Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1779)

Zsáni 05-07-2007 17:04

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 93630)
Így én meg mormolok egy imát, hogy benne legyek elég időt a top 30%ban, mielött valaki kiszúrja, hogy milyen fajjal vagyok.;)

kéne egy kis faji vari kiegészítés az elfeknek, hogy a fajukat se lássák :D

kaszap_szabolcs 05-07-2007 17:04

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 93197)
ezek szerint a védőérték nem lett változtatva:)
azért, ez elég kemény változás, és talán ki lehetne írni a kezdőlapra ezt is, hogy nézzék át az emberek a súgót, mert változások történtek;)

Jajaja....hogy tudjak az emberek,hogy ezt a fajt ne valasszak mert mar eleve halott....zSzegeny korlatozottabb lesz mint egy hulla.En csak azokat sajnalom,akik feluton vannak ket szint kozott,es mar egy rakat ellenseguk van a sok lopasbol kifolyolag....mit mondja,ez van:cool:

bari 05-07-2007 17:06

Na végig olvastam...
Elszomorított a dolog, nem tudom ki találta ki, hogy nem jó tolisnak...
Én az össz elfemmel loptam ami kellett, sőt ütöttem is, úgy haladtam előre, (ha nem látnak be, minek a nyíl?)
Sajnos eljött az az idő, hogy most törlöm az összes elfet, pedig kezdtem már angolban is kész lenni vele.

-Hiena- 05-07-2007 17:06

az nagyon kafa amikor 5-10 korrol egy keszultseggel 100-200millio aru epitoanyagot tuzel el. haszna semmi de jo poen mert ugye a tolikeszultseg nem csokken progressziven a tavolsag fuggvenyeben.
aki elfet valaszt a nyugissaga es a vedelem miatt az ne akarja terrorizalni kornyezo orszagokat. elegedjen meg a tamagocsizasert kapott kek szamokkal.

Rém 05-07-2007 17:07

komcsi, inkább hullával leszek és televágom magam tolival meg varival:DD megmondom hogy na most majdnem oylan vagyok mint egy elf:DD

Kiru 05-07-2007 17:11

Quote:

Originally Posted by -Hiena- (Post 93639)
az nagyon kafa amikor 5-10 korrol egy keszultseggel 100-200millio aru epitoanyagot tuzel el. haszna semmi de jo poen mert ugye a tolikeszultseg nem csokken progressziven a tavolsag fuggvenyeben.
aki elfet valaszt a nyugissaga es a vedelem miatt az ne akarja terrorizalni kornyezo orszagokat. elegedjen meg a tamagocsizasert kapott kek szamokkal.

és ezt tudják a többiek is és nemtámadnak???
mert akkor mionek ijj,torony na meg az elf is.....

Blacky 05-07-2007 17:12

Quote:

Originally Posted by -Hiena- (Post 93639)

Szeretném megkérdezni hogy hol van leirva a hoditoban bárhol is hogy KÖTELEZÖ és CSAKIS HÁBORUVAL LEHET ELÖRE HALADNI ?????
sztem sehol meg légyszives ne általánosits mert nem hiszem hogy az lenne a jellemzö hogy unalombol gyilkolnak az ELF-ek ez tiztára nonszensz..probálj meg légyszive s pl a 4-ben vagy a 3-ban passziobol gyujtogatni..Ráadásul ha MF vagy és kiszurják hogy ELF valahogy tuti rádszáll egy Fél-elf Oriás varis meg két hadis szövi azt addig nem nyugszanak mig kitekiznek..ez az unalmamban gyujtok dolog max az A ban ha van..De ott meg unalombol az orkok meg elviszik a földet egy egy akkor...

Burning 05-07-2007 17:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 93543)
Az elf védőerejének növelése mégtöbb védelmet, és mégnagyobb biztonságot ad az elfnek, mint amivel eddig rendelkeztek, így ezt a céljukat az eddiginél sokkal jobban el tudják érni.

de Ati a 30%-ot ti találtátok ki. ennyi lett volna mindig is csak páran vannak annyira tapasztaltak és figyelmesek, hogy rájöttek az nem 30%. ti is rájöttetek hogy 20%. tehát ti csak javítottatok, korrigáltatok, nem emeltetek;)

Goldy 05-07-2007 17:14

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 93647)
Szeretném megkérdezni hogy hol van leirva a hoditoban bárhol is hogy KÖTELEZÖ és CSAKIS HÁBORUVAL LEHET ELÖRE HALADNI ?????

mi is a játék neve? Felfedező?

-(0Kristóf0)- 05-07-2007 17:14

Mostmár nem lesznek olyan orik amiknek az a neve hogy Mindenkit megsemmisítő elf birodalom :D

All times are GMT +1. The time now is 13:09.