Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   egy apro tuning hullahoz (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=776)

Penya 03-10-2007 15:00

Quote:

Originally Posted by Wanax (Post 79309)
engem is foglalkoztatott regen az elohalott faj "tuningolasa"
En a kovetkezokre jutottam:

- alapbol tobben ferjenek el az epuletekben! (ugyis egy igenytelen faj)
- ha mar nem tud varazsolni, mert nincs tudata, akkor az MF elohalottnak legyen egy lathatatlan kronikasa aki minden korben teljes kronikat csinal...
- a csaszar megszanhatna ezt az elnyomott fajt es adomanyozhatna neki egy pancelzatott ami altal tamadni es vedekezni is jobban tudna ha mar megint csak tudat miatt nem tudja a tekercs bonuszokat hasznalni!
- pestises ori ne tudjon embert lopni az elohalottol!!! Es legyen meggyengitve az eredmenyesseg a toli akciokra vagy hamarabb kapcsoljon be az automata vedelem...

Velemeny???

Kicsit fáradt vok, a páncélzatot ugy olvastam h páncélauto néztem is h mi van aztán leesett :D Nem rossz ötlet de ez még sokra elmondhato, én szeretem a hullát sztem jo lenne kicsit erositeni mert ez igy szánalmas.

Meteo 03-10-2007 18:33

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 79202)
És akkor mi a frászt csinálsz ellene? Malmozol? Esetleg írsz neki valami rémisztőt zöldben? :confused:
Merthogy szinte semmi nem marad amivel meg lehetne fogni (seregen kívül természetesen... de ha abban is erősítenénk.... )

Lerengeted, letűzgolyózod, meg lopsz tőle embert. Hadinak meg úgysem olyan erős.

Synkel 03-10-2007 18:51

Az automatikus vérszomj mellett egy automatikus védelem varázslat azért sokat dobna a hullán. A Teljest viszont nem adnám meg neki, az már túl erős lenne.

tetuke 03-22-2007 19:23

Sziasztok!

En szerintem is ha mar be van vezetve a hulla mint faj akkor egy kicsit erositeni kellene.

En a kovetkezore gondoltam:Elit katonakat(ertsd minden ami nem alap katona) az alap nepessegbol is kepezhet ha van ra fegyvere...Ha ez igy tul eros akkor elit katonakat direkt kepezhet a nepesseg 5%-ig.
Szoval szerintem ezt is be lehetne venni mint fajspecifikus tulajdonsagot.

Xeper 03-23-2007 00:28

Quote:

Originally Posted by tetuke (Post 81904)
Sziasztok!

En szerintem is ha mar be van vezetve a hulla mint faj akkor egy kicsit erositeni kellene.

En a kovetkezore gondoltam:Elit katonakat(ertsd minden ami nem alap katona) az alap nepessegbol is kepezhet ha van ra fegyvere...Ha ez igy tul eros akkor elit katonakat direkt kepezhet a nepesseg 5%-ig.
Szoval szerintem ezt is be lehetne venni mint fajspecifikus tulajdonsagot.

De ez nem oldana meg semmit a jelenlegi legsúlyosabb gondjaiból... ugyanis nem gazdaságilag van megszorulva.

Kutyuleee 03-23-2007 02:10

Quote:

Originally Posted by Wanax (Post 79309)
engem is foglalkoztatott regen az elohalott faj "tuningolasa"
En a kovetkezokre jutottam:

- alapbol tobben ferjenek el az epuletekben! (ugyis egy igenytelen faj)
- ha mar nem tud varazsolni, mert nincs tudata, akkor az MF elohalottnak legyen egy lathatatlan kronikasa aki minden korben teljes kronikat csinal...
- a csaszar megszanhatna ezt az elnyomott fajt es adomanyozhatna neki egy pancelzatott ami altal tamadni es vedekezni is jobban tudna ha mar megint csak tudat miatt nem tudja a tekercs bonuszokat hasznalni!
- pestises ori ne tudjon embert lopni az elohalottol!!! Es legyen meggyengitve az eredmenyesseg a toli akciokra vagy hamarabb kapcsoljon be az automata vedelem...

Velemeny???

sok dolog tetszik:
-sztem is járhatna neki vagy 20-30%laki bónusz fajilag
-krónikás nem kéne sztem az vhogy nagoyn táp
-mondjuk kéne akkor 15%védelem bónusz (tudós hulla tudja 5%-ig használni a tekibónuszt:p )
-toli ügyileg tulzottan nem védeném, mert azért ebben maradjon gyenge,viszont az jó ötlet hogy legyen vmi extra védelme emberlopás ellen, mert a mostani marha kevés

összevetve sztem ami beleférne:20%laki bónusz, 15%védelem, és mondjuk 80%os védelem az emberlopások ellen
ezzel egész korrekt kis faj lenne, könnyü lenne élezni

a 30%lakit már soknak tartok, mert igénytelen mi voltja miatt könnyü élezni: mondjuk pár fémbánya meg kovács(összesen olyan 6%), 24%ház 70%barakk
ha jól számolom akkor olyan 71-72% a foglalkoztatottság tehát legyújtani is nehéz, és mondjuk 3.on már nagyobbat ütne mint egy 50%os barakkos óriás tudós és sokat nem lehetne vele kezdeni. pénze van a kati képzésből, gyújtás után visszaépit, ártozás nem sokat számit, és mondjuk beütni se egyszerü...

Dragi 03-23-2007 06:08

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 81970)
sok dolog tetszik:
-sztem is járhatna neki vagy 20-30%laki bónusz fajilag
-krónikás nem kéne sztem az vhogy nagoyn táp
-mondjuk kéne akkor 15%védelem bónusz (tudós hulla tudja 5%-ig használni a tekibónuszt:p )
-toli ügyileg tulzottan nem védeném, mert azért ebben maradjon gyenge,viszont az jó ötlet hogy legyen vmi extra védelme emberlopás ellen, mert a mostani marha kevés

összevetve sztem ami beleférne:20%laki bónusz, 15%védelem, és mondjuk 80%os védelem az emberlopások ellen
ezzel egész korrekt kis faj lenne, könnyü lenne élezni

a 30%lakit már soknak tartok, mert igénytelen mi voltja miatt könnyü élezni: mondjuk pár fémbánya meg kovács(összesen olyan 6%), 24%ház 70%barakk
ha jól számolom akkor olyan 71-72% a foglalkoztatottság tehát legyújtani is nehéz, és mondjuk 3.on már nagyobbat ütne mint egy 50%os barakkos óriás tudós és sokat nem lehetne vele kezdeni. pénze van a kati képzésből, gyújtás után visszaépit, ártozás nem sokat számit, és mondjuk beütni se egyszerü...

Azért ne csináljuk már a hullából túltápolt Rambó 20-at :p ez már kicsit szerintem túlzás

Szecsa 03-23-2007 07:32

Kutyuee, ez picit erős :)
Bár tény, hogy fentebbi szinteken jobban jatszhatobb lenne.

Kutyuleee 03-23-2007 10:43

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 81972)
Azért ne csináljuk már a hullából túltápolt Rambó 20-at :p ez már kicsit szerintem túlzás

Picit furán fogalmaztam elöbb de a lényeg hogy amit kiszámoltam az az hogy ÉN IS TÚLZÁSNAK TARTANÉK 30%laki bónuszt, mert azzal sztem is túl tápolt lenne
tessék számolások 20%laki bónusszal

70%hulla barakk ütöereje 3.szinten kb 46,3%óriás tudós barakk ütőereje, kb 43,7% gnóm tudós barakk ütőerje , 40% ork tudós barakk 38%ork tábornok barakk, 46,1%törpe barakk

nem tudom, de sztem ezek reális számok,sőt sokan szárnyalják túl így feljönne a hulla a hadisok közé (vmiben jó lenne), és azt se felejtsd el hogy ezek mind átütik forditott esetben, hiszen neki nincs védelem varázslata viszont a támadok meg vérszomjal jönnek, sztem annyira ez nem táp,végülis a hulla hadin kivül másra alkalmatlan (perpillanat most még arra is)...
legalább 2.on 3.on számott tevő hadi ereje lenne. A-ban úgyse érne semmit,a sok tf miatt...

Kutyuleee 03-23-2007 10:49

és még annyit hogy még lefelé támadva is simán átsétál rajta 38%óriás barakk (ha megkapja a 15%védelmet akkor)

All times are GMT +1. The time now is 13:04.