mekkora problémát okoz az a-s játékban ez a téma? az elmúlt hónapokba nem láttam olyan klánütést amiben ki lettek volna dobálva a tagok a veszteségek csökkentése miatt. a pékek eltünése óta ez szinte teljesen megszünt. az elmúlt fél évben talán 1 ilyen eset történt emlékeim szerint. ezért az egy esetért fél évente kéne szabály módosítani? vagy mert a Big szeretne már végre klántütni? ők az elsők kérem, legyenek már annyira tökösek, hogy így is elboldogulnak. és jajj szegény támadó felek kimennek 3% földért.. ugyan már a ráállást észre is kell venni. mi is meg tudtuk csinálni a pékeknél.. ha mi meg tudtuk csinálni más miért nem tudja? 3szor próbálkoztunk nekünk lehetne a legtöbb okunk a panaszkodásra. sírtok itt, hogy jajj szegénykéim meg sem próbálják mert úgysem jön össze a nagy ütés.. én például azért nem ütök már A-ban mert tök felesleges kimennem úgyis elfokoznak a "kemény harcosok" akik beszélnek a kemény útközbeni csatáról nekem, meg hogy alig várják, hogy harcolhassanak, amikor meg lenne rá lehetőség minden esetben elfokoznak.
Ezt meg akkora hülyeségnek tartom, hogy ha rádállnak, nagy bontással meg szembe küldött sereggel tuti a siker. mert kb ezt írtátok le.. ilyen taktikát lehet a legjobban megszivatni.. nem tudom vityu mit szólnál, ha rádállna a pannon, te bontatnál a klánoddal vagy 100k pontot, küldenél egy sereget a bentlévő klánvagyon háromnegyedéből, mi meg csesznénk kimenni rátok. azzal megoldottad? és itt elvileg egy jólszervezett klánról van szó. ott állnátok szétbonntott orikkal, pénz nélkül, és még sereg is lenne kint. és ti ezt a taktikát javasoljátok kisebb klánoknak.
és félreértés ne essék a pannonnál szinte nem tudok olyan helyzetet elképzelni, ha ránkállnának, kitennénk akár 1 tagot is. nem ezért szeretném ha megmaradna így ahogy van. a mi klánunk minden esetre fel van készülve.
nem támogatom mert:
1. nem látom akkora problémának az A-s játékban, amiért meg kéne változtatni.
2. amíg elfokozás van a gazdag klánoknak, addig legyen kidobálás a szegényebbeknek.
3. ha változtatás lenne olyan végletek születhetnek a játékban felsőbb rétegében, amik nem biztos, hogy a játék előnyét szolgálnák.
4. úgy beszéltek róla, mintha bármelyik klán megtehetné, pedig nem. ehez minden körben jelenlét kell.
5. úgy érzem ez csak a nagyobb klánok kisklánjait segítené ez a változtatás, ez mondom az itt támogatók pontlistában való elhelyezkedése miatt is. csak egy szűk réteg miatt meg ne.
|