Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Fél-elf stratégiák & trükkök (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1618)

Pali papa 02-04-2008 21:37

az igaz...
rengetni az jó...
:D:D:D

Dragi 02-04-2008 21:40

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 156698)
az igaz...
rengetni az jó...

főleg ha nem hullik torony :p aztán pislogsz mint a szemafor mikor pár sereggel mésziznek :D:D:D

komisz86 02-04-2008 21:50

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 156696)
Háát szerintem működhet...
simán beblöffölöd, kívülről nem látják csak éplistát ne vigyen senki...
:D

Hát ha valaki éplistát csinál rólam az már régen rossz:D. Akkor azt mondjátok meg lehet húzni?

Pali papa 02-04-2008 22:08

Ha már rengetik az embert - akarom mondani felest - jobb ha figyel és lapul, mint ijedt nyúl a fűben...

Dragi 07-30-2008 15:54

Istentelen régen csináltma Fél-elf orit :) de most a másik témán felbuzdulva összedobtma egy éplistát :) 200 heki Fél-elf tudós

36 ház 18%
30 barakk 15% 1680 hely 1400 íj +képzésnek a hely
20 raki 10% 9-10 körig bírja
20 torony 10% 1120 íj
70 kocsma 30% 3920 toli
24 templom 12% 3360 vari

persze mivel hogy feles ezért csak szövibe! :) a varis beártózza ez természetes de egy 10% templomos vagy azalatti hadis nem tud vele mit kezdeni :)

Batu 07-30-2008 16:33

Sztem(:)) ennyi varival csak nagyon aktív szöviben élhet meg. Egyre jobban így van, minél feljebb ér....

Dragi 07-30-2008 16:41

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 185043)
Sztem(:)) ennyi varival csak nagyon aktív szöviben élhet meg. Egyre jobban így van, minél feljebb ér....

aki tf Fél-elfre adja a fejét az bizony ne úgy játszon mint egy 20% tornyos barakkos tamagocsi óriás :) szvsz. :)

Amúgy előző témába írtad hogy a hadis varis ne varizza be a tolist ha nem varizza be akkor az a szövi min. 3 sereggel betudja venri :) szerinted mi a jobb ha 1* letudják vinni a készülijét mintha 1szerre 3 sereggel beverik :) részemről inkább a készim vigyék le után ameg a hadik tudják széjjel verni :) és esetleg a szétütött hadist tudom én is varizni ne fogyasszon a varis készit viharra szárazra stb. :)

Dus 07-30-2008 16:46

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 185045)
aki tf Fél-elfre adja a fejét az bizony ne úgy játszon mint egy 20% tornyos barakkos tamagocsi óriás :) szvsz. :)

Amúgy előző témába írtad hogy a hadis varis ne varizza be a tolist ha nem varizza be akkor az a szövi min. 3 sereggel betudja venri :) szerinted mi a jobb ha 1* letudják vinni a készülijét mintha 1szerre 3 sereggel beverik :) részemről inkább a készim vigyék le után ameg a hadik tudják széjjel verni :) és esetleg a szétütött hadist tudom én is varizni ne fogyasszon a varis készit viharra szárazra stb. :)

1x leviszik a készülijét és ölnek is nála, mert a variból kevesebb fogy készüli...ezt megismétlik még párszor, és letekiz aző tolisuk, és máris beférnek azok a seregek...de etől függetlenül sztem is jobb 12%-al egy feles, mint, hogy 20% templomot tartson, hogy a vari-hadi ne tudja ártózni, csak a full vari...

Dragi 07-30-2008 16:49

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 185048)
1x leviszik a készülijét és ölnek is nála, mert a variból kevesebb fogy készüli...ezt megismétlik még párszor, és letekiz aző tolisuk, és máris beférnek azok a seregek...de etől függetlenül sztem is jobb 12%-al egy feles, mint, hogy 20% templomot tartson, hogy a vari-hadi ne tudja ártózni, csak a full vari...

Attól függ más ha szöviháborúba kezd a Feles vagy ha pedig csak tolizgat :) szal történhet ez másképp is stb. :) pl. lelopják az egyik hadist jön a tolis nekiáll varit gyilkolni a varisnál vagy gyújtani és a varisra megy is a 2 hadistól 2 sereg :) és akkor varis egyből gyengítve de ez nagyon helyzetfüggő 12% tempis Fél-elffel vígan lehet boldogulni nekem is sikerült annó :))

Dus 07-30-2008 16:58

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 185050)
Attól függ más ha szöviháborúba kezd a Feles vagy ha pedig csak tolizgat :) szal történhet ez másképp is stb. :) pl. lelopják az egyik hadist jön a tolis nekiáll varit gyilkolni a varisnál vagy gyújtani és a varisra megy is a 2 hadistól 2 sereg :) és akkor varis egyből gyengítve de ez nagyon helyzetfüggő 12% tempis Fél-elffel vígan lehet boldogulni nekem is sikerült annó :))

Én a tolisra nemtuti kimegyek úgy, hogy nincsen leártózva, pont emiatt...

All times are GMT +1. The time now is 05:50.