![]() |
ez nem vicces, ez nem is tetszik. :mad:
(ez persze nem annak szól, aki megtalálta és iderakta) |
Hi mindenki ;)
Most akciósan elfogadok minden mnt-t amit küldtök, és ha valaki lusta, akkor hajlandó vagyok én küldeni neki*, úgyhogy hajrá, nehogy pont Te maradj ki! üdv Paralelepipedon urakodója *az akció tart amíg úgy nem döntöttem hogy elég volt ;) Erre kommentet se tudok így hirtelen:D |
Quote:
Már akartam is küldeni az mnt-t:D |
Quote:
|
xxxx (#xxxxx)
2007-12-13 16:55:09 Helyezés: xxxx Érték: xxxx valki segit valkit el tangalni nagyon nem tedszik a képe ha segitesz 50% ok kapsz a zsákmánybol! Komoly ajánlat:) és a többi.... |
Quote:
Most akkor "tangalunk",vagy háborúzunk?:) |
Quote:
semmiféle háborúról nincs itt szó Belas!:D:D:D |
Quote:
Jahhh ez tutijó:))) |
Quote:
|
Énis ezt mondom ez gerinctelenség....igaz anarchban sok vip forog,de a kezdők tudatlanságát kihasználni,ahozz pofa kell..
|
Quote:
Szerintem persze. |
Quote:
|
Quote:
De ez nem sakk, nem bridzs, nem póker, ez hódító.:) |
Ha úgy vesszük, mindenki fizet azért, hyog megtanítsák hódítózni....
Ha vapozol akkor telefonköltség, ha PC-ről nyomod akkor áramszámla. Plusz a VIP, ha VIP-elsz. :D Nem létezik ingyenes játék. Az ingyenes játék az az, ha kisétálsz az erdő szélére, és kavicsokat dobálsz a folyóba. :D:D:D:D Az ingyen van. :D |
Quote:
(bátran merem állítani, mert biztosan tudom hogy ÉN nem hirdettem mostanában :D) |
Quote:
|
Akkor adok egy matt-ot ,kinek mennyi vipet ér!?.:DD
|
Jahhh és ha nemkell senkinek,akkor berosálok.:D
|
Quote:
És nem kell a matt.:D azt én is tudok adni szívesen. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
:D:D:D |
hello mindenkinek!
most épp szövetségbe vok de ha kell akkor bármikor kiléphetek. Ha valakit érdeklek akkor írjon vagy gömbözzön meg, tapasztalt játékos vagyok és több szövetséget is vezettem már. üdv Hmm :D:D:D Vajon mit szól ehhez a mostani szövije? :D:D |
Quote:
|
Vagy csaló, és saját magával van szöviben, és unatkozik a szövifórumon. :D
|
Fényképpel és telefonszámmal rendelkező fiatal SZŐKE lányok jelentkezését várom szövetségembe.
Belépési feltétel: 1 VIP SMS a főországomra. /kamerám, és fényképezőgépem van. bikinit veszünk közösen/ Hja! Az országod nem érdekel. Azt majd felépítem én. :D Zöldeket ide. :D Kell ehhez komment? :) |
Quote:
|
érdekes:D
xxxxxxxxx (#yyyyyy)
2007-12-17 14:21:00 Helyezés: yyyy Érték: 19093 Üdv, hulla varázsló vagyok, szövetségest keresek, lehetőleg tolvajt, legyen profi, legalább 1500 tolvaj és napi, esetleg kétnapi 1 belépés legyen meg, VIP nem kell, nekem sincs... remélem sokan jönnek és jól tudunk majd halandni:D azért merész:D:D vki ellenfelet keres...:D |
Quote:
|
Quote:
Miért keresne ellenfelet?? Sztem örül,ha fedezve felmegy 300hekire:)) |
Quote:
|
Quote:
|
Egy országot szeretnék magam mellé állítani.Amenyiben valakinek több mint 10 varázslója van és szeretne velem szövetségbe lépni várom jelentkezését.
Akkor egy 11 varival rendelkező hulla is mehet?:D:D |
****** (#******)
2007-12-20 15:32:52 Helyezés: ****** Érték:***** Szövetségest keresek! Óriás vagyok 182 cm magas. |
Quote:
|
2007-12-20 20:17:35
Helyezés: 96 Érték: 26969 szövi be egy varászló kerestetik Rövid,tömör és ööö...mit is akart írni?:D:D |
xxxxxxx(#xxxxx)
2xxxxxxxxx Helyezés: xxxx Érték: xxxxx Ork varázsló szövit keres. Ezt most komoly? |
Quote:
|
Quote:
ÁÁÁ. nagyon alattam van:( |
Quote:
Sajnos az:) Én is láttam ilyent.Majd rájön:) |
All times are GMT +1. The time now is 15:13. |