![]() |
Huhh. Hát ez érdekes volt. No nem olyan értelemben, hogy izgalmas, hanem olyanban, hogy végig megvolt a feszültség, vártam, hogy hátha történik valami, aztán nem. :)
Az időben előre-hátra ugrálás nekem a LOST-ba nagyon bejött, itt viszont kifejezetten zavaró volt számomra. Van a sorozatban lehetőség, talán visszajöhet a különféle világok felfedezése, de azt gondolom, hogy egy kezdő dupla epizódba bele lehetett volna tenni legalább valami kis ízelítőt ebből. Így első körben hiányolom az eddig megszokott vicces karakter(eke)t is. |
Nem igazán értem, miért kellett 3részre széthúzni ezt a bevezetőt. Szerintem 90percbe is belefért volna a történések nagy része.
A végén, amikor felcsendült a zene nekem a TSCC jutott eszembe, bár ott volt hozzá monológ is, ami határozottan jobb volt. Aztán a végére még beraktak valamit, leginkább arra tudok gondolni, hogy azért, hogy rávegyék az embert a következő rész megnézésére. Pedig nekem az is elég, hogyha végre leadják a főcímet :D És még az se derült ki, hogy tényleg Rush lett-e a megbízott vezető... |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Leülök a Tv elé és nézem, ha kimarad 10rész akkor is lehet tovább nézni gond nélkül :) Persze azért kell egy ív, hogy ne egy helyben topogjon a cselekmény, meg visszautalások, hogy legyen valami globális kohézió. Valószínűleg azért gondolom így, mert ilyen sorozatokon nőttem fel :) |
Apa, mikor kezdőőőődik? :D
|
Quote:
|
Quote:
:) |
Quote:
|
Quote:
Nem igazán tetszett, hogy a 3. rész végi jelenet csak kamu volt, és a 4. részben nem szerepel róla semmi. Elég hatásvadász eszköznek tartom, és megvan a véleményem arról a sorozatról, amit így akarnak eladni :) A várt főcímet pedig nem kaptam meg... Viszont a kezdeti viszolygásom után az Atlantisz eléggé megtetszett (talán észrevettem, hogy az alapsorozat 10. évadához képest ez igazi érték :D) Tetszik, hogy viszonylag logikusan vannak felépítve az egymásra utaló részek. A 3/20-4/1-4/2 tripla epizód különösen tetszett. De mindegyik évadba becsúsztak elég gyenge részek is, bár eddig csak 3,5 évadot láttam. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:06. |