Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   újraindulás 5. szinten (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=659)

Bogár 09-13-2006 10:33

habár nem hiszem, hogy fogok élni vele, de én is támogatom a kék számok csökkentésének a lehetőségét.

Szecsa 09-13-2006 10:35

[quote=Deni;31193]Engem csak az érdekelne, hogy azok közül, akik itt a javaslatokat teszik, hányan játszanak kis kék számmal rendelkező orival../QUOTE]

Nekem egy (2) orszagom van, az is anarchiaban, igy nem igazan erzem at, hogy egy kis kek szamert mennyit kell "szenvedni" a mostani feltetelek osszehozasaban.

Ati 09-13-2006 10:39

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 31193)
Engem csak az érdekelne, hogy azok közül, akik itt a javaslatokat teszik, hányan játszanak kis kék számmal rendelkező orival..

Nekem van egy (3)-asom egy olyan országgal, amit mindenki előszeretettel támad, már csak azéárt is, mert "van". :D Ennek ellenére volt, hogy első helyről léptem, igaz az 2 személyiséggel volt, nem 9-cel. De szerintem ha kettővel ment, akkor tuti 9-cel is sikerülne. :)

Deni 09-13-2006 10:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 31197)
Én továbbra is állítom, hogy ha valakinek megvan az összes személyisége, és több, mint 5 éves tapasztalattal a háta mögött játszik, akkor elvárható az 1. hely. Ha 5 évnyi folyamatos játék mellett nem tud első lenni, akkor nem is érdemli meg a továbbjutást.

Szerintem is nehezíteni kell a dolgot, hogy ne csak tényleg tamagocsi játék legyen, ez TÉNY.. De azt hiszem nem az a cél, hogy teljesen mértékben ellehetetlenítsük a kiskékek játékát, csak nagyobb kihívások elé állítsuk.. Továbbra is kiállok amellett a véleményem mellett, hogy vannak csoportok, ahol _LEHETETLEN_ felkerülni a top1 helyezésre pénz leadás nélkül..

Majd azért a most nagyon nehezíteni akaró országokat megkérem, hogy ha elérték a kiskék8ast és küzdenek a 9esért, akkor priviben írják meg nekem, hogy hogy érintette őket az esetleges top1 kötelezővé tétele..

McLoad 09-13-2006 10:48

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 31195)
Én is benne vagyok minden szigorításban. Még a levlistán egyedül én tiltakoztam az 5% malusz eltörlése ellen. Amikor a mostani fordulási feltételeket tárgyaltuk a levlistán, már akkor javasoltam, hogy a nagyobb kék szám eléréséhez kisebb top%-t kelljen teljesíteni.

Benne vagyok olyan szigorításban is, hogy a kék szám csak azt jelentse, amit tényleg jelent, azaz azt, hogy hányszor ment valaki végig a játékon. Több személyiséget pedig csak a most kialakuló nehezített feltételekkel lehessen szerezni. Az eddig szerzett személyiségek elvesznek. Ezt jelölhetnénk például így:
3490 Tuvalu (12) (3)
Ami azt jelentené, hogy Tuvalu 12-szer ment végig a játékon és 3 személyisége van.

Remélem, elég radikális voltam! :)

Nekem ez a javaslat is tetszik. Mondjuk azt számolni, hogy valaki hányszor fordult körbe nagy értelme nincs.

Deni 09-13-2006 10:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 31200)
Nekem van egy (3)-asom egy olyan országgal, amit mindenki előszeretettel támad, már csak azéárt is, mert "van". :D Ennek ellenére volt, hogy első helyről léptem, igaz az 2 személyiséggel volt, nem 9-cel. De szerintem ha kettővel ment, akkor tuti 9-cel is sikerülne. :)

majd akkor szeretettel várlak az 1/A top1 helyének megszerzésekor is :p
(már ha még mindig az az elvárás, hogy nem tudom hányadik kis kék szám megszerzése 1/A-ból való forduláshoz kötött legyen)

McLoad 09-13-2006 10:55

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 31202)
Szerintem is nehezíteni kell a dolgot, hogy ne csak tényleg tamagocsi játék legyen, ez TÉNY.. De azt hiszem nem az a cél, hogy teljesen mértékben ellehetetlenítsük a kiskékek játékát, csak nagyobb kihívások elé állítsuk.. Továbbra is kiállok amellett a véleményem mellett, hogy vannak csoportok, ahol _LEHETETLEN_ felkerülni a top1 helyezésre pénz leadás nélkül..

Majd azért a most nagyon nehezíteni akaró országokat megkérem, hogy ha elérték a kiskék8ast és küzdenek a 9esért, akkor priviben írják meg nekem, hogy hogy érintette őket az esetleges top1 kötelezővé tétele..

Deni csak a (9)-eseknek lenne kötelező a top1. És aki nem birja el a nagy száma terhét lemondhat egy párról. Semmi hátrány nem fogja érni a játékban csak a hiúságát fogja zavarni:).

Deni 09-13-2006 11:16

Quote:

Originally Posted by McLoad (Post 31205)
Deni csak a (9)-eseknek lenne kötelező a top1. És aki nem birja el a nagy száma terhét lemondhat egy párról. Semmi hátrány nem fogja érni a játékban csak a hiúságát fogja zavarni:).

Tudom :) de nekik se legyen.. :D sztem a (9) - top 5% elég elvárás..
Mondjuk talán még a top 2%-ot is támogatnám..
az még a gyors csopiban is kivitelezhető egy jó szövivel.. bár sztem MF-ként már izzadós lenne pöppet.
Nekem csak ez a top1 fájós..

-Fegya- 09-13-2006 11:16

Quote:

Originally Posted by McLoad (Post 31203)
Nekem ez a javaslat is tetszik. Mondjuk azt számolni, hogy valaki hányszor fordult körbe nagy értelme nincs.

Mondjuk, legalább ennyi maradjon meg sok éves játékom "eredményéből".

Ati 09-13-2006 11:22

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 31208)
Mondjuk, legalább ennyi maradjon meg sok éves játékom "eredményéből".

Jelenleg ezt ellenzem, mert végre megcsináltuk a pontlistát úgy, hogy minden elférjen, és máris szélesíteni akarjátok. :)

All times are GMT +1. The time now is 17:52.