![]() |
Quote:
|
Quote:
Ne legyél profi. eh??? Napi 1x 30 perc ( 1 kör ). Eh????????:) A többi lényegtelen, de most komolyan így ki keres gyorsban szövit?:) |
Quote:
|
figyelj attól, hogy gyorsban van lehet kezdő;)
rossz helyre regizett pl., de mint cece már mondta: Cece: Mi lenne, ha nem akadnátok fel ekkora baroms;ágon Csunyán lett megfogalmazva a depis szösszenet és kész... Esküszöm tiszta ovi |
Quote:
|
Quote:
ömm.. én kezdőként a gyorsba regeltem és szerintem nagyon jól tettem.. azóta is lassúnak tartom a normál játékmenetet :) OFFOFF |
aki kezdő valószinűleg nem tudja mi is a különbség (én is csak azért nem állítottam át, mert nem tudtam, hogy lehet:D) és ezért lehet hogy odaregel;)
|
Quote:
A "gyors" játék sebessége duplája a rendes játéknak, ennek a csoportnak a létszáma azonban korlátozott, és ha 5 napig nem lépsz be, országod nyomtalanul törlődik. A gyors csoportot nem javasoljuk kezdő játékosoknak, mivel a profi játékosok között többnyire csak kudarc vár rájuk itt! Sokan azt hiszik, hogy ezt viccből írtuk le, pedig nem! Ha kezdő játékosként a gyors csoportba jelentkezel, ne csodálkozz, ha mindenki azonnal téged kezd támadni! Na most ebből szerinted nem tudja, hogy mi a különbség? :) |
Egyetértek Ati, aztán tőlünk meg elvárják hogy szánalomból ne bántsuk őket:)
|
akkor ezek szerint rég regiztem már orit:)
|
All times are GMT +1. The time now is 11:28. |