![]() |
érdekes
Mit látnak a kínaiak.......?
Nézd meg a képet! El tudod olvasni a szöveget????? Ha nem, húzd szét a szemed sarkait, mint a kínaiaknak van! Na, elolvastad???? Felmerül a jogos kérdés: mit és hogyan láthatnak a kínaiak..... http://img233.imageshack.us/img233/2414/knyaiyf1.jpg |
Egy férfi bemegy a gyógyszertárba, hogy rettenetes székrekedése van, és szeretne minél hamarabb túllenni rajta. A gyógyszerésznek megesik a szíve szegény betegen, és felajánlja:
- Jóember! Nekem van egy különleges készítményem, amit személyre szólóan szoktam elkészíteni. Maga megmondja, hogy hol, milyen messze lakik, milyen útvonalon megy haza, és én keverek magának egy olyan hashajtót, amit most bevesz, és éppen akkor fog hatni, amikor hazaér. A páciens belemegy, és beveszi a gyógyszert. Pár nap múlva felkeresi a gyógyszerészt, aki felismervén a kuncsaftot, vidáman érdeklödik: -Na, hogyan hatott a gyógyszer? -Hát uram, minden elismerésem az öné! Gratulálnom kell! Ilyen nagy távolságon mindössze néhány métert tévedni... |
Quote:
|
Egy nem túl példás életű férfiú megy át a vasúti átjáróban, amikor véletlenül beszorul a lába a sínek közé. Elkezdi rángatni, de semmi eredmény. Aztán zajt hall, és meglátja a közeledő vonatot!
- Istenem, segíts, és abbahagyom az ivást! - kiáltja. Az eredmény semmi. - Istenem, segíts, és leszokom a dohányzásról! Ugyanaz. A vonat elkezd dudálni. - Istenem, ha segítesz, leszokom az ivásról, a dohányzásról, és a feleségemet sem csalom meg többet! Ekkor hirtelen lazul a szorítás, emberünk lába kiszabadul és az utolsó pillanatban elugrik a vonat elől. Leporolja magát, az ég felé néz és így szól: - Köszönöm Istenem, de megoldottam egyedül! |
Három egér beszélgetésbe elegyedik az éjszaka közepén. Az első egér legurít egy Jack Danielst, odavágja a poharat a pulthoz, majd a második egérhez fordul:
- Amikor találok egy egérfogót, akkor a hátamra fekszem, a lábaimmal kiengedem, majd a lecsapódó kart elkapom a fogaimmal; így elvégzek 20 felülést - amolyan étvágygerjesztö gyanánt -, majd meglépek a sajttal. A második egér rendel két Bloody Maryt, felhajtja mindkettöt, a két poharat odacsapja a pulthoz, majd így szól: - Na igen. Én, amikor patkánymérget látok, akkor igyekszem minél többet összeszedni, hogy hazavigyem. Otthon bedarálom, majd minden reggel egy jó adagot adok a kávémhoz, hogy megadja az alaphangot a nap további részéhez. Ezen is jót bólogatnak, majd a harmadik egérhez fordulnak. Az felsóhajt, majd nyugodt hangon megszólal: - Nekem nincs időm itt veletek hülyéskedni. Haza kell mennem megfektetni a macskát. |
Pistikéék vacsoráznak és Pistike megkérdezi az apját:
- Apu, mi az a bordélyház? Apjában megáll az ütő, gondolkozik, majd végül így válaszol: - Az egy olyan hely, ahol pénzért szeretetet lehet kapni. Pistike másnap el is megy a bordélyházba, ahol a madam fogadja... - Csókolom, apukám azt mondta, hogy itt pénzért szeretetet lehet kapni! A madam egy kicsit meglepődik, de mivel elküldeni nem akarja ad neki palacsintát, amit Pistike meg is eszik. Este újra együtt a család, vacsoráznak. - Képzeld apu, voltam bordélyházban. - És? - kérdi az apja rémülten. - Hát, hárommal elbírtam, a negyediket meg szétteríttem és kinyaltam. Nagypapa az unokájával beszélget: - Tudod Lacikám, érdemes alaposan megtanulni a történelmet, különössen a fontos évszámokat jó tudni. Én pl. soha nem fogom elfelejteni azt hogy 1942. - És mi történt akkor nagypapa? - Mi történt, mi történt ... hát azt már nem tudom. - Miért nem Bruce Willis játszotta a Titanic főszerepét? - Mert mindenkit megmentett volna. Háziállatok versenyeznek, hogy melyikük a legfélelmetesebb. Azt mondja a disznó: - Belehempergek a sárba, visítva rohangálok körbe, az összes baromfi megijed tőlem. Mondja a bika: - Felszegem a fejem, fújtatok egy kicsit, rohangálok a réten, az összes tehén, birka szerteszéjjel fut. Mondja a csirke: - Úgy teszek, mintha döglött lennék, a fél ország befosik a félelemtől. |
Szenilis nagypapa
Nagypapa meséli az unokáknak a vadásztörténetet:
-Szóval a nagybátyátokkal voltam vadászni, az erdőben. Megpillantottunk egy őzt. A puskát elő, becéloztam, és le teritettem. Aztán oda mentünk levágtam az egyik lábát és feltettem a jobb vállamra. -1-2 óra múlva, megint előszökkent még1 őz, megint puska elő, céloz, és 1 lővésből leteritettem. Hát ennek is levágtuk a lábát és feltettem a ball vállamra Ekkor szól nagymama a konyhából: -Gyerekek kész az ebéd -Jó egy pillanat csak papa befejezei a történetet... -Nah hol is tartottam -hát a 2 láb a válladon volt... -jah igen és ny*tam mint az állatt |
Csajozás a strandon
Can I touch your tits? -Önnek gyönyörű keblei vannak.
You like my Mercedes, he?-Egy barátomé ez az autó, csak kölcsönadta. I have very big penis. - Valójában eléggé félénk vagyok. Really big, one touch? - És nagyon romantikus alkat. I'm director of bank.. -Kőművesnek tanulok, jövőre végzek Can I put telephone up your ass?- Elkérhetem a telefonszámát? |
Quote:
éppenhogy megértettem mit akarnak :) |
Quote:
Tetszik a Mercim, mi? Nagy a f.szom. Valóban nagy, megfogod? Bank igazgató vagyok. Fel tudom tenni a fenekedet a telómra. |
Quote:
egynél rosszul tippeltem :) |
Ezt anarch fórumán találtam:
A pápua törzs főnökét úgy hívták, hogy Puapó. Puapó már nagyon öreg volt, meghalt, ezért a törzs tagjai elhatározták, hogy választanak egy pót Pápua Puapót. Ez a pót Pápua Puapó nagyon szeretett pónilovakra vadászni, a popójukat levágta, megsütötte és megette, ezért elnevezték Pónilópopót-lopó Pótpápua Puapónak. A sok póniló popótól már nagyon meghízott, ezért elnevezték Puhapopójú-Pónilópopót-lopó Pótpápua Puapónak. Az elhízás már kezdett veszélyessé válni, ezért a törzs varázslója azt tanácsolta neki, hogy szopogasson pimpógyökereket. Ezért elnevezték Pimpógyökereket-szopó Puhapopójú-Pónilópopót-lopó Pótpápua Puapónak. Mivel a törzs a Limpopó környékén élt, a törzsfőnök teljes neve így hangzott: Limpopói Pimpógyökeret-szopó Puhapopójú Pónilópopó-lopó Pótpápua Puapó. |
Pemi volt az elkövető, aki beírta. ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
http://kepfeltoltes.hu/thumb/071205/...toltes.hu_.jpg
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Ukránok újabb eszes gázcsövei. |
Ebben mi a vicces? :D:D:D
Szerintem ritka jól van megcsinálva, átlátható, és könnyű hozzáférni. Olcsón fenn is tartható. Képzeld el, ha ugyanez a föld alatt lenne, és valami meghibásodna. Vagy gázszivárgás lenne , vagy valami. 10 métert áshatnának lefelé, úgy, hogy esetleg a 'felsőbb szintek' útban lennének. Az ilyen jellegű gázcsöveket mindig is a felszín fölött vezették. Halkan megjegyzem Pécsen ugyanilyenek vannak, csak kisebb kivitelben (ne több emeletes az építmény, csak mondjuk 1 emelet.) Szerintem ez teljesen jó. Mellesleg az sem mindegy milyen helyen van, mert ugye ha a tektonikus mozgások erősek a környéken, alapból nem éri meg föld alá rakni, mert hetente fog eltörni a gázvezeték. Az meg senkinek sem jó. A parasztnak azért, mert nem lesz fűtés, a gyárnak mert nem lesz termelés, a gázkereskedőnek meg nem lesz bevétel, és végül mindenkinek, mert a költségeket ki kell fizetni a javítás után. Amennyiben van valami szövegmagyarázat a képhez, amitől poénos lesz, kérlek, ne tartsd vissza, oszd meg velünk! :D |
Quote:
|
Ezt most olvastam 5/Q fórumon.
Szerintem hatalmas:D:D A világban átlagosan minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Chau-Chu. Szerintem Sanyi az. :D:D:D:D |
Informatikai teszt
1. Mi a vincseszter? a)Háttértár b)Egy veszélyes fegyver c)Nem ismerem Vincs Eszter-t d)Olyan izé, amiben pörög a bigyó 2. Minek a rövidítése a CPU? a)Cirmoscica a Padláson Ugrál b)Central Processing Unit c)A fentiek közül az egyik 3. Fejezd be a mondatot! Az a fontos, hogy... a)nagy legyen a hálózat sebessége b)színesebb legyen a monitor c)minél nagyobb legyen d)a hálózaton közlekedő csomagok ping-jei konvergáljanak a 0-hoz e)minél több kütyü legyen a micsodán 4. Mitől kell legjobban tartani a mai számítógépes világban? a)A krekkerek megformázzák az internetet b)A túlnépesedéstől c)A nagy dátumváltásoktól d)A számítógépvírusok megfertőzik az egereket és a scannereket, esetleg a billentyűzeteket 5. Véleményed szerint ki végzi a legfontosabb, leghasznosabb munkát az operációs rendszerek fejlesztésében? a)Kovács Béla b)Bill Géc c)General Failure d)Fatal Error e)BimmBimm :D:D |
Quote:
Ezt nem lehetne mondjuk Bélával, vagy Dominikóval? A fene baja van mindenkinek a Sanyikkal?! :) |
"És különben is, ki az a Failure generális, és miért küldözget nekem a katonaság kódolt üzeneteket?"...
:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Két rendszergazda beszélget:
- Te, hogy lehetsz olyan hülye, hogy a kutyád nevét adod jelszónak? - Miért, mi a bajod azzal, hogy R9b43Qaw ??? Bemutatom a barátnőmet, Multi Editet, a méretei 1024*768*32... A kisfiú megkapja élete első számítógépét, és mivel azt hallotta, hogy a számítógép mindent tud, gyorsan be is írja: - Hol van most az apám? A számítógép természetesen válaszol: - A tavon pecázik. De a srác csak nem nyugszik: - Téves! Apám 3 éve meghalt. De a számítógép is tud valamit: - Téves! Anyád férje halt meg 3 éve! |
Ha az operacios rendszerek legitarsasagok lennenek:
DOS Airlines Mindannyian megtoljak a repulot, amig fel nem emelkedik. Utana mind felugranak ra, es hagyjak a repulot kovalyogni, amig csak a foldhoz nem csapodik. Utana ismet megtoljak, felugranak... DOS a Qemm Airlines-sal egyuttmukodesben Pont olyan, mint a DOS Airlines, csak tobb hely van a labaknak a betolashoz. Mac Airlines Az osszes steward, stewardess, pilota, hordar es jegypenztaros egyforman nez ki, egyforman mozognak, es ugyanazt mondjak. Ha a reszletek utan erdeklodunk, mindig ugyanazt a valaszt kapjuk: Ezt nem kell tudnia, ne is akarja tudni, es minden a legnagyobb rendben megy. Es jo lesz, ha mindenki egyforman csendben marad. Windows Airlines A repuloteri epulet szep szines, a stewardok es a stewardessek baratsagosak. Minden gond nelkul feljutunk a fedelzetre, szinte eszrevetlenul felszallunk... Aztan minden elojel nelkul egyszer csak lezuhan a repulo. OS/2 Airlines Ahhoz, hogy feljussunk a gepre, a jegyet tizszer kell lebelyegeztetni es tiz kulonbozo sorban sort allni. Utana kitoltunk egy nyomtatvanyt, amiben megirjuk, hogy hol akarunk ulni es hogy az ulesunk egy hajoera, egy vonatera, vagy egy buszera hasonlitson. Ha sikerul feljutnunk a fedelzetre, es vegre felemelkedik velunk a gep, csodalatos repuloutunk van... eltekintve attol, hogy a magassagi es az oldalkormanyok befagytak. Ebben az esetben viszont boven eleg az idonk arra, hogy felkeszuljunk a lezuhanasra. Unix Airlines Mind repulni szandekozo a gep egy darabkajat magaval hozza a repuloterre. Valamennyien kimennek a kifutopalyara, darabrol darabra osszerakjak a gepet. Kozben folyamatosan megbeszelik, milyen fajta repulot is szerelnek eppen ossze. NT Airlines Mindenki kimegy a kifutopalyara, korusban elzengik a jelszot es egy repulogep korvonalai szerint helyezkednek el. Utana leulnek a foldre, es olyan hangokat adnak ki, mintha valoban repulnenek. A vegen nagyon jo erzessel szivukben hazaternek. |
Az informatikusoknak ez egy IGAZI CSEMEGE LESZ! :):):)
Gyászjelentés. Ma hajnalra virradóan merénylet áldozata lett William H. Gates, az ismert software cég, a Microsoft elnöke. Az igazgatóval seattle-i villájában végzett a merénylő golyója. A brutális gyilkosságot nagy kaliberű fegyverrel közvetlen közelről dum-dum golyóval leadott több lövéssel követték el. A rendőrség megfeszített munkája, a nagy erőkkel való nyomozás eredményre vezetett, néhány órán belül rendőrkézre került az elvetemült gyilkos. "Ez volt az egyetlen lehetőség, hogy megakadályozzam a Windows 4.0 és az MS-DOS 6.0 kifejlesztését" - nyilatkozta a zavart agyú merénylő. A szerencsétlen esemény hírére összegyűlt MS-DOS felhasználók haragjától csak a kivezényelt Nemzeti Gárda volt képes megvédeni a gyilkost. A törvényszéki orvosszakértő véleménye szerint labilis lelki alkatú, könnyen befolyásolható személyiségről van szó, tettét valószínűleg a Windows applikációk mértéktelen használata váltotta ki. A gyilkosság elkövetésekor erősen beszűkült tudatállapotban volt, de mindazonáltal beszámíthatónak tekinthető, tudatában volt cselekedete súlyának. A Szövetségi Nyomozóhatóság véleménye szerint egy magányos elmeháborodott tettéről van szó, habár meg nem nevezett forrásból származó értesülések szerint egy ismeretlen telefonáló bejelentette, hogy a tettért az "XOR-ral displayre írás ellen küzdő monokróm ösvény" nevű ismert terrorszervezet is magára vállalta a felelősséget. Az elnököt a Microsoft saját halottjának tekinti. A tragikus eseménytől sokkolt MS-DOS felhasználók temetési bizottság felállítását határozták el, és a temetést egyetlen, az MS-DOS melletti hatalmas tömegdemonstrációvá akarják változtatni. A vasutak és autóbuszközlekedési vállalatok a temetés helyszínére "Microsoft" jelzéssel díjmentes különjáratokat indítanak. A temetés helyszínén a Windows 3.1 tíz százalékos árengedménnyel vásárolható. A NYSE délben bezárt, a részvények jegyzését felfüggesztették. A PC World, a ComputerWorld és a Chip Magazin gyászkerettel jelenik meg, címoldalukon külön cikkekben méltatják az elhunyt érdemeit. William Gates századunk kétségtelenül legnagyobb formátumú egyénisége, hiánya valószínűleg hosszú évtizedekig pótolhatatlan űrt hagy maga után a PC-s világban. A Microsoft név örök szinonimája marad a műszaki tökéletességnek, csúcstechnológiának és az abszolút megbízhatóságnak. A Microsoft szoftverek az egyszerű emberekhez is közel hozták a számítástechnikát. Ennek eszköze, az egér, a kis szürke emlősből a mindennapi élet nélkülözhetetlen darabjává vált zseniális invenció már soha nem hagy el minket, naponta az ő hiányára emlékeztet. A Microsoft szoftverek kompatibilitásuk révén töretlenül haladtak előre a műszaki fejlődés sugárútján, minden újabb verzió a számítástechnika egy újabb mérföldköve volt, addig elképzelhetetlen távlatokat nyitva meg az egyre nagyobb címtartomány, egyre hatalmasabb szabad lemezterületek országútján. A fejlesztések kemény munkájában William Gates a legapróbb részleteken is rajta tartotta a kezét, nemegyszer addig megoldhatatlan problémák is a 2x2 egyszerűségével csillantak elő zseniális útmutatásai nyomán. Az aprómunkában is fáradhatatlan volt, de a nagy összefüggések is az ő szüntelenül munkálkodó elméjéből pattantak ki. Éjszaka, míg az egyszerű kódolók az igazak álmát aludták, ő szüntelenül a cég fejlődésének további útjait kutatta. Problémáit mindenki megoszthatta vele, e-mailboxa mindenki előtt nyitva állt, az egész világon csak Bill-ként emlegették. Az eseményről a Posta is megemlékezik, Bill Gates bélyegsort bocsátanak ki az orrszarvú és a pillangó képével. A bélyegsort a nagyobb postahivatalokban alkalmi bélyegzővel látják el. Zwack Péter szerint az ügynek magyar vonatkozásai is vannak, a legújabb geneológiai kutatások ugyanis kiderítették, hogy William Gates ükapja tulajdonképpen Zalacsőmegyeren született, Kapu Vilmos honvéd törzszászlós, a 48/49-es magyar szabadságharc legendás hőse. Az elnök halála alkalmából részvéttáviratban üdvözölte Charles Simonyi igazgatóhelyettest Göncz Árpád, a Magyar Köztársaság elnöke. Az IBM nem kommentálta az eseményeket. A DIGITAL cég szóvivője a tőle megszokott mértéktartó stílusban nyilatkozatában azt közölte, hogy Gates emlékére az NT operációs rendszer eddig elkészült részeit sormintaként kommentben be fogják illeszteni a VMS Alpha chipen futó implementációjába. Az Intel cég 686-os processzorának tervezőcsoportja is emléket szeretne állítani Gates-nek, ezért az LFTEXMAMOC (Load Frame Table Entry of Extended Expanded Memory with Auxiliary Memory Overflow bit Clear) utasítás mnemoknikját BG-re változtatják. Az i80686 AVB (Absolutely Very Big) memóriamodellben 99.95GB memóriát képes kezelni, a végleges változat még nem készült el, de már több mint 100000 darabot adtak el belőle, és mértéktartó bennfentesek véleménye szerint máris ipari szabványnak számít. A CPU a forradalmian új Compatibility Mode Bit segítségével a Microsoft által eddig elkészített szoftverrel változás nélkül, tárgykód szinten teszi lehetővé az MS-DOS, OS/2, VMS, VM/XA, OS/VS, DOS/VS, GCOS-8, Uni*x, UNICOS, CP/M és a HT-1080X rendszerek alá fejlesztett programok futtatását. A legújabb fejlesztések, a Canonical Random Stochastic Optimizer és a BitBucket File System elkészülését Gates már nem érhette meg. "Mindenki Billjének" temetésekor 40 millió MS-DOS fog leállni "Invalid command.com, system halted" üzenettel emlékezve alkotójára. |
Két informatikus beszélget:
- Nem tudsz véletlenül kölcsönadni egy ezrest? - Tessék itt van 1024, hogy kerek legyen. |
Még egy kis számtek.
- Hány Bill Gates kell, hogy kicseréljen egy villanykörtét? - Egy sem, az új Mircosoft szabványba szériatartozék a sötétség. Ket bolygó találkozik, meseli az egyik: - Képzeld egy furcsa vírus van rajtam, valami Homo Sapiens... - Áh, ne aggódj. Én is megkaptam, de hamar elmúlt... - Melyik az az oprendszer, ahol minden a legsimábban megy ? - A VAZELINUX! - Hol terem a CD ROM? - A diszk réten. - Mit mond a haldokló Microsoft béka? - Warp-warp. |
SZŐKE NŐ A KVÍZJÁTÉKBAN!
1. Hány évig tartott a 100 éves háború? 116 év 99 év 100 év 150 év A szőke nő kihasználja a lehetőséget, hogy egy kérdést passzoljon. 2. Melyik országban találták fel a panama-kalapot? Brazíliában Chilében Panamában Equadorban A szőke nő a közönség segítségét kéri. 3. Melyik hónapban ünneplik az oroszok az októberi forradalom emlékét? Január Szeptember Október November A szőke nő telefonos segítséget kér és felhív egy másk szőke nőt. 4. Mi volt IV György király neve? Albert György Manuell Jónás A szőke nő a számítógép segítségét kéri. 5. Melyik állatról nevezték el a Kanári-szigeteket? Kanárimadár Kenguru Patkány Fóka A szőke nő kiesik a játékból. - Íme a válaszok: 1. A százéves háború 116 évig tartott(1337-1453). 2. A panama-kalapot Equadorban találták fel. 3. Az októberi forradalmat november 7-én ünneplik. 4. IV György király igazi neve Albert volt. A király 1936-ban változtatta meg nevét. 5. A Kanári-szigetek neve a fókáról kapta a nevét. Latinul a "fókák (=tengeri kutyák) szigetét" jelenti. - Ki mennyivel okosabb egy szőke nőnél? :D . |
A forradalmat tudtam mert most tanultuk nemrég :p
|
Akkor te 20%-kal vagy okosabb egy szőke nőnél. :D:D:D:D:D:D:D
|
Én csak a 100 éves háborút tudtam mert remek töris vagyok :D
|
- Hogy hívják Albert Einstein torz testvérét?
- Frank Einstein. |
Akkor te is csak 20%-kal vagy okosabb, mint egy szőke nő. :D
|
És te Gee mennyivel vagy okosabb?(Persze ha okosabb vagy:p)
|
A 2-est és az 5-öst nem tudtam. Úgyhogy ha így nézzük, 60%-kal. :D
De ha úgy vesszük, hogy a szőke nő intelligenciája 0, akkor annak a 60%-a is nulla. :rolleyes: Meg a 20%-a is meg az akárhány%-a is. :D:D |
Tegnap este volt köztem és exem között:
-Peti, szép az arcom? -Igen, az. (Hagy játszani) -De simítsd végig. Megtörténik. -Szerinted mit tegyek rá, hogy teljesen sima legyen? -Zacskót!!!! |
Ez meg most:
Hiradó: -Most jöt ki az Egri Csillagok 19.-ik fordítása. A magyar szólások voltak a legnehezebbek. Exem: Csak a 19.-ik. Nálunk már mikor kijött. Én: Az Egyri Csillagok forditása? Exem: Igen. Én: A Forditás? Leesett neki. |
All times are GMT +1. The time now is 21:11. |