Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Elf hibajavítás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1722)

Kutyuleee 04-25-2007 15:04

Quote:

Originally Posted by sifu (Post 90535)
hali!
maradjon csak meg a 30% vagyis "legyen 10%-kal erősebb" ha az orkoknak jár a plusz 30 akkor az elfeknek is ez az én véleményem!!!:)

de akkor ne kapjan még 16%ot a toronyban lévő ijjak után...

Goldy 04-25-2007 15:04

Quote:

Originally Posted by Arwen (Post 90508)
Nem vagyok békés játékos, de elvárom a nekem járó védelmet, ha éppen pihenni szeretnék, mert kimerített a sok hódítás. :)

Megnyertem a játékot gomb tán nem kéne?

Ati 04-25-2007 15:04

Quote:

Originally Posted by sifu (Post 90535)
hali!
maradjon csak meg a 30% vagyis "legyen 10%-kal erősebb" ha az orkoknak jár a plusz 30 akkor az elfeknek is ez az én véleményem!!!:)

Ez elég fura párhozam azért. Ha az orkoknak jár a 30%... Ez azt jelenti, hogy semmi akadályát nem látod annak, hogy az elf 8-as íjász-bónuszát elvegyük, hiszen az orknak sincs 8-as lovasa, ugye?

Kutyuleee 04-25-2007 15:05

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 90536)
Bocsi nem gondoltam végig elvileg elfből is tudok tanya és házfree orit alkotni de csak rövid távon mondjuk 24-48 körre és az ellen már tényleg nem tudom mit lehetne küldeni:D

a megnyerem a játékot gombot:D

Arwen 04-25-2007 15:07

Quote:

Originally Posted by NoName (Post 90532)
Ati, ez is megint nézőpont kérdése. Szerintem meg sokan voltak elfek, akik elszenvedték a károkat, csak nem jelezték ;) Mert nem látták értelmét.

Én jeleztem, konkért számmokkal támasztottam alá azt a lehetetlen támadást.

Ennyi válasz jött:

Kedves Játékosunk!

A csatákat a számítógép automatikusan számolja, a súgóban szereplő
képletek alapján, egyes csaták utólagos kiértékelése nem lehetséges.

Szóval ezek után egyértelmű, hogy az elf 30%-a jogos.

Ati! Ha súgó szerint számoljátok, hogy ment be a sereg???

Pax Hungaricum 04-25-2007 15:07

Quote:

Originally Posted by Tucsy (Post 90530)
Sziasztok!Én is úgy gondolom,nincs értelme még jobban erősíteni az elfet,eddig is 20%-al volt számolva,mégha az a súgóban másképp is volt írva,magyarul csak a súgót kell kijavítani,és senkinek nem lesz belőle hátránya,hisz a játékának fejlődésén,továbbmenetelén nem változik ezzel semmi,senki nem károsul,sem elf,sem más faj!
Szal le a súgóval:D :D

No comment!
Lehet, hogy én vagyok a pancser, kezdő, láma, hülye, értelmi fogyatékos. De én a mai napig nem tudtam, hogy 20%, és 30-cal számoltam...

Te mi alapján is számoltál 20%-kal??????????....

Kutyuleee 04-25-2007 15:08

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 90542)
No comment!
Lehet, hogy én vagyok a pancser, kezdő, láma, hülye, értelmi fogyatékos. De én a mai napig nem tudtam, hogy 20%, és 30-cal számoltam...

ami alapján 10%ot számoltunk a banknál a védelemnél... bezzeg ott senki nem panaszkodott hogy a súgó lett módositva...

NoName 04-25-2007 15:09

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 90542)
No comment!

Hát ez érdekes kérdés, erre én is kiváncsi lennék...fogadjunk nem jön értelmes magyázat. :eek:

Kutyuleee 04-25-2007 15:12

Quote:

Originally Posted by NoName (Post 90544)
Hát ez érdekes kérdés, erre én is kiváncsi lennék...fogadjunk nem jön értelmes magyázat. :eek:

voltak emberek akik már régebbóta tudták... azért nem egy olyan ütés miatt reklamáltak ahol ez 10% különbség döntött és nem 1-2%... ahogy tudták a bank védelménél is a 20%ot páran... mégis annál mért nem reklamált senki???

Ati 04-25-2007 15:14

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 90546)
voltak emberek akik már régebbóta tudták... azért nem egy olyan ütés miatt reklamáltak ahol ez 10% különbség döntött és nem 1-2%... ahogy tudták a bank védelménél is a 20%ot páran... mégis annál mért nem reklamált senki???

No azért az elf kapcsán se vitték sokan túlzásba a reklamációt. :)

All times are GMT +1. The time now is 02:55.