![]() |
Quote:
29.-én mégis itthon leszek, 3.-án nem... |
Quote:
|
Quote:
A lényeg, hogy itt legyél, amikor párbaj lesz:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Gyakorlópárbaj indítva holnap estére. Gyertek gyorsan, mielőtt betelik a létszám! :D
|
Mikor írod ki a versenypárbajt?
Tudod, szervezni kell az életem a párbajhoz :D |
Quote:
|
Én csak annyit kérnék, hogy legyen még szeptemberben 3 órás párbaj, lévén lehet hogy az októberi emailcímellenőrzés miatt nem tudok 1-2 hétig játszani (szeptember 10én kaptam levelet, hogy október 5én megszünik az egon, átirattam az email címet, de ha pechesen kapom az ellenőrzőkódot, akkor 1-2 hétig nem tudok belépni. Gondolom párbajba se.)
|
Quote:
|
Nekem a jövő héten bármelyik nap jó este 19 órától, ami még szeptemberre esik...
Csak ha számít vmit :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
19 után bármikor |
Azért lehettünk volna kicsit többen.
|
Quote:
|
Ati, ma kiírod a párbajt?
|
Quote:
|
Bár szívesen elolvasgattam volna még Pool türelmetlenkedéseit ;), a 7. forduló első párbaja kedd estére (hétköznap esti párbaj) kiírva.
Megvan a hétköznap, megvan az este, megvan a szeptember, megvan az este 8 óra. Minden kérést figyelembevettem. :) A párbaj létszámát 10 főre tettem, ha véletlenül ennél többre van szükség, akkor 16-ig felviszem, a nevezési díj azonban változatlan marad. Csak azokat az országokat fogadom el a párbajra, akik már részt vettek a párbajsorozaton. A párbaj a résztvevők számától függetlenül megrendezésre kerül. Jelentkezési határidő: hááát, az utolsó percekre ne hagyjátok már azért... :) |
Aki szeretne jönni, az ne felejtse a kedd esti párbajt! :)
|
A kemény mag (Pool és Attila) már ott vannak, a többiek parkolópályásak:D
1900. hsz |
Quote:
|
Ne feledjétek, hogy holnap este párbaj!
|
Quote:
|
Quote:
|
MA ESTE párbaj!
|
2 óra múlva párbaj! Akit érint, az ne felejtse, akit még nem érint, annak még van egy kicsi ideje jelentkezni, de már nem sok! :) Ne hagyd az utolsó pillanatra a jelentkezést!
|
Senki más?
|
Akkor sok sikert minden indulónak! :)
|
na az én párbajomnak vége mára:)
késtem is meg kapkodtam is,szóval buktam. Ez van!:) Hajrá Fradi! |
Tsobi:p
Akkor is hajrá FRADI!:) Meg Hajrá tuvalu;) |
/OFF
Én már bannolnálak :p /ON |
Quote:
Szerintem téged kéne megint,de nem csak 5 napra:D |
A (#1000000) [párbaj]
Föld: 216 hektár Katona: 0 Népesség: 4.649 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 40% Támadó: 0 Pénz: 1.061.302 Íjász: 937 Étel: 6.240 bála Lovas: 0 Rúna: 3.273 rúna Elit: 0 Morál: 97 % Varázsló: 1.658 Katonai morál: 100 % Tolvaj: 353 Szövetség: magányos farkas Faj: Törpe Személyiség: Gazdálkodó Hírnév: - 302 |
Eredmények itt: http://hodito.hu/parbaj/1150.html
Gratula mindenkinek! Összesítés holnap, következő párbaj kiírása szintén holnap. Addig jó pihit! :) |
E (#1000004) [párbaj]
Föld: 215 hektár Katona: 0 Népesség: 6.227 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 38% Támadó: 0 Pénz: 1.280.927 Íjász: 506 Étel: 2.839 bála Lovas: 0 Rúna: 2.080 rúna Elit: 0 Morál: 99 % Varázsló: 1.982 Katonai morál: 100 % Tolvaj: 310 Szövetség: magányos farkas Faj: Törpe Személyiség: Harcos Hírnév: - 326 Érték: 10.742 Helyezés: 1 / 5 2009-09-29 22:52:15 A katonás ütés most elég volt... Már mióta nem jött be, de most igen... |
Grat Pepa, jól toltad
és én még aszittem, mikor beverted D-t, hogy az Te vagy :) |
Jó népelő verseny volt:D
Grat Tuvalu! Bár csak második lettél, de te legalább játszottál is:) |
Quote:
2 kört :D jah, meg 3* raktam 1 kör vihart Tuvalura |
All times are GMT +1. The time now is 14:03. |