Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   X top, avagy hogyan kell ügyesen játszani (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2642)

Ati 09-30-2008 16:26

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 192207)
Dragakorol volt szo, annak az arat annyira nem tudod befolyasolni, mint a tobbi nyerset. :)

Kis csoportban, nagy országgal simán tudod.

none 09-30-2008 16:27

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 192199)
nem mondom pontosan hogy melyik ori/k, de...

szóval ilyeneket le lehet írni orikrol? akkor azt is le lehet írni fórumon, hogy egy szöviben a tagok milyen felállásban vannak?
éplistát nem teszel fel?:)

Remedy 09-30-2008 16:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 192209)
Kis csoportban, nagy országgal simán tudod.

Bizonyos hatarok kozott, ugye az eletben nem lesz 5-10 ezer, mint pl a ko masik csoportokban. :)

[HTPA]GeeForce 09-30-2008 16:28

Ha én vagyok a legnagyobb termelő a csoprortban, miért ne tudnám? :O Még talán a drágakőét a legkevésbbé, mert ha felhúzom 2000 körülire, kax nem veszik meg, mert nem kell semmire. Oké. De a nyerset? Ha nekem van a legtöbb, akkor valószínűleg pénzem is elég sok van, úgyhogy szerintem igenis tudom befolyásolni a csoport nyersárait. (Mármint ha akarnék ilyenekkel bajlódni normál csoportban.)

[HTPA]GeeForce 09-30-2008 16:29

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 192211)
Bizonyos hatarok kozott, ugye az eletben nem lesz 5-10 ezer, mint pl a ko masik csoportokban. :)

Miért ne lenne? ha én vagyok a legnagyobb kőtermelő, és én 10k-étr teszem ki, aki meg alámpakol annak meg felveszem a kövét, akkor a piacon 10k lesz a kő ára. Miért ne tudnám befolyásolni az árakat? Nem értem. :S
Akinek sürgősen kell, úgyis megveszi 10k-ért. Még 5. szinten is. Akinek meg nem kell ennyiért, az termelni fog. Aki termel, az meg gyenge lesz, mert a bányák elveszik a helyet.

Remedy 09-30-2008 16:30

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 192213)
Miért ne lenne? ha én vagyok a legnagyobb kőtermelő, és én 10k-étr teszem ki, aki meg alámpakol annak meg felveszem a kövét, akkor a piacon 10k lesz a kő ára. Miért ne tudnám befolyásolni az árakat? Nem értem. :S

Olvasd el ujra, legyszives. Ismetlem, dragakorol irtam, arra mondtam hogy nehezen/hatarok kozott lehet befolyasolni, es 2knal sosem lesz tobb. Ennyi. :)

Ati 09-30-2008 16:31

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 192211)

Annyi nem, de cserébe el se bukod, és nem is függ mástól a pénzre váltása.

none 09-30-2008 16:32

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 192212)
Ha én vagyok a legnagyobb termelő a csoprortban, miért ne tudnám? :O Még talán a drágakőét a legkevésbbé, mert ha felhúzom 2000 körülire, kax nem veszik meg, mert nem kell semmire. Oké. De a nyerset? Ha nekem van a legtöbb, akkor valószínűleg pénzem is elég sok van, úgyhogy szerintem igenis tudom befolyásolni a csoport nyersárait. (Mármint ha akarnék ilyenekkel bajlódni normál csoportban.)

és mi értelme 2-300 fős csoportban? ha 10k-ért tartod kint, max annyit raknak alád hogy nagy orival se bírd kivenni:) a 2-300 oriban meg nincs nagy tőke, hogy 10k-ért vegyék a nyersit, tehát nem teljessen igaz amit mondasz, vagyis lehet csak értelme nincs.. ha lenne is pénz max túlcsorognál:)

Redback 09-30-2008 17:51

Quote:

Originally Posted by none (Post 192219)
és mi értelme 2-300 fős csoportban? ha 10k-ért tartod kint, max annyit raknak alád hogy nagy orival se bírd kivenni:) a 2-300 oriban meg nincs nagy tőke, hogy 10k-ért vegyék a nyersit, tehát nem teljessen igaz amit mondasz, vagyis lehet csak értelme nincs.. ha lenne is pénz max túlcsorognál:)

nem hiszem, hogy olyan hirtelen felvennék a kövemet 2-300 fős csopikban hogy túlcsorogjam.D-ben nem egyszer csorogtam már, igaz nem is 2-3 mrd-dal, hanem mondjuk 10-zel :D

Princ 09-30-2008 18:45

A fix áron tartott nyersipiacnak a következménye, hogy a csoport átlagos országai még az alsó szint viszonyaihoz képest is sok bányát tartanak. Emberek, elfek, stb; majdnem mki tartja a 10-15% bányát. Nézni is rossz. Miért ne tennék; hiszen biztos piac van rá és jól meg lehet élni belőle.

Néhány vonása az S-nek az anarchista csoportot idézi. Ha ezt előre tudom, nyilván nem ide jövök, mert nincs időm és kedvem 10+ orit vinni. Jah, meg szabálytalan is. :p

All times are GMT +1. The time now is 17:23.