![]() |
Quote:
pontkülönbség/pontszám*3 most: pontkülönbség/100, igen bonyolultabb, de nem sokkal. Igen, nincs túl sok ember Arénán, és asszem 3I-ben sincs túl sok ember, aki nincs szabadságon, látom téged ők se érdekelnek... |
Quote:
alattad lévő orit nem hogy nem pofátlanság, de egyenesen botorság lopni, mert fölmegy melléd és egyszerűen szétüt alulról :) felfele lévő orit pofátlanság lopni ;) Valezius ötletét támogatom, kifejezetten jónak tűnik, egy apró kiegészítéssel: legyen mellé körtávolság miatti készülifogyás :) |
Quote:
Most U-ban 4,5%-kal nagyobb ország már 3körre van: ő kapna 13,5% maluszt. 7,5% már 4körre: 22,5% malusz 10,5% már 5körre 31,5% malusz. (Most 10%) Annak aki nem érti: Ha az ellenfél 2körön belül van 0-13,5% malusz. Ha az ellenfél 3körön belül van 13,5-22,5% malusz. Ha az ellenfél 4körön belül van 22,5-31,5% malusz. Illetve egyesek nagyobb szorzót akarnak: mondjuk 4-essel: 18-30-42% malusz asszem ez bőven elég. Sűrű helyeken ahol a körtávolság gyorsabban nő, mint ezek a %-ok ott véd a pontlistabeli helyezéskülönbség. Egy 2szeres szorzónál már nem sírni kell, hanem több tolit tartani. Alkalmazkodni kell a mindenkori körülményekhez. A tolvaj nem varázsló, miért kéne ugyanúgy működnie? Miért kell csökkenteni a játék sokszínűségét? :confused: Persze aki tudja a körtávolság pontos képletét az szóljon és ahhoz igazítjuk ;) |
Quote:
|
Quote:
Ha pl az orkommal kifogok egy félelfet asszem rajtam fog röhögni az egész csoport... Szal ezt a dumát, hogy több tolit kell tartani valahogy nem szeretem... B-ben igaz lehet, de 2-300 hekin, ahol még brutál élezett orik rohangálnak, nem nagyon... |
Quote:
Aki nem akar alkalmazkodni, annak van más lehetősége, például egy felfele ütéssel 7% földet lehet szerezni, ami jelen javaslat szerint 20%-kal növeli a maluszt. Ha messziről lopott ennek már elégnek kell lennie :p |
Quote:
nagyjábol igazad van(megadtad a legszerencsésebb alsó határértéket) én spec azt számoltam h egy fél-elf 30%kocsmával bukik egy orknál, aminek 34~35% kocsmája van, vagy az ork kint tartja a seregét és 28~29%kocsmával is fogja, ehez hozzájön a kettes szorzó, akkor ez 14%-17~18%nyi kocsmát kell tartania, ez meg nem kis gyengítés neki!! |
Quote:
De ok,végülis jogos, egyéni tapasztalat szerint leginkább azokat a bátrakat szerettem volna büntetni,akik 5 csopiban 3-4 körről a nem teljesen kiépült orikat tekizik le nullára,de mivel ez nem egy egyéni kivánságműsor, visszavonok mindent. :D Kivéve,hogy tényleg jogos lenne a tolikat visszafogni a 4-5 körös lelopásoktól. |
Quote:
|
Quote:
Az okosok azt mondták, hogy az ork nem arra való, hogy megálljon vele az ember. Ha van egy mf orkom, akkor elképzelhető olyan mf félelf, amelynek több íja van, mint amit az ork át tud ütni, és a félelf még vígan l:popkodhatja az orkot 2körről is. Erre sajnos nem jelent megoldást a javaslat, de az eredeti felvetésre igen. :p |
All times are GMT +1. The time now is 06:06. |