![]() |
Az, hogy nem zöldben beszélitek le az ütéseket, hanem máshol, attól még jksz.
|
[quote=Arrakis;100961]G
Az a gondolat, hogy "megmondom én a titkot jksz-nélkül senki nem megy fel 5-be 4k hekire se gyorsba se normálba" az előtt, vagy az után fogalmazódott meg Benned, hogy felmentél? :D olvasd el és rájössz!!! Akkor voltam kb 900hekin Ha nem csak kötözködnél hanem figylnél akkor azt is tudnád melyik az én orim. Szecsa te meg személyesen is ismersz egy grill partiról. Ő tudja hogy mikor kezdtem a hódot Hozzátok képest még csak kezdő tanuló vagyok. De ahogy ti beszéltek ti elsem tudjátok jksz nélkül képzeni hogy valamit is lehet csinálni. Arrakisnak meg csak anyit hogy ez nem tündér mese az hogy ő annak látja az az ő játék tiszataságát jellemzi. Bár nem vagyok olyan nagy múltu játékos mint ti de azért párán ismernek mert mielőt ezt a sportot választottam addig csak hirhedt orikra vadásztam hogy egy jót csatázzak velük legtöbbször mfként. Volt egy pár ismertebb orim amivel jó pár nagy játékost levertem. De még senki nem mondta hogy hazudok vagy csalok aki velem volt valah szövibe jóltudja hogy még az utalásokat se hagytam soha. Ugy hogy nenevez hazugnak Arrakis mert ez dühít engem ez nem mese meg kitaláció de ha kell meg adom zöldbe az öszes akkori orit akikkel jöttem fel mert volt egy pár még ide értem. Nem mindel a legbarátibb a viszonyom mégse fogja egyik se besározni a nevem mert nem tettem soha semmi olyat amit rejtegetnem kellene. |
Quote:
Ez a ti bajotok ez nem JKSZ!!!! Az más kérdés hogy ennyiből nyilván való hogy ő ütt és vissza kell bontanija hogy mindenki más tudjon fedezni. Ha nem teszi meg hogy vissza bont tehát nem tudja mit miért vagy csak valakit le akar verni akkor viszont nincs helye fent és gyorsan le költözik. De mint írtam ez nem jksz ez tudás vagy ha jobban tetszik nyílt titok. Soha senkinek nem irtam hogy üssön vagy hogy most ütni fogom vagy hogy bontson vagy fedezzen ha nem tudja mit kell ugy is hamar lemorzsolódik. |
Quote:
Lassan elkezdhetnél csendben maradni, itt senki se ma jött le a falvédőről;) Mellesleg köbö három-négy helyen vallottad be tisztán a jékáeszt. |
De értsd meg hogy csak fedezéssel nem lehet felemnni valakinek ütni is kell.
mivel a top 4 ig fedezhetsz annontol kezdeve megallnatok ugyanazaon a hektarszamon és kész. ki ütött akkor és kit?Akikell együtt jöttél fel azok ütötték egymast.Mert mashogy nem lehet és ne mte ütöttél.Akkor is jksz. |
Quote:
Mikor? |
Quote:
|
Rendesen szétoffoltátok ezt a témát... :eek:
Nevezzük át laziga vs. többiek topicra ;) |
Továbbra is várom laziga, hogy melyk a Te orid!
Vagy tán nem vagy elég tökös, hogy felvállald? |
Quote:
Itt mindenki megvan győződve hogy mindenki hülye és mindenkinek a szájába kell rágni hogy mit hogyan kell csinálni. Tévedtek és kész nem kell hozzá leirni senkinek semmit akinek lekellene az meg nem jutt fel. Sziasztok |
All times are GMT +1. The time now is 12:47. |