Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bővített fórumok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3047)

Ati 06-20-2008 19:16

Quote:

Originally Posted by Csak Kormi... (Post 181166)
Ati, van valami oka hogy nem jeleníti meg a postomat? :S

Van, igen. Lásd fórumszabályzat, amit regisztrációkor olvastál és fogadtál el, és a beírást követő visszaigazoló üzenet.

Ez utóbbit most nem idézem, az előző így szól:

"Az új tagok beírásai minden esetben moderáltak. Ez azt jelenti, hogy egészen addig nem jelennek meg nyilvánosan, ameddig a fórum adminisztrátorai vagy moderátorai ahhoz hozzá nem járultak. Arra kérünk, hogy emiatt ne küldd el az üzenetedet újra és újra."

kakasapó 06-20-2008 19:29

Az új fórumrendszerben ami nem tetszik, ill megoldásra váró probléma:

- teljesen kezdő, ismerettség nélküli játékosok nehezen kerülnek be bármelyik fórumba.. illetve nehezebben, mint eddig
- eddigi ismerőseimmel szeretném egyetlen fórumon tartani a kapcsolatot, nem szeretnék 3-4-5-sok fórum tagjává lenni, továbbá, ha megoldható, akkor erre a fórumra belépésük legyen a friss, teljesen kezdő játékosoknak is

javaslat: a most kialakult fórumrendszer nem zavar, de jó lenne, ha egyetlen nagy közös fórum is lenne meghívásos rendszer nélkül. A "magánfórumok" maradjanak meghívásosak. A korábbi szankciók erősödjenek. A nem megfelelő hangnem pl miért ne járhatna a játékból való végleges kitiltással /ugyanis én sem szeretem a bunkó embereket/.

Dióhéjban ennyi... Kérek mindenkit, akinek tetszik, ill nem tetszik a javaslat, illetve ki tudná egészíteni általa jónak tartott ötlettel az tegye meg. Ha lehet érveket is hozzatok fel pro és kontra. Köszönettel :)

Arcana Anchev 06-20-2008 19:58

Szerintem segítség lenne az új játékosoknak, ha a fórum oldalon nem csak egy barátságtalan üzenet várná, hogy nem vagy még tag, szerezz ismerősöket, hanem lehetőség lenne onnan ideklikkelni a külsőre egy barátságos, ösztönző üzenet keretében: itt feltehed a kérdéseid régi játékosoknak, lehetőséged van játékostársaiddal Hódítós ill. nem Hódítós témákról beszélgetni. (v. hasonló) (esetleg utalással a kézikönyvre)

BigPi 06-20-2008 20:33

Quote:

Originally Posted by Arcana Anchev (Post 181186)
Szerintem segítség lenne az új játékosoknak, ha a fórum oldalon nem csak egy barátságtalan üzenet várná, hogy nem vagy még tag, szerezz ismerősöket, hanem lehetőség lenne onnan ideklikkelni a külsőre egy barátságos, ösztönző üzenet keretében: itt feltehed a kérdéseid régi játékosoknak, lehetőséged van játékostársaiddal Hódítós ill. nem Hódítós témákról beszélgetni. (v. hasonló) (esetleg utalással a kézikönyvre)

Igéretet kaptunk, hogy vissza lesz állítva a külsőnek a linkje.

Ati 06-20-2008 20:41

Quote:

Originally Posted by BigPi (Post 181188)
Igéretet kaptunk, hogy vissza lesz állítva a külsőnek a linkje.

Az már megtörtént, itt most nem erre gondolt Arcana, hanem arra, amikor még nem vagy tagja egyetlen fórumnak sem.

stampi 06-20-2008 21:11

Szerintem meg nem egy nagy közös anarchos/normálos fórum kellene hogy újak is és átrakottak stb beléphessenek, hanem mikor ráklikkel a 'fórum'-ra, lássa h milyen fórumok működnek és ha akar belép, ha akar nem. Ha az egy nagy közöst csinálnátok meg, akkor majd mindegy ha visszaállna a régi rendszer. Bár a nagy közös talán jobb mint minden szintnek külön-külön fórum:)

Ditke 06-20-2008 21:13

Mostanában csak olvastam a fórumokat, nem igazán írtam, majd megszokom ezt az új rendszert is, ahogy a többi újítást. Számomra kicsit zavaró, hogy játékon belül nem tudom elérni a külső fórumot, ki kell lépnem az országomból, hogy ezt is olvashassam. :)

Ati 06-20-2008 21:16

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 181192)
Mostanában csak olvastam a fórumokat, nem igazán írtam, majd megszokom ezt az új rendszert is, ahogy a többi újítást. Számomra kicsit zavaró, hogy játékon belül nem tudom elérni a külső fórumot, ki kell lépnem az országomból, hogy ezt is olvashassam. :)

Ha már tagja vagy valamelyik belső fórumnak, akkor ugyanúgy el tudod érni, mint eddig. (Ugyanott a beírómező alatt van a link, mint eddig. De amíg nem vagy egyik belső fórumnak se tagja, addig nincs beírómeződ, és emiatt nem látod.)

Ditke 06-20-2008 21:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 181193)
Ha már tagja vagy valamelyik belső fórumnak, akkor ugyanúgy el tudod érni, mint eddig. (Ugyanott a beírómező alatt van a link, mint eddig. De amíg nem vagy egyik belső fórumnak se tagja, addig nincs beírómeződ, és emiatt nem látod.)

Köszönöm Ati!:)

Csak Kormi... 06-20-2008 21:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 181182)
Van, igen. Lásd fórumszabályzat, amit regisztrációkor olvastál és fogadtál el, és a beírást követő visszaigazoló üzenet.

Ez utóbbit most nem idézem, az előző így szól:

"Az új tagok beírásai minden esetben moderáltak. Ez azt jelenti, hogy egészen addig nem jelennek meg nyilvánosan, ameddig a fórum adminisztrátorai vagy moderátorai ahhoz hozzá nem járultak. Arra kérünk, hogy emiatt ne küldd el az üzenetedet újra és újra."

Olvastam a dolgot, de azt nem hittem, hogy ennyi ideig tart :)
Akkor nem szóltam, bocsi és várok :)

All times are GMT +1. The time now is 21:17.