![]() |
egyébként a törpe szerintem nem igazán mf faj, mert nem tudsz vele megtorolni, csak max kísérgetni (legalábbis 35% barakkal). és csak akkor válaszd, ha elég ideged van ahhoz, hogy vki folyton lop
|
Quote:
|
Quote:
Ahogy most belegondolok, 1 ország kivételével mindegyik törpe... |
Quote:
|
nehéz a választás az tény, vagyis nehéz lessz a választás
|
mennyire életképes egy törpe napi 2-3 belépéssel mf-ként a 4.-dik szinten és felfelé?
|
Quote:
mf törpével nehéz felfelé haladni, ha termelsz is max kisérni, szembe menni, vagy hiénázni tudsz..:) ezen felül szöviknek ideális célpont leszel.. én spec 2-3 belépéshez nem ajánlom a törpét.. |
Quote:
|
Quote:
nem tudom.. játszottál már mf törpét 3. szinten vagy felette?(itt az mf a légnyeg és az, hogy 2-3szor néz rá naponta..) igazábol magassabb szinteken mfként, úgy érdemes a törpe, ha alacsony hekin, ahol kb senki nem zaklat termel aztán, ha összejött egy szép összeg átáll etetős hadira és felpörög arra a 336 körre..:) (csak a napi 2-3 belépéssel ez elég meredek..:)) (esetleg belép egy szövibe..:)) |
Quote:
Ennyi erovel ujrazhatna is.. Nem latom sok ertelmet annak, amit irsz. :) Amugy meg szovis torpet konnyebb beverni, mint mf-et... :P Plane 2-3 belepessel... Szoval ebben sem ertek egyet. Idegrendszer es/vagy kapcsolatrendszer kell hozza, es jatektudas, ennyi. Bar en mar tudas nelkuli mf torpeket is lattam mar pl a B elso helyen... :P |
All times are GMT +1. The time now is 02:38. |