Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Klánpontlista rendezése máskor (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=493)

Ati 05-23-2006 09:28

Quote:

Originally Posted by monro
Ati annyi volt a különbség, hogy nem volt mihez viszonyítani, hogy mikor kell elküldened a sereget így a támadó mindig picit elöbb mozdult,hogy ne csússza le a váltást. Azt az infót amit ebben a topicban megosztottál velünk miszerint elég lenne az egyéni harcok lezajlásakor indulni sztem rajtad kivül senki nem tudta. Én biztosan nem. Ha tudtuk volna akkor igazad lenne és tényleg nem különbözne a mostani helyzet az akkoritól.

Ez nem hatalmas titok, elég bárkinek megnézni az időpontokat, hogy mi mikor történik. Egyedül akkor vagy meglőve, ha nincs egyéni csata az adott körben, de még akár ezen is lehetett picit trükközni. De mindegy, ez már a múlt. És talán kiderült már, hogy nem pártolom az ilyen jellegű támadásokat, bármily sokan szeretik is.

Ati 05-23-2006 09:29

Quote:

Originally Posted by GOD
Apám...
10 másodperc az élet ??? :D

Szemben az eddigi 2-vel. Szerintem ez 5x annyi idő, mint eddig volt... Javíts ki, ha tévedek...

monro 05-23-2006 09:31

Quote:

Originally Posted by Ati
Ha már egy játékot is úgy játszunk, hogy minél sunyibb módon támadjunk, ott valami nem stimmel. :(

Ezt nem igazán értem most :(
Mire gondolsz amikor azt irod "sunyi támadás"?

Ennek sztem akkor van értelme ha van olyan szitu amikor azt tudod kihasználni,hogy az ellenfél a játék keretei miatt nem tudja megtenni azt amit egyébként megtenne ha lenne rá módja. Nekem így olybá tűnik, hogy jelenleg van lehetőség "sunyizni", de a gombos módszerrel nem lenne értelme. Ha akkor "sunyizik" valaki azzal elvileg feladja a lehetőségét annak hogy lereagálja az ellenfél válaszlépését, így rosszul fog járni az aki "sunyizni" akar.

Ati 05-23-2006 09:33

Quote:

Ezt nem igazán értem most :(
Mire gondolsz amikor azt irod "sunyi támadás"?

Hogyhogy mire gondolok? EGész eddig ezt írogattam, kb minden harmadik beírásomban.

Meg se jelensz a megtámadott klán közelében a javaslatod szerint. Ott vagy jó esetben 1 percet, de inkább annyit se mellette. Ebből aztán észre nem lehet venni, hogy támadni akarsz.

Eddig lehetett tudni, hogy ha valaki 2 körre van, akkor esetleg támad.

A javaslatod szerint ha van 100 körös közelben klán, akkor lehet támadásra számítani, mert sose tudhatod, hogy az utolsó másodpercben nem fog-e vcalaki sunyi módon odaállni, támadni, majd azonnal elmenni onnan.

Eddig szemtől szemben oda kellett állni, és 1 körig ott lenni, megmutatva, hogy itt vagyok, lehet, hogy támadni fogok.

monro 05-23-2006 09:37

Quote:

Originally Posted by Ati
Ez nem hatalmas titok, elég bárkinek megnézni az időpontokat, hogy mi mikor történik. Egyedül akkor vagy meglőve, ha nincs egyéni csata az adott körben, de még akár ezen is lehetett picit trükközni. De mindegy, ez már a múlt. És talán kiderült már, hogy nem pártolom az ilyen jellegű támadásokat, bármily sokan szeretik is.

Tegyük fel hogy ezt mondjuk tudtuk, bár sztem nem. Én biztosan nem. Nos mikor indítottál volna sereget amikor az egyik körben 01-kor volt a csata a másikban meg 05-kor?

Ezért mondtam hogy nem volt viszonyítási alap.

Chris 05-23-2006 09:39

Quote:

Originally Posted by Ati
Ez nem teszt kérdése. Mindenki látja, hogy melyik elképzelés hogy működik.

Lehet, hogy igazad van, és nem teszt kérdése. Abban viszont nem értek egyet, hogy mindenki látja, hogy egy adott elképzelés hogyan működne...
Mindenesetre többet nem kotyogok bele a "nagyok" dolgába...

Ati 05-23-2006 09:43

Quote:

Tegyük fel hogy ezt mondjuk tudtuk, bár sztem nem. Én biztosan nem. Nos mikor indítottál volna sereget amikor az egyik körben 01-kor volt a csata a másikban meg 05-kor?

Ezért mondtam hogy nem volt viszonyítási alap.

AMIKOR megvolt a csata, AKKOR. Ha 1-kor volt, akkor 1-kor, ha 5-kor volt, akkor 5-kor. De ez a múlt, és int említettem eg yolyan támadási forma, amit bár most nagyon támogatsz, és ahogy nézem többen is, én mégis erősen óckodom tőle, hiszen véleményem szerint igen messze áll a fair játéktól.

monro 05-23-2006 09:44

Quote:

Originally Posted by Ati
Hogyhogy mire gondolok? EGész eddig ezt írogattam, kb minden harmadik beírásomban.

Meg se jelensz a megtámadott klán közelében a javaslatod szerint. Ott vagy jó esetben 1 percet, de inkább annyit se mellette. Ebből aztán észre nem lehet venni, hogy támadni akarsz.

Eddig lehetett tudni, hogy ha valaki 2 körre van, akkor esetleg támad.

A javaslatod szerint ha van 100 körös közelben klán, akkor lehet támadásra számítani, mert sose tudhatod, hogy az utolsó másodpercben nem fog-e vcalaki sunyi módon odaállni, támadni, majd azonnal elmenni onnan.

Eddig szemtől szemben oda kellett állni, és 1 körig ott lenni, megmutatva, hogy itt vagyok, lehet, hogy támadni fogok.

Hát Ati ez a fenti támadási forma ugyan valóban sunyi, ráadásul be is szívja aki alkalmazza. Én meg erről beszéltem. Máskérdés,hogy kb a 20. oldalnál már leírtam erről a véleményem. Még a végén az lesz, hogy én vagyok sunyi, mert szeretném hogy meg tudja magát védeni egy klán akit megtámadnak :) Ugyanis a fenti szitu ellenére a védő lesz előnyben ha kiszúrja a támadást.

Sztem meg a mostani helyzetben lehet "sunyizni"...

Ha most rádáll egy klán és ott marad akkor csak idő kérdése, hogy mikor bont le 4 körre és megy rád "sunyizva" mivel itt már tényleg semmi esélyed nem lesz visszatámadni :)

Sztem most van "sunyizós" játékkeret. Most ha "sunyizol" sikeres lehetsz ha jól csinálod. A gombocskával ha "sunyizol" beszívod.

monro 05-23-2006 09:54

Quote:

Originally Posted by Chris
Lehet, hogy igazad van, és nem teszt kérdése. Abban viszont nem értek egyet, hogy mindenki látja, hogy egy adott elképzelés hogyan működne...
Mindenesetre többet nem kotyogok bele a "nagyok" dolgába...

Igazad van Chris.Azok akik nem klántámadtak még legalább 10x azoknak a teszt az nagyon jót tenne, hogy értsék miről van szó.
Csak gondolom túl körülményes és időigényes.

Ati 05-23-2006 10:09

Quote:

Igazad van Chris.Azok akik nem klántámadtak még legalább 10x azoknak a teszt az nagyon jót tenne, hogy értsék miről van szó.
Csak gondolom túl körülményes és időigényes.

Hmm? Tesztelni nyilván nem azok jönnének eleve, akik életükben nem támadtak még, tehát ez eleve értelmetlen. Mindenesetre mivel ez ELVI kérdés, nem funkcionális, ezért ide teljesen felesleges a teszt. A leírtak alapján én azt gondolom, hogy mindenki át tudja gondolni, hogy melyik verzióval mi fog történni, és el tudja dönteni, hogy melyik verzió a szimpatikus számára.

All times are GMT +1. The time now is 06:46.