01-26-2008 22:01

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 154621)
Remy,szerintem nem az a megoldás,hogy mindenki tiltson le,akinek nem tetszik ... itt lenne az ideje,hogy megkapjátok az újonnan bevezetett szankciókat a folyamatos offolásokért.

már boccs de egy dühöngő topicban offoltak?

Remedy 01-26-2008 22:03

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 154621)

Rendben, de ilyen alapon Veled is kezdhetnenk...

Tsobi 01-26-2008 22:07

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 154624)
Rendben, de ilyen alapon Veled is kezdhetnenk...

Ha megérdemlem,megkapom. Nektek viszont nem tudom mi kell,hogy ne marjátok mindenhol egymást. MINDENHOL.

dreaman68 01-26-2008 22:09

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 154625)
MINDENHOL.

értettem..:D

Zsáni 01-26-2008 22:10

Quote:

Ha megérdemlem,megkapom. Nektek viszont nem tudom mi kell,hogy ne marjátok mindenhol egymást. MINDENHOL.

Már bocs, de a dühöngőben mindnekinek joga van azzal vitatkozni, veszekedni, akivel csak akar...ezért is lett kitalálva...

Remedy 01-26-2008 22:10

Quote:

Egy csepp esz. Es nem nekem... :)

Andrew 01-26-2008 22:11

Amúgy miért használjátok a magyar pártok szimpatizánsaira a jobbos és balos kifejezéseket?

vityu 01-26-2008 22:31

nem értem mire jó ez a jobbos-balosozás... Már ha be akarjuk ide hatrolni a dolgot, akkor én azt mondanám inkább jobbos vagyok, az EGYIK LEGJOBB haverom meg balos. Soha ebből még bajunk nem volt! Az ember ugyanolyan ember marad ha egy kicsit más is, mint amit elvártok.
Mindenkinek megvan a saját véleménye, és meg is kell, hogy legyen, de nem lenne szabad, hogy ezt fennhangon kikiabáljátok. Ez ugyanaz, mint az esztelen vallásháborúk, csak még most kicsibe. Lassan jönnek a fegyverek és a molotovkoktélok? Nem értem, hogy mire jó ez!
Ha bajom van valakivel, akkor az azért legyen, mert nem jó ember, nem azért mert nem olyan ideológiák mellett áll, mint én. Mert nem ettől lesz valaki rossz vagy jó!

laci 01-26-2008 23:12

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 154627)
Már bocs, de a dühöngőben mindnekinek joga van azzal vitatkozni, veszekedni, akivel csak akar...ezért is lett kitalálva...

Csak az a baj, Boszi, hogy Synk és Remy nem csak itt marják egymást. Ha egy topicban az egyikük megszólal, a másik azonnal ugrik rá.

Eleve nem értem, miért kell ezt a fórumon nyomatniuk, simán szidhatnák egymást privátban is, és akkor senkit nem zavarnának ;)

laci 01-26-2008 23:15

Ja, és Remy, persze hogy letilthatnálak mindkettőtöket, de nem szeretném, mert amikor éppen nem egymást izélgetitek, egészen okos dolgokat tudtok mondani. Mindketten.

Dragi 01-27-2008 04:40

Remy, Synkel nem kerestek valami hobbyt amivel elütitek azt az időt amit külső fórumozásra szánnátok ?:)

Goldy 01-27-2008 07:59

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 154676)
Remy, Synkel nem kerestek valami hobbyt amivel elütitek azt az időt amit külső fórumozásra szánnátok ?:)

Ez tetszik :)

Ati 01-27-2008 09:00

Quote:

baloldali hazaáruló mocsadék

Khmm, lehetne egy kicsit visszavenni esetleg ebből a stílusból? Ez mégcsak nem is a politika topic, itt az ilyenek nem megtűrtek.

Zsáni 01-27-2008 09:34

Quote:

Originally Posted by laci (Post 154648)
Csak az a baj, Boszi, hogy Synk és Remy nem csak itt marják egymást. Ha egy topicban az egyikük megszólal, a másik azonnal ugrik rá.

Eleve nem értem, miért kell ezt a fórumon nyomatniuk, simán szidhatnák egymást privátban is, és akkor senkit nem zavarnának ;)

akkor szóljatok rájuk a többi topicban, ne pont ott, ahol senkit nem "zavarnak" :)
(tudom, hogy zavarnak, de ennek maximum itt a helye, azért dühöngő)

belas 01-27-2008 09:48

Sziasztok:) Grrr ... ...brrrr... én balos vagyok elárulom,és most lehet szórni az átkokat:)
Akinek ezért nemleszek mostmár szimpi,az megérdemli:)
Bocs az off-ért:)

Tsobi 01-27-2008 09:50

Lehet,hogy tényleg nem kellett volna kiadnom a gőzt? Így most mindenki ide fog járni,elmondja a 'hovatartozását' és ..?

belas 01-27-2008 09:57

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 154724)
Lehet,hogy tényleg nem kellett volna kiadnom a gőzt? Így most mindenki ide fog járni,elmondja a 'hovatartozását' és ..?

Tsobi:) Én nem a hovatartozásrol alkotom,vkiről véleményt nem lenne fair..
Mki azt vallja amit akar,a hód egy külön játék és remélem politika mentes lesz számomra:))

Ati 01-27-2008 09:59

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 154640)
Hozzátenném, épphogy nincs meg 8 centi a penge... sáláláá :D

:rolleyes:
(De hogy dühöngjek is, az árát valóban sokallom.)

Ide is érik egy pár hónapos fórumszünet.

Ne haragudjatok, de kezd kicsit sok lenni, amit csináltok. 5-6 hónapra a következő hasonló beírásnál le leszel tiltva a fórumról. Erre nincs szülség.

Tsobi 01-27-2008 10:03

Quote:

Originally Posted by belas (Post 154728)
Tsobi:) Én nem a hovatartozásrol alkotom,vkiről véleményt nem lenne fair..
Mki azt vallja amit akar,a hód egy külön játék és remélem politika mentes lesz számomra:))

Számomra a hód abszolut az :)
Az,hogy külsőn néha egy-egy ilyen jellegű témában,vagy 1-1 emberről kifejtem a véleményem,ez az én dolgom. Ha Ati úgy gondolja/márpedig hamarosan úgy fogja gondolni,sajnos/,hogy ez nem ide való,vagy ebből nem kell több,akkor először csak szólni fog,ha lennék olyan badar,hogy folytatom .. akkor már szankcionálni is fogja.

*nem leszek badar:p*

Ati 01-27-2008 10:06

Mindenki figyelmébe ajánlom a következő témát:

http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2701

Köszönöm.

Andrew 01-27-2008 12:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 154729)
Ide is érik egy pár hónapos fórumszünet.

Ne haragudjatok, de kezd kicsit sok lenni, amit csináltok. 5-6 hónapra a következő hasonló beírásnál le leszel tiltva a fórumról. Erre nincs szülség.

A késsel mi a gond? :o

All times are GMT +1. The time now is 15:51.