Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Hulla tuning (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3005)

Peti 04-11-2009 19:47

Gondoltam egy új erősítésre a hullának!
Lehet picit durvának fog hangzani, de mi lenne ha, az mf hulla kapna infókat az ellenségéről. Gondolok arra, hogy valaki megtámadja a hullát, és minden ellene irányuló ütés után infót kapna az országról. Olyan infókra gondolok hogy, faj + éplista, s ha szövis akkor szövi lista. Így egy mf hulla tudná hogy kikkel van dolga s ismerné az ellen éplistáját. Pl xy országa megtámadott, de sikerült megtudni, hogy pl gnóm a faja, és xy a szövije, illetve az éplistáját.

Spanyesz 04-11-2009 20:54

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 207279)
Lehet picit durvának fog hangzani, de mi lenne ha, az mf hulla kapna infókat az ellenségéről. Gondolok arra, hogy valaki megtámadja a hullát, és minden ellene irányuló ütés után infót kapna az országról. Olyan infókra gondolok hogy, faj + éplista, s ha szövis akkor szövi lista. Így egy mf hulla tudná hogy kikkel van dolga s ismerné az ellen éplistáját. Pl xy országa megtámadott, de sikerült megtudni, hogy pl gnóm a faja, és xy a szövije, illetve az éplistáját.

ez mind szép és jó de mire megy vele alapesetben? tudja hogy kik alázzák porrá?
ezzel aza baj hogy nem javítasz a helyzetén

Pool 04-11-2009 21:25

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 207279)

Sztem ez visszaélésekre adna alapot, jól néznénk ki, ha 1 brutál fél-elf vagy egy
variról csak úgy hipp-hopp meglenne a faja, éplistája...

Durean 04-12-2009 04:17

Quote:

Originally Posted by Khazad-Dum (Post 207231)
Szerintem meg egy hulla legyen egy durva hadis faj aki átüt elfet is ha teljesen kitámad. Cserébe a védelme csak halovány és lehet szivatni tolikkal és varikkal. Nem látom, hogy miért ne lehetne egy végletekig támadásra kihegyezett faj. A kezdők úgy se lennének vele mert a lopástól elmegy a kedvük elég hamar, a tapasztaltabbaknak aki kihivást keress az elég szépen el lehetne vele.

Javaslatom a szintenkénti bónuszok szintenként, belettem a SMOOTH SCOOLER javaslatait kicsit át alakítva, szerintem az övé egy járható út.

5.szinten
+20% hadibónusz (csak támadásra)
+10% lakibonusz (40 helyett 44 katona)
+5% tolireziszt es varireziszt (-5% zsakmany, -5% arto hatas)
5% esely az eredmeny nelkul toli/vari akciora (kb. minden 20. akcio)

4. szinten
+40% hadibónusz (csak támadásra)
+20% lakibonusz (40 helyett 48 katona)
+5% tolireziszt es varireziszt (-10% zsakmany, -10% arto hatas)
10% esely az eredmeny nelkul toli/vari akciora (kb. minden 10. akcio)

3. szinten
+60% hadibónusz (csak támadásra)
+30% lakibonusz (40 helyett 52 katona)
+10% tolireziszt es varireziszt (-15% zsakmany, -15% arto hatas)
15% esely az eredmeny nelkul toli/vari akciora (kb. minden 7. akcio)

2. szinten
+80% hadibónusz (csak támadásra)
+40% lakibonusz (40 helyett 56 katona)
+20% tolireziszt es varireziszt (-20% zsakmany, -20% arto hatas)
20% esely az eredmeny nelkul toli/vari akciora (kb. minden 5. akcio)

1. szinten
+100% hadibónusz (csak támadásra)
+50% lakibonusz (40 helyett 60 katona)
+25% tolireziszt es varireziszt (-25% zsakmany, -25% arto hatas)
25% esely az eredmeny nelkul toli/vari akciora (kb. minden 4. akcio)

-Megkapná a katona morált 100% morált.
-A vérszomj is megmarad.
-A betegséget is durvább lefolyású lenne, (ahogy Dus javasolta)de nem 80% hanem csak 30%-kal

Szerintem akármit teszünk vagy tesztek a hulla az mindig is egy MF-faj lesz. Szövibe még akkor se venném be ha ez itt mind megvalósulna. Mint mondtam egy végletekig brutális hadi fajt képzelek el, aki úgy megy át teljes sereggel még az átlagosan bevédett elfen is mint f*s a libán. Cserébe nincs tolija és varija és nem lát semmit a többi orikból. És ha nincs otthon az egész sereg akkor csapnivaló a védelme, mert csak támadni, és támadni tud.

Esetleg még az hogy ne tudjon képezni ijjászt csak elitet meg lovast, de ez már tényleg csak így a végére jutott eszembe.

Várom a véleményeket.

Elso ranezesre nekem nagyon durvanak tunt, ugyhogy szamolgattam egy kicsit.

100%os katmorallal, mf bonusszal, verszomjal, plusz az egyebb faji bonuszokkal szamoltam mindegyik fajnal.

Ork/tabornok(mf):
1 barrack --> 52 lovas
2 koros tamadas, felfele, 8 tabornokkal, 52 loval --> 1227 tamadopont

Gnom/tudos(mf):
1 barrack --> 60 lovas
2 koros tamadas, felfele, 4 tabornokkal, 60 loval --> 1161 tamadopont

Orias/tudos(mf):
1 barrack --> 56 lovas
2 koros tamadas, felfele, 5 tabornokkal 56 loval --> 1096 tamadopont

5. szint Hulla
1 barrack --> 44 lovas
2 koros tamadas, felfele, 5 tabornokkal 44 loval --> 664.8 tamadopont

4. szint Hulla

1 barrack --> 48 lovas
2 koros tamadas, felfele, 5 tabornokkal, 48 loval --> 847 tamadopont

3. szint Hulla
1 barrack --> 52 lovas
2 koros tamadas, felfele, 5 tabornokkal, 52 loval -->1048 tamadopont

2. szint Hulla

1 barrack --> 56 lovas
2 koros tamadas, felfele, 5 tabornokkal, 56 loval --> 1270 tamadopont

1. szint Hulla
1 barrack --> 60 lovas
2 koros tamadas, felfele, 5 tabornokkal, 60 loval --> 1512 tamadopont

Ezekkel a modositasokkal mar a 2. szinten megveri az orkot a hulla tamdopontban. Az 1. szinten pedig torony magasan az elohalott a gyoztes.
Meg kell meg emliteni hogy a hulla lazan tart 60-70% barrackot amig a tobbi fajjal ugyan ez komoly oda figyelest igenyel.
A vari/toli resistek akkor még meg sem voltak emlitve, amik a 2. es 1. szintre igen komolyak lesznek mar.

Az 5.-4. szinten viszont tovabbra is nagyon gyenge a hulla:(.

Velemenyem szerint a %os hadibonuszokon kene vmit javitani mert az 5. szinten meg alig erezheto viszont 2. es 1. szinten mar brutalisak.
Lehet egy allando hadibonusz ertekkel jobban jarnank.

Peti 04-12-2009 05:57

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 207291)
Sztem ez visszaélésekre adna alapot, jól néznénk ki, ha 1 brutál fél-elf vagy egy
variról csak úgy hipp-hopp meglenne a faja, éplistája...

Egy variról szinte akárkinek lehet éplistája, a fél-elf meg akkor nem ütné be a hullát, mert az éplistáját megtudná a hulla.

Peti 04-12-2009 06:00

Quote:

Originally Posted by Spanyesz (Post 207286)
ez mind szép és jó de mire megy vele alapesetben? tudja hogy kik alázzák porrá?
ezzel aza baj hogy nem javítasz a helyzetén

Ez egy kiegészítő megoldás lenne.Természetes, hogy ezzel egyedül semmire nem megy, de minek írjam ide le 20.617 jére is hogy hadi és milyen egyéb bónuszok kellenek még hozzá? Az le van elégszer írva, ilyen formájú javaslat asszem még nem volt...

Khazad-Dum 04-12-2009 08:03

Szerintem az enyém (a miénk) egy járható út, azért számoltam elittel meg íjjal, hogy lássuk a max.-ot. Én nem támogatok semmiféle kapjon információt az ellenségről meg varázslatást se. Ez nem a hulla műfaja. Esetleg azt meg kaphatná, hogy ha beütöttek hozzá akkor lássa hogy milyen fajjal is voltak.

Szerintem az enyém (a miénk) egy járható út, azért számoltam elittel meg íjjal, hogy lássuk a max.-ot. Én nem támogatok semmiféle kapjon információt az ellenségről meg varázslatást se. Ez nem a hulla műfaja. Esetleg azt meg kaphatná, hogy ha beütöttek hozzá akkor lássa hogy milyen fajjal is voltak.
Adjatok egy jobb alternativát. Itt csak mindnki dobálózik az ötletekkel, kellene már egy többé kevésbé elfogadható út és a javaslatok amiket leírtam szerintem lehetne egy jó alap vagy több. ATI????!!!!!

Khazad-Dum 04-12-2009 08:34

Ne haragudj Vityu, de szerintem nem sok, mert mit is csinálhatna egy hulla azon kivül, hogy támad. Mint fentebb is mondtam én úgy képzelem el, mint egy kőkemény hadis fajt. És az 25%-os elfről csak annyit hogy ezt csak akkor tudja beütni ha full elit és szinte alig marad otthon katonája, és direkt nem adtam a védelemre hadi bónuszt.

Ati 04-12-2009 09:20

Quote:

Originally Posted by Khazad-Dum (Post 207324)
Itt csak mindnki dobálózik az ötletekkel, kellene már egy többé kevésbé elfogadható út és a javaslatok amiket leírtam szerintem lehetne egy jó alap vagy több. ATI????!!!!!

Azért teszi mindeki ezt, emrt erről szól a téma, és ennek így kell működnie...

Khazad-Dum 04-12-2009 09:43

Válasz Durean: Igen én úgy is akartam hogy hogy ő legyen a legerősebb támadó a hódban mert csak ehhez ért. Inkább a védő pontokat számolnám a helyedben mert lovast nem lovassal fogsz meg. Ti valamiféle olyan szinten akarjátok tartani a hullát mint most az ember hogy semmiben sem erős, pedig lehetne egy erős alternativa az orkkal szemben.

All times are GMT +1. The time now is 18:07.