Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Forma-1 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=67)

Steve 04-29-2006 15:39

Hát amikor Alonso beértem mert körönként 2mperceket vert rá és utána mégis feltartotta akkor jobb volt a ferrari? ugyan már! Én úútálom a ferrarit mint csapatot(ezért majd kapok) de Sumi az évek alatt egyre inkább a szívemhez nőtt;) Túl már a csúcson és még mindig ugy megy és úgy örül mint anno az első győzelmének:eek:
De azért mondjuk szívesebben látnám ahogy a skandináv hidegvér lenyilazza a spanyol szeleburdit:p :cool:

Apa 04-29-2006 16:26

igy van. mint versenyző minden tiszteletet megérdemel, de másik autoval nem biztos hogy itt tartana.
mindegy ezt a témát má kivesezték néhány oldallal ezelőtt...
ez a futam nem kimié volt az biztos...
de nem is lehet egyenletes eredményeket produkálni ha nem lövik be az autoját, ez má az időmérőn kiderült.
én nagyon bizom benne h eligazol máshová, mert igy az életbe nem lesz belőle világbajnok, csak örökösen második.

Steve 04-29-2006 20:45

Én reméltem itt őszül szőkéből dehát ha a ferrarihoz igazol majd meg kell szoknom azt a fránya vöröset... Amugy meg tudnak annál az istállónál is finn bajnokot nevelni;) ;) ;)

laziga 04-29-2006 22:13

Sumi minden tiszteletett megérdemel nem azé mert akkora nagy pilota hanem a kitartásért mert anno mikor szar volt a ferrari akkor is ott volt mikor ment nekik akkor is és most is :) de jó kocsival bárki bajnok lás Jack villnov mikor jó kocsiba ült világ bajnok vol söt a földön egyedül álló modon mindent megnyert mindenüt volt világ bajno:) most meg? pedig mondjuk az indicárban az átlagsebbeség annyi mint itt a csúcs ja és nem beszélve hogy az ovál melletott is vanak ilyen pályák tehát hol ilyen hol olyan pályán kell meni tehát még szokni is van mit. és a nagy jack most sehol nincs mert szar a kocsija igy van ez mindenkivel most nyert sumi jobb volt a kocsija ennyi utol érte alonso és már nem is tudott menni mert kanyarba feltartotta sumi egyenesbe meg elhuzott. lehet legközelebb forditva leszez nem a pilotákrol szol hanem a kocsikrol és kész lehet hogy sumi is szenvedne mondjuk a sato kocsijába és sato is tudna menni egy ferrarival:D

Apa 04-30-2006 11:06

satot meg ide-t szerződtetném a ferrarihoz, boztos jo lenne a törés átlaguk....

Steve 04-30-2006 11:26

Sűrűn lenne lángoló vörös a csapat arca is nemcsak a mezük:D

Etyekwood 04-30-2006 13:34

[quote=Milán™]...A végén meg nem Alonso hibája volt habnem olajfoltra ment rá nem is 1x-er és azér csúszott meg...QUOTE]

Egy valamit nem értek ebben!
Ha valamilyen olaj, vagy benzin, ill. veszélyes csúszós anyag kerül a pélyára, akkor a szabályok értelmében piros-sárga zászló lengetésével kell jelezni!

Namár most az említett kanyarban, ahol Alonso megcsúszott, nem volt ilyen zászló. én amit láttam foltot ott, az inkább féknyom volt!
Annak ellenére Palik és Czolner is olajról beszélt!
Ha jól tudom, akkor ugyanazt látják amit én a TV-ben, és olajat nem láttam!
Ami inkább az én véleményem, az a nagy nyomás, amit saját maga álított fel magában! Presztizsként felfogva:))

Apa 04-30-2006 14:22

ennek elég nagy a valoszinűsége.
mert a pályabiztonság szervezés stb rovására menne ha olajfolt van a pályán, és nem jelzik.
nem hiszem h ezt megrizikozná akármelyik pályafentarto...

szamóka 04-30-2006 20:25

Quote:

Originally Posted by laziga
sumi is szenvedne mondjuk a sato kocsijába és sato is tudna menni egy ferrarival:D

Schumi először egy híresen szar és gyenge Benettonnal lett világbajnok. 110%ot hozott ki a 8 hengeres Ford motorból, Hill és Mansell néha csak pislogott a 10 hengeres Renault-ból.

Etyekwood 04-30-2006 21:29

Quote:

Originally Posted by szamóka
Schumi először egy híresen szar és gyenge Benettonnal lett világbajnok. 110%ot hozott ki a 8 hengeres Ford motorból, Hill és Mansell néha csak pislogott a 10 hengeres Renault-ból.

Igen, ez így van!
És mág anno mondtam, hogy kevesen tudják úgy apilóták közül beállítani az autójukat, mint Schumi:)

All times are GMT +1. The time now is 17:47.