![]() |
Gondoltam egy új erősítésre a hullának!
Lehet picit durvának fog hangzani, de mi lenne ha, az mf hulla kapna infókat az ellenségéről. Gondolok arra, hogy valaki megtámadja a hullát, és minden ellene irányuló ütés után infót kapna az országról. Olyan infókra gondolok hogy, faj + éplista, s ha szövis akkor szövi lista. Így egy mf hulla tudná hogy kikkel van dolga s ismerné az ellen éplistáját. Pl xy országa megtámadott, de sikerült megtudni, hogy pl gnóm a faja, és xy a szövije, illetve az éplistáját. |
Quote:
ez mind szép és jó de mire megy vele alapesetben? tudja hogy kik alázzák porrá? ezzel aza baj hogy nem javítasz a helyzetén |
Quote:
variról csak úgy hipp-hopp meglenne a faja, éplistája... |
Quote:
100%os katmorallal, mf bonusszal, verszomjal, plusz az egyebb faji bonuszokkal szamoltam mindegyik fajnal. Ork/tabornok(mf): 1 barrack --> 52 lovas 2 koros tamadas, felfele, 8 tabornokkal, 52 loval --> 1227 tamadopont Gnom/tudos(mf): 1 barrack --> 60 lovas 2 koros tamadas, felfele, 4 tabornokkal, 60 loval --> 1161 tamadopont Orias/tudos(mf): 1 barrack --> 56 lovas 2 koros tamadas, felfele, 5 tabornokkal 56 loval --> 1096 tamadopont 5. szint Hulla 1 barrack --> 44 lovas 2 koros tamadas, felfele, 5 tabornokkal 44 loval --> 664.8 tamadopont 4. szint Hulla 1 barrack --> 48 lovas 2 koros tamadas, felfele, 5 tabornokkal, 48 loval --> 847 tamadopont 3. szint Hulla 1 barrack --> 52 lovas 2 koros tamadas, felfele, 5 tabornokkal, 52 loval -->1048 tamadopont 2. szint Hulla 1 barrack --> 56 lovas 2 koros tamadas, felfele, 5 tabornokkal, 56 loval --> 1270 tamadopont 1. szint Hulla 1 barrack --> 60 lovas 2 koros tamadas, felfele, 5 tabornokkal, 60 loval --> 1512 tamadopont Ezekkel a modositasokkal mar a 2. szinten megveri az orkot a hulla tamdopontban. Az 1. szinten pedig torony magasan az elohalott a gyoztes. Meg kell meg emliteni hogy a hulla lazan tart 60-70% barrackot amig a tobbi fajjal ugyan ez komoly oda figyelest igenyel. A vari/toli resistek akkor még meg sem voltak emlitve, amik a 2. es 1. szintre igen komolyak lesznek mar. Az 5.-4. szinten viszont tovabbra is nagyon gyenge a hulla:(. Velemenyem szerint a %os hadibonuszokon kene vmit javitani mert az 5. szinten meg alig erezheto viszont 2. es 1. szinten mar brutalisak. Lehet egy allando hadibonusz ertekkel jobban jarnank. |
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem az enyém (a miénk) egy járható út, azért számoltam elittel meg íjjal, hogy lássuk a max.-ot. Én nem támogatok semmiféle kapjon információt az ellenségről meg varázslatást se. Ez nem a hulla műfaja. Esetleg azt meg kaphatná, hogy ha beütöttek hozzá akkor lássa hogy milyen fajjal is voltak.
Szerintem az enyém (a miénk) egy járható út, azért számoltam elittel meg íjjal, hogy lássuk a max.-ot. Én nem támogatok semmiféle kapjon információt az ellenségről meg varázslatást se. Ez nem a hulla műfaja. Esetleg azt meg kaphatná, hogy ha beütöttek hozzá akkor lássa hogy milyen fajjal is voltak. Adjatok egy jobb alternativát. Itt csak mindnki dobálózik az ötletekkel, kellene már egy többé kevésbé elfogadható út és a javaslatok amiket leírtam szerintem lehetne egy jó alap vagy több. ATI????!!!!! |
Ne haragudj Vityu, de szerintem nem sok, mert mit is csinálhatna egy hulla azon kivül, hogy támad. Mint fentebb is mondtam én úgy képzelem el, mint egy kőkemény hadis fajt. És az 25%-os elfről csak annyit hogy ezt csak akkor tudja beütni ha full elit és szinte alig marad otthon katonája, és direkt nem adtam a védelemre hadi bónuszt.
|
Quote:
|
Válasz Durean: Igen én úgy is akartam hogy hogy ő legyen a legerősebb támadó a hódban mert csak ehhez ért. Inkább a védő pontokat számolnám a helyedben mert lovast nem lovassal fogsz meg. Ti valamiféle olyan szinten akarjátok tartani a hullát mint most az ember hogy semmiben sem erős, pedig lehetne egy erős alternativa az orkkal szemben.
|
All times are GMT +1. The time now is 18:07. |