![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mire gondolsz amikor azt irod "sunyi támadás"? Ennek sztem akkor van értelme ha van olyan szitu amikor azt tudod kihasználni,hogy az ellenfél a játék keretei miatt nem tudja megtenni azt amit egyébként megtenne ha lenne rá módja. Nekem így olybá tűnik, hogy jelenleg van lehetőség "sunyizni", de a gombos módszerrel nem lenne értelme. Ha akkor "sunyizik" valaki azzal elvileg feladja a lehetőségét annak hogy lereagálja az ellenfél válaszlépését, így rosszul fog járni az aki "sunyizni" akar. |
Quote:
Meg se jelensz a megtámadott klán közelében a javaslatod szerint. Ott vagy jó esetben 1 percet, de inkább annyit se mellette. Ebből aztán észre nem lehet venni, hogy támadni akarsz. Eddig lehetett tudni, hogy ha valaki 2 körre van, akkor esetleg támad. A javaslatod szerint ha van 100 körös közelben klán, akkor lehet támadásra számítani, mert sose tudhatod, hogy az utolsó másodpercben nem fog-e vcalaki sunyi módon odaállni, támadni, majd azonnal elmenni onnan. Eddig szemtől szemben oda kellett állni, és 1 körig ott lenni, megmutatva, hogy itt vagyok, lehet, hogy támadni fogok. |
Quote:
Ezért mondtam hogy nem volt viszonyítási alap. |
Quote:
Mindenesetre többet nem kotyogok bele a "nagyok" dolgába... |
Quote:
|
Quote:
Hát Ati ez a fenti támadási forma ugyan valóban sunyi, ráadásul be is szívja aki alkalmazza. Én meg erről beszéltem. Máskérdés,hogy kb a 20. oldalnál már leírtam erről a véleményem. Még a végén az lesz, hogy én vagyok sunyi, mert szeretném hogy meg tudja magát védeni egy klán akit megtámadnak :) Ugyanis a fenti szitu ellenére a védő lesz előnyben ha kiszúrja a támadást. Sztem meg a mostani helyzetben lehet "sunyizni"... Ha most rádáll egy klán és ott marad akkor csak idő kérdése, hogy mikor bont le 4 körre és megy rád "sunyizva" mivel itt már tényleg semmi esélyed nem lesz visszatámadni :) Sztem most van "sunyizós" játékkeret. Most ha "sunyizol" sikeres lehetsz ha jól csinálod. A gombocskával ha "sunyizol" beszívod. |
Quote:
Igazad van Chris.Azok akik nem klántámadtak még legalább 10x azoknak a teszt az nagyon jót tenne, hogy értsék miről van szó. Csak gondolom túl körülményes és időigényes. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:46. |