Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdezz! Felelünk? :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=209)

Milán™ 05-15-2006 14:47

akkor a te oriddal lehet a baj.rakd ki az összes tekit piacra kivéve a lakáshelyzetit.nemhiszem hogy pár tekiért folytatnák a lopást:)

Steve 05-15-2006 14:48

Quote:

Originally Posted by DearCody
Hi!
A tanyafree orik, h oldják meg a szintlépést?
Én még nem voltam, ezért nem tom. SZVSZ nem tart senki annyi raktárat, h 24 körig elég legyen a gabona teljes feltöltéssel. :D
Asszem ha éheznek is az emberek, meg lehet oldani, h lefokozol pár k katonát (védelem alatt úgy sem bántanak) és lököd képezni, mert az alatt nem esznek, így legalább csökken az ételfogyasztás. De ez csak az én ötletem, nem tom, h ilyenkor mit szoktak csinálni.

Szövikaraván,túltöltés, továbbképzés, etc... de amugy 4es szinten már kicsit drága a tanyafreezés szerintem.

Steve 05-15-2006 14:49

Quote:

Originally Posted by ruud10
Hali!
Mit tegyek ha pár ori teljesen rámszállt és lelopnak tekivel? Tolvajaim gyengék, varikkal nem látok be a katonák meg még nincsenek elegen.

Figy erre nem szemétség azt válaszolni, hogy erősíts magadon és verd le őket! Velem is volt ugyanilyen, sokáig szívás volt, de két hét után inkább békén hagytak;)

DearCody 05-15-2006 15:12

Quote:

Originally Posted by Steve
Szövikaraván,túltöltés, továbbképzés, etc... de amugy 4es szinten már kicsit drága a tanyafreezés szerintem.

Szerintem nem annyira drága. Amúgy akkor én is jól gondolkodtam a továbbképzésre, mert a szövikaraván nem mindig megoldható, de az a lényeg, h nem gondoltam hülyeségre. :D Ja és kösz a választ!!!

Ati 05-15-2006 15:19

Quote:

Ati, mert akkor nem kellenek a tekik? Akkor mi lesz lakitekik, mezőgazd. nélkül?
Szétesik az ori!

Ha nincs elegendő egységed, akkor tök mindegy, hogy 0%-kal több fér el, és így van 1000 üres helyed, vagy 40%-kal több fér el, és úgy van 1400 üres helyed. Mezgazd teki se kell, amíg nem vagy tele.

ruud10 05-15-2006 16:50

én úgy építek át hogy közbe minden tele van
bontok templomot és építek barakkot, eladok varit és veszek elitet

Ati 05-15-2006 16:53

Quote:

én úgy építek át hogy közbe minden tele van
bontok templomot és építek barakkot, eladok varit és veszek elitet

Közben pedig szétszednek, tehát ez így ebben a formában nem sikerült.

ruud10 05-15-2006 17:03

és mit javasolsz, hogy kell átépíteni?

Ati 05-15-2006 17:05

Quote:

és mit javasolsz, hogy kell átépíteni?

Hogy hogy "kell", arra szerintem nincs recept. A környéktől függ. Engem átépítés közben sose zavar, ha szétszednek, ez a veszteség része az átépítésnek.

Steve 05-15-2006 17:24

Quote:

Originally Posted by Ati
Hogy hogy "kell", arra szerintem nincs recept. A környéktől függ. Engem átépítés közben sose zavar, ha szétszednek, ez a veszteség része az átépítésnek.

Ati akkor lécci hozd elő az orid és építs át!:D :D :D

All times are GMT +1. The time now is 12:02.