Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

porika 12-01-2006 12:15

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 48804)
Hogy ismet az f1-el peldalozzak: ha mindenki igy gondolna, nem lenne versenyzo.....

Ne keverjük, a pénzkeresetet és a játékot!

Valóban így volt, de most is azt erősíted, hogy ha pénzes klánba kerülsz akkor mindent lehet, annélkül halott vagy és játszhatsz töltelékorit. Amihez senkinek nincs kedve. Miért mindig azoknak kell bizonyítaniuk akik forogni szeretnének, miért nem bízonyítanak azok akik 10 éve nem hagyták el az A-t? Nekik is új lenne az 5-ös szint.
Eddig 5X fordultam körbe, átlagosan 1100 körönként léptem szintet. 5-2 szinten soha nem voltam elf és hulla, a többit mind játszottam. Ha ehez nem kell "tudás" és "tapasztalat" akkor mihez? Akik ismernek azok tudják, hogy igen harcos szerzet vagyok. Nem riadtam vissza soha a csatáktól. Nem tudom, de nekem nem gyerebe, hogy 80% barakk mellett a helytartó minden körben kivegye a kaját, ez stratégia?

lacqa 12-01-2006 12:19

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 48737)
én továbbra is azt látom, hogy az A-ban aktív játékosok akarják a többséget meggyőzni arról, hogy hogyan is lehet körbefordulni úgy, hogy az A kötelező legyen
azok, akik benyomják a helytartón, hogy két körönként vegye ki a százezer kaját, és vitézül felépítenek a végtelen pénzükön 65%-80% barakkot, és jó játékosnak titulálják magukat
nem azért hoztam ide ezt a kérdést, hogy majd néhány ember szavazzon a dologról, hanem hogy leírjam az adminisztrátornak, hogy mi is a véleménye erről egy csomó körben forgó szövetségnek, akik játszunk néha tanya nélkül, szintenként más fajokkal, más stratégiákkal, és nem haverkodunk senkivel, hogy odaengedjen, ahova nekünk tetszik
sajnos nem írnak ide most sokan, de ahogy a Hódos belfő forumot elnézem, nagyon sok emberről van szó, aki nem óhajt az A-ban a felső pár ország közé kerülni, mert nekik nem erről szól a játék

bocsi de a "végtelen pénzt" anno pl. a mi klánunkban mi termeltük meg magunknak 5en, pedig csórón jöttünk fel mi is, szarul felépített orikkal, ismeretségek nélkül, ott verődtünk össze... ennek kis számmal és létező A-s tapasztalattal simán menni kellene. tessék letenni valamit az asztalra, és ne a sült galambot várni.

látom nem akarsz szavazást indítani, inkább maszatolni még egy kicsit itt, meg személyeskedni, részemről ez a téma is hanyagolva....

Synkel 12-01-2006 12:19

Quote:

Originally Posted by porika (Post 48816)
Ne keverjük, a pénzkeresetet és a játékot!

Valóban így volt, de most is azt erősíted, hogy ha pénzes klánba kerülsz akkor mindent lehet, annélkül halott vagy és játszhatsz töltelékorit. Amihez senkinek nincs kedve. Miért mindig azoknak kell bizonyítaniuk akik forogni szeretnének, miért nem bízonyítanak azok akik 10 éve nem hagyták el az A-t? Nekik is új lenne az 5-ös szint.
Eddig 5X fordultam körbe, átlagosan 1100 körönként léptem szintet. 5-2 szinten soha nem voltam elf és hulla, a többit mind játszottam. Ha ehez nem kell "tudás" és "tapasztalat" akkor mihez? Akik ismernek azok tudják, hogy igen harcos szerzet vagyok. Nem riadtam vissza soha a csatáktól. Nem tudom, de nekem nem gyerebe, hogy 80% barakk mellett a helytartó minden körben kivegye a kaját, ez stratégia?

Stratégia alatt azt értetem, hogy meg kell teremteni a háború feltételeit. Kell sereg, hogy üss, kell kaja, hogy a sereg egyen, és kell nyersanyag, hogy építeni és bontani tudj.
És az A-ban ezt rohadt jól össze lehet egyeztetni. Van aki megteheti azt, hogy tanyát sem lát egész ott tartózkodása alatt, legfeljebb arra a pár percre míg el nem bontja amit mástól foglalt, és a többség nem bányászik egy percet sem. Erről szól a klán, és ez a stratégia...

porika 12-01-2006 12:21

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 48814)
Ma már kaptál tőlem egy zöldet, még egy nem megy:) Azért ne bízd el magad:D

Na szóval, hogy lényeget is mondjak. Megvolt a változtatás, megolvt a bazi nagy felhördülés amint az lenni szokott, volt egy csomó hozzászólás itt is, mostanra azonban ellenzők csak 3-an maradtak...
Ebből Goldy elvi ellenzék, NorB és porika pedig azért mert őket közvetlenül is érinti elég komolyan, főleg porikát. Azaz 3-an vannak, akik tenni is próbálnak azért, hogy jobb legyen nekik...
Valahogy nem stimmel az arány.

Nem csak nekem lenne jobb. De mint mondtam, legyen kötelező fordulni és abbahagyom itt az ellenzék szerepét.
Meg különben is, miért akarod, hogy a nyakadon maradjak évekig? :)

porika 12-01-2006 12:22

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 48818)
Stratégia alatt azt értetem, hogy meg kell teremteni a háború feltételeit. Kell sereg, hogy üss, kell kaja, hogy a sereg egyen, és kell nyersanyag, hogy építeni és bontani tudj.
És az A-ban ezt rohadt jól össze lehet egyeztetni. Van aki megteheti azt, hogy tanyát sem lát egész ott tartózkodása alatt, legfeljebb arra a pár percre míg el nem bontja amit mástól foglalt, és a többség nem bányászik egy percet sem. Erről szól a klán, és ez a stratégia...

Értem én mit akarsz mondani, de aki termeli a kaját és a nyersit annak mi a játék?

Synkel 12-01-2006 12:22

Quote:

Originally Posted by porika (Post 48819)
Nem csak nekem lenne jobb. De mint mondtam, legyen kötelező fordulni és abbahagyom itt az ellenzék szerepét.
Meg különben is, miért akarod, hogy a nyakadon maradjak évekig? :)

Mer ilyen mazochista vagyok lehet:)
De szerintem neked nem kellenek évek, hogy lefordulj innen. És ha meglesz a kis 7-esed akkor király leszel lentebb, és tényleg értéke lesz a számodnak. Mint ahogy mostantól kezdve minden számnak értéke lesz, bár majd mennek vagánykodások biztos, hogy ki szerezte a számát változás előőt és után

Synkel 12-01-2006 12:24

Quote:

Originally Posted by porika (Post 48821)
Értem én mit akarsz mondani, de aki termeli a kaját és a nyersit annak mi a játék?

Nekem aki kaját termelek az a játék ebben, hogy egy jól-rosszul működő csapat tagja lehetek. Csak rajtunk múlik, hogy mennyire működik jól ez a csapat, és ha megtanuljuk, és jól csináljuk, akkor előbb-utóbb a mi nevünk lesz a legsikeresebb hódítósok rovatban:)

Xeper 12-01-2006 12:24

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 48822)
Mer ilyen mazochista vagyok lehet:)
De szerintem neked nem kellenek évek, hogy lefordulj innen. És ha meglesz a kis 7-esed akkor király leszel lentebb, és tényleg értéke lesz a számodnak. Mint ahogy mostantól kezdve minden számnak értéke lesz, bár majd mennek vagánykodások biztos, hogy ki szerezte a számát változás előőt és után

Aki meg tudja tartani a számát, az nem érdemtelenül szerezte... legfeljebb gyorsabban mint eztán :)

porika 12-01-2006 12:25

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 48823)
Nekem aki kaját termelek az a játék ebben, hogy egy jól-rosszul működő csapat tagja lehetek. Csak rajtunk múlik, hogy mennyire működik jól ez a csapat, és ha megtanuljuk, és jól csináljuk, akkor előbb-utóbb a mi nevünk lesz a legsikeresebb hódítósok rovatban:)

Már megbocsáss, de egy elfként hogy akarsz a csúcsra jutni?

Synkel 12-01-2006 12:26

Quote:

Originally Posted by porika (Post 48825)
Már megbocsáss, de egy elfként hogy akarsz a csúcsra jutni?

Majd a klánom odajut:)
Egyébként meg amint eljön az ideje ütni fogok, ahogy illik:)

All times are GMT +1. The time now is 11:23.