![]() |
Quote:
Tudom, tudom, ez egy játék, és akinek ez okozta az örömöt, az most rosszul járt. De nézzük a másik felét is az érmének: akit csak viccből gyújtogatott folyamatosan, az végre tud úgy játszani, hogy azok az országok, akiknek lehetetlenség visszavágni, nem fogják csak úgy szórakozásból szivatni. Azt gondolom, hogy teljesen jó lett az elf, így sok-sok hónap távlatából is. |
Én csak A-ban vagyok elf!
Előtte se csináltam azt ,hogy sunyi módon ártottam másoknak és most se csinálom azt. Voltam régebben még a változtatás előtt hadis-tolis elf:) Ilyen már nem leszek többet:D |
Quote:
|
Quote:
Engem nem érint a dolog! Tulajdonképpen csak,akkor lennék elf,ha nem lenne nagyon időm v. kedvem játszani és úgy akarnék haladni. A lényeg,hogy nem borult fel a játék ettől a változtatástól. |
Quote:
|
Quote:
Szerintem azzal játszanak a legtöbben. |
Quote:
Jaj de utálom őket. Még így is, hogy a hullám nem látja, ki az. Az A-s orim meg nem nagyon találkozik velük :D |
Quote:
|
Ork semmit nem ér magában, csak erős szövivel. Kicsontozzák, hiába üt nagyot, ha állandóan levarázsolják meg szétlopják...
Egy MF óriás sokkal életképesebb, mint egy MF ork. És egy óriás egy rosszabb szöviben is elél, míg egy ork nem. Az óriás nagyon erős. De csatlakozom Valeziushoz. :D Én utálom őket, mert mint tolvaj, nem sok jót tartogatnak számomra.... :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Elf: szerintem nem tudom :ĐĐ |
Szabad kérni egy friss statisztikát?
|
Quote:
http://portal.ksh.hu/portal/page?_pa..._schema=PORTAL (na jó, megyek aludni, sok volt a bor ma este... :o) |
Quote:
Nekem az első orim is elf volt és már a sokadikkal loptam össze vagyonokat! :) |
Ha már faji eloszlásokról esett szó, lehetne kérni egy statisztikát az elfek arányáról is? :)
Ha lehet, akkor az A-t különválasztva.. köszi :) |
All times are GMT +1. The time now is 16:00. |