![]() |
Quote:
|
Egy rutinos öreg rókával, a veterán finn válogatot Shefki Kuqival próbálják meg pótolni az idény végéig, a Liverpoolhoz igazoló Andy Carrollt a Newcastle csapatánál. Az 1995 óta 12 klubot (Blackburn, Ipswich, Fulham, Crystal Palace, Swansea) is megjárt 34 éves futballista a múlt hónapban vált szabadon igazolhatóvá, miután közös megegyezéssel szerződést bontott vele a Swansea vezetősége.
Íme a videó ami meggyőzte a Newcastle vezetőit, hogy feltétlenül szükségük van egy Kuqira az idény végéig: |
Micsoda szabadrúgás kombináció :)
|
(Pannonosoknak)
Kiszedtem így lehiggadva,mert tényleg nincs értelme az ilyeneknek. (a Lámáknak) Én még büszkén mondom magamról hogy része voltam annak a Láma klánnak aki idáig eljutott. és szeretném megköszönni nekik: Taki Kill Titykó Csaba Vöcsi Paraj Sanyi Zsáni Watto Cz Lehet rosszul emléxem, de ez volt utoljára a felállás ami elött elkezdett a klán szétvállni, és ez volt a felállás a találkozó idején. (ha tévedek szóljatok) Ezenfelül még akik mostani vagy korábbi közremüködök voltak amig ott játszottam (és emléxem is rájuk): Seldon Tsobi Enci Pulyka Roc Pali Vik Marci. Ezen játékosoknak nagyon köszönöm az eltöltött 3,5 évet és ha valaki kimaradt kérem jelezzétek. Nagyon jól éreztem magam a klánban, és csak ők tehetnek arról,hogy nem hagytam már abba 3x a hóditót. Sajnálom hogy így alakult, hogy szét válnak útjaink, de ezt ti már tudtátok pár hónapja,hogy az újrakezdést tervezem szűz lapokkal. asszem ma pont bizonyitva is lett itt a fórumon, hogy miért kezdett el elegem lenni a nagy hekis játékból. A szívem mélyén mindig is a lámáknál leszek és tartani fogom jó pár emberrel a kapcsolatot. |
nemtudom mi ez a tobbesszám meg a klánunk emlegetése
de emlékeim szerint szart sem kevertem és sárt se dobáltam és fenyegetozni se fenyegetoztem meg ezt a revansvétel dolgot sem értem ha valakinek uzenni akarsz valamit nem kéne másokat is belekeverned mert épp sárdobálni van kedved |
Quote:
Kutyu! Pulykát cseréld ki Zsánival,és Rocot Wattoval. ebben a formában kb megkapod a tali idején lévő ősklán felállást. |
Quote:
Totya most őszintén volt jksz ? :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
jah hogy értelme sincsen mert 3év után még 2hónap múlva is 0hekit hoznék???:D:D:D |
Quote:
|
|
|
|
Rogerio Ceni 98. gólja
Ami nem lenne nagy dolog, csakhogy KAPUS
|
Köszönöm Eto'o
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de lehet mégis vityuval kapcsolatban írt valamit? nem tom mindegy |
Quote:
|
627913 [SZ] La Dolce Vita
Drága Tibukám, pedig tegnap késő este még Te küldtél hadüzenetet... Ennyire megviselt 3 ütés |
Quote:
Ezt minek kell? Egyaltalan nem volt ertelmetlen a beiras, annyira meg semmikepp, hogy ilyet irj... |
Quote:
|
Quote:
(Amugy nem mondtam hogy nem lehet, azt kerdeztem minek...) Itt ugyanis (az altalad emlitettel szemben) szo nem volt hozza nem ertesrol... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Azert felve kerdeznem meg, tudod, hogy CSAK a tavol varazslatrol van szo? (ott is csak az mfekrol eredetileg de sajnos bele lett keverve mas is) De eljunk a parhuzammal - az mf torpe 1%-al olcsobban eplistazhasson, az mf felelf pedig 10% erosebben fosztogathasson. Wow, jol ki lettek segitve, ugye? :) |
Quote:
Egyébként meg ha valamelyik mf országot jobban segítjük, mint a másikat, akkor azt messze nem érzem igazságosnak. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amit újfent bizonyítottál. A falra mászom a beképzelt nagy arcodtól, és úgy látom amíg a közösség ezt elnézi neked nincs értelme hozzá szólnom. Köszi inkább nem akarok ehhez a közösséghez még csak tartozni sem. olvastam az ottani megbeszélést, és egyesek vitakultúráját minősíti ott pár hsz. Úgy érzem a hódító fejlesztése rossz irányba tart régen is így gondoltam azóta nem változott semmi. Sajnos olyan a fórumosok összetétele amilyen. Ez az összetétel nem teszi lehetővé hogy bárki leírja a véleményét. Kivéve ha 2napig akar 24h-ban magyarázkodni miatta :D Amíg a közösség elnézi Remedy gyerek műsorszámát addig én biztos nem szólok fejlesztésekhez. De ahogy megnézem az aktív fórumosok számát elég sok ember eltünt már a nagy arcok miatt. Én is efelé haladok erőteljesen:) |
Quote:
Vagyis de: míg ő leírja a véleményét, addig Te nem teszed. Tény, hogy ez igen sokat tud számítani. |
Quote:
nem mondtam hogy nagyobb befolyása lenne a fejlesztésekre azt se írtam hogy Remedy miatt lenne ilyen pocsék a fórum Azt, hogy a fórum elnézi nem Téged értettem alatta. Hanem hogy a játékostársak asszisztálnak az ilyen hozzáálláshoz. Senkit nem zavar?! Máshol egy csoport kiveti az ilyen embereket. És nem rongálnak tovább. Itt beállnak a sorba hogy átvegyék a rossz viselkedés mintát. leírtam miért nem szólok hozzá, és leírtam hogy valószínű ezért van kevés olyan fórumozó aki hozzá szól a fejlesztésekhez szerinted normális ez a környezet a fórumon? egymás torkának esnek emberek ki akar mégis ide írni, véleményt megosztani más acsarkodó frusztrált emberekkel? nekem erre nincs késztetésem elolvastam azt a topikot és véleményeztem ennyi történt Igaz egyesek már ebbe is belekötnek. Én csak erre reagáltam |
Quote:
|
Quote:
Na és mi van akkor, ha Remy ezt vagy azt ír? Ez EGY ember véleménye. Nem értem mire ez a nagy Isten-imádat, hogy amit Remy ír, az úgy van, akkor már le se merem írni a saját véleményemet. Jól ismeri a játékot? Igen. Te is ismerheted jól. Semmivel nem számít jobban Remy véleménye, mint a Tied. Ha akinek nem tetszik, amit Remy ír (vagy bárki más, általánosítani kellene most már), és emiatt nem írja le az ellenérveit, akkor való igaz, hogy ellenérvek hiányában nagyon hamar többségi vélemény lesz. |
All times are GMT +1. The time now is 15:29. |