![]() |
Quote:
|
'Az oldal káros lehet a számítógéped számára.'
Ezt miért írja ki a google minden találat mellé? :o |
Quote:
|
Quote:
De úgy néz ki, hogy mostanra megjavult :) |
Rákatintok a winampra és kiirja egy ablakban hogy--- Olyan eszközazonositót használt amikivül van a rendszer tartományán---persze nem indul a nyavajás.Mit követtem el már megint?:confused:
|
Nekem mostanában ilyet szokott csinálni a hód:
http://kepfeltolto.hu/i/?t=thb&id=349226 Egy frissítés megoldja a problémát.Nektek nem csinál ilyet? |
Én Firefox alól használom, nem tapasztaltam ilyen jelenséget.
|
SOS SOS!
Elpukkant a vinyóm, és vettem egy 500 gigás SATA merevlemezt az eddigi 160 gigás IDE helyett.. Az Istenért se tudok windózt tenni rá. Van valami speciális dolog, amit csinálni kell egy SATA Vinyóval??? Betettem, felparticionáltam 3 felé, majd NTFS-re formáztam. Elkezdem telepíteni a winXP-t, el is indul a telepítő, de minden egyes alkalommal ugyanannál a pontnál dob egy kritikus kék halált... Mit csináltam, vagy éppen mit NEM csináltam, hogy nem tudok rendszert rakni rá? Én eddig úgy tudtam, hogy ugyanúgy rá lehet pakolni egy vindózt, mint egy régifajta IDE merevlemezre... Tud valaki valami okosat? |
Ilyen nekem is volt már több gépemen.
Az, hogy elpukkant annak oka lehet és kérdés mi okozhatta. A kékhalál telepítés közben általában hardver hibára utal, jobb esetben a bios-ban egy beállítás orvosolhatja a problémát. Ha indul a telepítés, akkor nem hinném hogy a S-ata vincsivel lenne a gond. Tudni kéne az előzményeket, mik történtek az elmúlt pár napban. Nálam volt olyan, hogy az alaplapon pár kondenzátor is púposodott a vincsi halála után, vagy éppen elszállt ezzel egy időben az IDE port vezérlése. Háromszor a tápegység volt a bűnös. Tesztelném a helyedbe módszeresen a gépet. Memória-, Videókártya, proci teszt, bár utóbbira nem jellemző annyira a hibásodás, ha csak nem volt húzva. Alap hőmérséklet, ventilátorok hűtenek e rendesen, tápegység felől meg vannak e, az előírt feszültségek. De elsőként a memória és a tápegység ellenőrzését javasolnám. |
a MemTest végigfut 0 hibával a memóriákon.
ezt a procimat még soha nem húztam egy pillanatra sem. (6400+, felesleges húzni) Kipróbáltam telepíteni úgy, hogy 2*1024 memória van dual channelben. Kipróbáltam úgy, hogy 2*1024 van single channelben. Végül kipróbáltam úgy, hogy az egyik blokkot kiszedtem, és 1024 ram maradt a gépben. Elpukkannni nem pukkant el 100%-osan, csak már öreg, és néha lefagy, és kattog... ezért vettem egy új, satás vinyót. jelenleg a 160 g-s IDE vinyó van bent a gépben, azért tudok fórumozni. tehát működőképes, csak épp nem szeretném, hogy a rajta lévő adatok elszálljanak (végleg). a hőmérsékletek rendben vannak, a feszültségek is reálisak (legalábbis amiket a BIOS-ban kimutat, azokkal nincs gáz) a problémám, hogy most már 2 féle vindóz telepítő dvd-ről is megpróbáltam, és egyikről se megy rá a win. viszont mindekttőről elindul. csak telepítés közben hal meg... tehát (szerintem) az új satás vinyómnak nem igazán lehet baja.. |
All times are GMT +1. The time now is 11:09. |