Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Tizedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3515)

Swiss 06-14-2009 19:48

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 215289)
Ti betudtok már lépni? Én azóta kiléptem, és nem tudok belépni :(:(:mad:

Nálam azt írja már be vagyok lépve pedig restart volt a gépnek...

Ildee 06-14-2009 19:49

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 215291)
Nálam azt írja már be vagyok lépve pedig restart volt a gépnek...

Nálam is pontosan ezt írja.

[HTPA]GeeForce 06-14-2009 19:49

ok, sikerült visszalépnem.

a csata folytatódott, ott, ahol abbamaradt... :D
Kicsit érdekes.

Swiss 06-14-2009 19:58

Ati,

van valami külön kritériuma annak, hogy faágat találjak az erdőben, Ildit is megkértem, hogy keressen (sütni akartam egy kis halat vacsira), de Ő sem talált.

Közben a fagyás után volt egy érdekes. Gee1 volt az első belépő, aztán Swiss1,
Gee csak annyit írt re, viszont mikor beléptem Swiss2-vel a chat ablakon Gee nevével rögtön valami mást írt ki. Egyből a közös chatre kattintottam és minden rendben működött. Ildi is meg tudja erősíteni és talán emlékszik mi volt kiírva ;)

Ati 06-14-2009 20:02

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 215294)
van valami külön kritériuma annak, hogy faágat találjak az erdőben, Ildit is megkértem, hogy keressen (sütni akartam egy kis halat vacsira), de Ő sem talált.

Most utálni fogsz ezért a válaszért... :D

Úgy emlékszem nincs, csak sokszor kell keresni, hogy találj (véletlenszerű találat).

De ezt nem erősítem meg tényleges kód alapján, mert olyna hulla vagyok, hogy ma nem kapcsolok be fejlesztői gépet.

Ha nem sikerül találni, akkor légyszi holnap is tedd fel majd ugyanezt a kérdést. :):):)

Ildee 06-14-2009 20:02

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 215294)
Ati,

Közben a fagyás után volt egy érdekes. Gee1 volt az első belépő, aztán Swiss1,
Gee csak annyit írt re, viszont mikor beléptem Swiss2-vel a chat ablakon Gee nevével rögtön valami mást írt ki. Egyből a közös chatre kattintottam és minden rendben működött. Ildi is meg tudja erősíteni és talán emlékszik mi volt kiírva ;)

Gee1 tegnapelőtt is ez volt

Ezt láttam :)
Mi ez Ati, álnéven jegyzetelsz? :D:D:D

Ildee 06-14-2009 20:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 215295)

Úgy emlékszem nincs, csak sokszor kell keresni, hogy találj (véletlenszerű találat).

De ezt nem erősítem meg tényleges kód alapján, mert olyna hulla vagyok, hogy ma nem kapcsolok be fejlesztői gépet.

Ha nem sikerül találni, akkor légyszi holnap is tedd fel majd ugyanezt a kérdést. :):):)

100 keresésből egy sem hozott eredményt. Bezzeg anno mikor a térképet kerestük... :rolleyes:

Swiss 06-14-2009 20:08

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 215295)

1. semmi gond

2. megnézzük tutira, mivel elég sokba volt a mutatvány ;)))

Ati 06-14-2009 20:10

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 215286)
Amúgy most fagyott egyet nálam.

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 215287)
Totál megfagyott a MUD.

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 215288)
Nálam is :(

Azt próbáljátok meg, hogy nem léptek ki, csak megvárjátok mi történik. Olyan fagyás nincs, ami eddig volt, ott az én beavatkozásom nélkül addig leállt minden, amíg helyre nem állítottam.

Ati 06-14-2009 20:12

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 215297)
100 keresésből egy sem hozott eredményt. Bezzeg anno mikor a térképet kerestük... :rolleyes:

Most tényleg nem emlékszem, hogy pontosan mi van neki beállítva, de elképzelhető, hogy haladó keresés is kell hozzá.

Most csak emiatt ne tanuld meg, holnap majd megmondom biztosra, csak szóljatok miatta.

All times are GMT +1. The time now is 01:47.