![]() |
Nem tudom, hogy ez még mindig probléma-e, de nálam most toborzás után hiába írta ki hogy elbírok 311-et kilenc segéddel a piacon mégsem tudtam még 5 fát vagy követ sem venni mert azt írta ne bírom el.
Kiléptem a játékból (zártam a böngészőt), majd vissza és működött rendesen! |
Quote:
|
Építeni szerettem volna olyan épületet a klánvárosba, amivel tudoma térképet szerkeszteni, de sem a könyvtár, sem a múzeum nem az. Mi annak az épületnek a neve?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Frissítés...
Ami változott: néhány apró javítás, valamint a csaták átírása. Jópár esemény ki lett szedve (XY csatlakozik, valamint a csapattársak alap akciói (XY megvágja...)), és az egész eseménymegjelenítés át lett írva (kinézetre nem változott). A remélt eredmény, hogy valamivel gyorsann lett a csata eseményeinek megjelenítése. Tesztelendő, hogy ez valóban így van-e. :) Este emiatt jó volna egy össznépi csatát tartani, aki tud, az légysz jöjjön, minél több karakterével. 7-8-9 fele, ahogy vagyunk elegen, megejtjük a dolgot. Addig tesztelhető, hogy a normál, egyéni csaták működnek-e. Érdemi sebességnövekedést ott talán nem fog senki észrevenni, bár valamivel az is gyorsabb lett. |
A fentin kívül még mindig függőben:
Köszi. |
Quote:
2. direkt ezért építettem, és 100% után, ujrakezdte az építést :) |
All times are GMT +1. The time now is 09:11. |