![]() |
Quote:
Valóban így volt, de most is azt erősíted, hogy ha pénzes klánba kerülsz akkor mindent lehet, annélkül halott vagy és játszhatsz töltelékorit. Amihez senkinek nincs kedve. Miért mindig azoknak kell bizonyítaniuk akik forogni szeretnének, miért nem bízonyítanak azok akik 10 éve nem hagyták el az A-t? Nekik is új lenne az 5-ös szint. Eddig 5X fordultam körbe, átlagosan 1100 körönként léptem szintet. 5-2 szinten soha nem voltam elf és hulla, a többit mind játszottam. Ha ehez nem kell "tudás" és "tapasztalat" akkor mihez? Akik ismernek azok tudják, hogy igen harcos szerzet vagyok. Nem riadtam vissza soha a csatáktól. Nem tudom, de nekem nem gyerebe, hogy 80% barakk mellett a helytartó minden körben kivegye a kaját, ez stratégia? |
Quote:
látom nem akarsz szavazást indítani, inkább maszatolni még egy kicsit itt, meg személyeskedni, részemről ez a téma is hanyagolva.... |
Quote:
Stratégia alatt azt értetem, hogy meg kell teremteni a háború feltételeit. Kell sereg, hogy üss, kell kaja, hogy a sereg egyen, és kell nyersanyag, hogy építeni és bontani tudj. És az A-ban ezt rohadt jól össze lehet egyeztetni. Van aki megteheti azt, hogy tanyát sem lát egész ott tartózkodása alatt, legfeljebb arra a pár percre míg el nem bontja amit mástól foglalt, és a többség nem bányászik egy percet sem. Erről szól a klán, és ez a stratégia... |
Quote:
Meg különben is, miért akarod, hogy a nyakadon maradjak évekig? :) |
Quote:
|
Quote:
De szerintem neked nem kellenek évek, hogy lefordulj innen. És ha meglesz a kis 7-esed akkor király leszel lentebb, és tényleg értéke lesz a számodnak. Mint ahogy mostantól kezdve minden számnak értéke lesz, bár majd mennek vagánykodások biztos, hogy ki szerezte a számát változás előőt és után |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyébként meg amint eljön az ideje ütni fogok, ahogy illik:) |
All times are GMT +1. The time now is 11:23. |