![]() |
ha már itt járok, köszönöm a nem főnökömnek aki nem tudja mit csinálok a 0%-os fizetésemelést amivel értékelte a múlt évi munkámat :)
|
Gratulálok, Ardo és trial! :)
ardo0823 (6) (#316235) trial (8) (#83133) |
McManus (#531489) (5) [FEJVADÁSZ (4)]
Ork harcos-tábornok-vándor-tudós-stratéga :) |
2011-03-26 13:19:44 Szövetségesed karavánja megérkezett országodba, a következő árukkal: 100 arany.
Köszönöm a szövimnek ,h gondolt rám :D |
Egy nap alatt írtam egy butított dáma játékot, pascalban! Holnap szépen kipofozom, írok egy kis kezdőképernyőt hozzá, és írok egy játékszabályzatot is, aztán felrakom valahova, és terjesztem :D
|
Tegnap minden előzetes jel vagy bejelentés nélkül engem és 7! másik embert kirúgtak a munkahelyünkről. Hurrá!
A főnök rendes volt, mert ahelyett, hogy műszak kezdésekor megmondta volna a dolgot, Ő még megnézte a Magyar vs. Holland meccset és csak aztán jött be a közlendőjével. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
"valaki kisegítene egy 100 assal? Köszi" :D:D:D:D:D Quote:
de legalább a pókerben még +fizut kivettél:) |
395 üzenetét összesen 999 alkalommal jelölték tetszőnek
Örülök, hogy ennyire hasznos tagja lehetek a fórumnak:D |
Quote:
Engem is szeretnek a népek :D bár, hogy mennyi nem tetszett nekik :D |
|
Tegnap április elseje lévén főnököm úgy gondolta kicsit megviccel. Minden negyed évben tesztet kell írnunk arról, hogy mennyire értünk a munkákhoz.
-Péter, neked nagyon rossz lett a teszted. -Mi az, hogy nagyon. -3 és fél pont lett. -3 és fél pont. Mennyiből? -20. Kicsit olvasgatnod kellene az S.O.P-t. ( Belső szabályrendszer. ) Magamban: az nem lehet, nem írhattam 15% tesztet. az azt jelentené, hogy egy kérdésre tudtam a választ, egyre félig a többire meg nem. Ha valaki nagyon rossz a tesztje, akkor újra kell írnia. Odafordulok kolléganőmhöz. -Ha ennyire rossz lett, akkor miért nem íratták velem újra. -Lehet úgy gondolta, hogy új vagy itt és neked elsőre ennyi is elég. ( 5 hónapja vagyok azon a területen). Térülök fordulok, aztán odamegyek a főnökömhöz. -Ki tudnád nyomtatni a teszteredményeket. -Ott vannak a gépen. Kikeresem a nevem: GMP ( helyes gyógyszergyártási gyakorlat): 5\4 80% Szakmai: 10\9,5 95% Biztonságtechnika: 5\5 100% Összesen: 92% Na ez már kicsit jobban hangzik. Főnököm csak ennyit mondott: -A fél pontra jól emlékeztem. De a lényeg, hogy ez is megvan és hétfőn kezdhetek egy jobban területi betanulást. |
Nálunk 32 gyerekből 23-an előrehozott info érettségit csinálunk, amihez ugye osztályozó vizsgát kell csinálni. Eddig úgy volt, hogy április 18-án lesz. Erre tegnap bejön az ofő, hogy írjuk alá a papírt, hogy tájékoztatott minket, hogy jövőhét hétfőn lesz az osztályozó. "Jó vicc tanárúr, jó vicc tanár úr". Amikor kimentem, nézem az időpontot : április 4. Ekkor teljesen elhittem, paráztunk mint az állat :O Aztán mikor mindenki aláírta, elővette a igazi papírt, amire április 18 volt írva :D
|
Grat, Laci! :)
Cromer (6) (#216244) |
Gratulálok, Ati! :)
-optimista- (6) (#415992) |
Köszi Ts :)
|
Szövetséged: Olümposz (#3735)
Kor: 15.000 kör :) |
Quote:
*rövid* |
Köszönöm, hogy sikerült az első helyet megszereznünk, ismét!
A mi oldalunk : BADRRE Team A többi csapaté : yebo.eu |
Quote:
Amúgy tényleg jóféle oldalt gyártottatok, és még a legapróbb részletig csiszoltátok a legutolsó pillanatban is, úgyhogy megérdemeltétek a győzelmet. ;) |
Quote:
És persze köszi :) |
Megjegyzésként még annyit, hogy a csapatnevünk BADRRE, és nem Badrre. A három nickből jött össze BA(rakasz)DR(ed)RE(dback). Csak képtelen nagybetűvel írni :D
|
86%-os osztályozó, ami 5-ös! Köszönöm!!!
|
Quote:
|
Quote:
Érettségi ponthatárok szerint van osztályozva, ha erre gondoltál. A középszintű érettséginél nehezebb volt. Sokat a figyelmetlenség miatt rontottam, vagy éppen az adatbázis importálásának leírását nem néztem meg. Nem fordítottam meg a lapot... De ez most mindegy :D az a lényeg ötös :D |
Quote:
Nalunk emlekeim szerint 91%-tol volt 5-os mindig minden. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tuti, hogy 91% volt. :P (Van is egy emlekem, amiert belemvesodott, szoval meggyozni sem tudsz) |
Quote:
|
középiskolába nálunk is mindig 90% feletti eredmény volt az 5ös..
|
Quote:
|
Gratulálok az én Eperkémnek! Sikerült felvételt nyernie minden protekció nélkül, körzeten kívüliként a környék egyik legjobb iskolájának német-magyar két tannyelvű első osztályába :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Gratulálok, Orsi! :)
Madverlek PlüssMacim! (6) (#515089) |
Madverlek PlüssMacim! (6) (#515089)[/quote]
Gratulálok Orsi! Nagyon szép:) |
Köszönöm szépen :)
|
All times are GMT +1. The time now is 01:07. |