![]() |
Quote:
|
Quote:
Ami engem illet, annyira akarom csökkenteni, mint aúú, mert majdnem mindenben egyetértettem vele. ( aúú: a kettő deci piros bort majd rendezzük):D :D |
Bocsánat ha már volt róla szó, de nem olvastam vissza az egész topicot.
A tekercs lopással nekem az a problémám, hogy egy tolvaj ugyan annyit hoz 5000 hektáron mint 200-on. Értem ez alatt, van egy full 200 hektáros országom. Építési+ felefedezési költségeket, katonákat és tekercseket tekintve az egész ország piaci értéken ér 200 milliót. Ha ott kitekiznek elviszik az országom felét stb.... Ha magasabb szinten lelopnak és nincs vagyonom kirakom a seregem 0,xx akárhány százalékát és vissza vásárolom a tekercseket! Szóval érthetőbben, mint minden a hódítóban (felfedezés, foglalás, építés, rengetések, védővarik) terület függők. Úgy vettem észre a lopás az egyetlen aminél nincs. Szerintem itt is lehetne egy bizonyos arányt bevezetni... Talán egy picit ezen a vonalon is lehetne haladni, ill. változtatni! |
Quote:
Ha visszaolvasol (kivételesen csak 3-6 oldalt kell ezért végig nézegetned), akkor láthatod, hogy igen, volt már róla szó, felvetettük itt, hogy lehetne terület függő is a teki mennyiség ami az adott %-hoz kell, de igazából ez túlságosan nagy arányú változtatás lenne és nem igazán vagyunk képesek a hatását megjósolni... hisz gondolj bele, ha kevesebb tekiből vissznek el kevesebbet, az arányaiban a teki %-ot másképp befolyásolja, valamint a piacokat is valószínű felborítaná... Egyébként ha neked lelopják a tekijeidet magas hekin és kipakolod a sereged egy részét a piacra és nem vagy elf, akkor úgy szétütnek mint a huzat...:) |
Az nem lenne egyszerübb megoldás hogy a mostani 1% zsákmány csökkenés/100pont helyett 2% lenne? Esetlegesen autovédelemmel megerősítve.
|
Quote:
Nem hiszem... mert akkor ezt nem kérdeznéd... ugyanis azt már régen megbeszéltük, hogy a tekercslopással az a legfőbb baj, hogy olyan mértékű károkat tud okozni, amit semmilyen más akcióval nem lehet csinálni... hogy miért, azt nem részletezem megint, olvass vissza. :) |
Igen, azért akarjuk csökenteni mert nagy károkat okoz:D. Eddig is kibirtuk.
Nem a javaslatomra reagáltál:). Ez a csökkenést megduplázná. Esetleg lehetne 3% is, de ez már lehet sok. |
Quote:
Quote:
Az egyik 3. szinten, a tolis orimtól felfelé 2 körre lévő orik közül a legfelül lévő ori és az én orim között van 580 pont különbség, pedig nem 200 hekin vagyunk azt elhiheted... ezt az orit gyakorlatilag nem védené jelentősen tőlem a te javaslatod és símán szétkapnám még így is... a 3 körre lévő orik közül a legfelső 985 pontnyira van tőlem (ez eddig majdnem 100 ország volt csak felfelé, lefelé még nem is néztem), ami ugyibár dúrván 27-30%-al csökkentené a tőle lopott teki mennyiséget, ami ezen a távon megint sehol nincs, mivel ez a zsákmánynak egy részét csökkenti, azaz ha lopnék tőle (a mostani rendszerben) 400 tekit, akkor e helyett hoznék 280-300 tekit egy húzásra... ha viszont már elnézek 4 környire, akkor gyakorlatilag annyit ugrik ez a százalék, hogy nem lehet már lopni semmit ami szimplán megölné a tolikat (ahogy bizonyos heki fölött most is megteszi), főleg, hogy ez a távolság védelem nem csak a teki lopásra hat, hanem minden toli akcióra... ráadásul ez a védelem tökéletesen elősegítené a teki halmozást is, hisz egy varis orival csak annyira kell vigyáznom, hogy 2000-3000 pontnál közelebb ne kerülhessen egyetlen tolis sem hozzám és annyi tekim lehet bent amennyit nem szégyellek (igaz, hogy elkopik, de az már más kérdés)... |
Quote:
De a teki lopást rakhatnánk kör függővé is. Ha a százalékos mód lenne a megoldás amit Ti javasoltatok az is segítené a varis orit mert abból is levonódna az 1% zsákmány/100pont. |
Quote:
Mondom, még 1x, olvasd el amit eddig írtunk, mert NEM unalomból írtunk ám ennyit, elég alaposan kiveséztük a témát... |
All times are GMT +1. The time now is 18:52. |