![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Na végig olvastam...
Elszomorított a dolog, nem tudom ki találta ki, hogy nem jó tolisnak... Én az össz elfemmel loptam ami kellett, sőt ütöttem is, úgy haladtam előre, (ha nem látnak be, minek a nyíl?) Sajnos eljött az az idő, hogy most törlöm az összes elfet, pedig kezdtem már angolban is kész lenni vele. |
az nagyon kafa amikor 5-10 korrol egy keszultseggel 100-200millio aru epitoanyagot tuzel el. haszna semmi de jo poen mert ugye a tolikeszultseg nem csokken progressziven a tavolsag fuggvenyeben.
aki elfet valaszt a nyugissaga es a vedelem miatt az ne akarja terrorizalni kornyezo orszagokat. elegedjen meg a tamagocsizasert kapott kek szamokkal. |
komcsi, inkább hullával leszek és televágom magam tolival meg varival:DD megmondom hogy na most majdnem oylan vagyok mint egy elf:DD
|
Quote:
mert akkor mionek ijj,torony na meg az elf is..... |
Quote:
sztem sehol meg légyszives ne általánosits mert nem hiszem hogy az lenne a jellemzö hogy unalombol gyilkolnak az ELF-ek ez tiztára nonszensz..probálj meg légyszive s pl a 4-ben vagy a 3-ban passziobol gyujtogatni..Ráadásul ha MF vagy és kiszurják hogy ELF valahogy tuti rádszáll egy Fél-elf Oriás varis meg két hadis szövi azt addig nem nyugszanak mig kitekiznek..ez az unalmamban gyujtok dolog max az A ban ha van..De ott meg unalombol az orkok meg elviszik a földet egy egy akkor... |
Quote:
|
Quote:
mi is a játék neve? Felfedező? |
Mostmár nem lesznek olyan orik amiknek az a neve hogy Mindenkit megsemmisítő elf birodalom :D
|
All times are GMT +1. The time now is 13:09. |