Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Tolvajlás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=968)

Lunnda 12-08-2006 15:58

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 52716)
az nem tiszteséges toli aki 2-3 körröl lop hanem hüle és nem tud játszani. mert bár melyiik hadi szétkapja onnan. Tolival csak azért lehet játszani mert mesziröl is hatékony. Ha ezt elvesszük tölük végük. Ja és aki engem lop az még nem biztos hogy mind tolis :)

1általán nem biztos,hogy ilyen esetben a tolis a hülye!lehet,hogy a hadis be sem férne,akkor még jó,hogy nem lop messzebbre a tolis,amikor onnan kevesebbet hozna;)

Kisbér 12-08-2006 17:56

Quote:

az nem tiszteséges toli aki 2-3 körröl lop hanem hüle és nem tud játszani. mert bár melyiik hadi szétkapja onnan. Tolival csak azért lehet játszani mert mesziröl is hatékony. Ha ezt elvesszük tölük végük. Ja és aki engem lop az még nem biztos hogy mind tolis :)

Akkor én is hülye vagyok és nem tudok játszani :D

petyac 12-08-2006 19:35

Quote:

Ezzel én teljesen egyet értek.Nekem is van tolis orim,és szerintem a 4-6 kör ideális,ha jóval több a toli,akkor még több távról. A lényeg,hogy ne legyen érdemes hadissal támadni.Vagy ha támadja akkor az a hüle. Mert biztos nem ér oda észrevétlenül.

Bogár 12-08-2006 23:09

Quote:

tisztességes toli az én szememben az, aki meri vállalni a tetteiért a következményeket.

Synkel 12-09-2006 00:23

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 52856)
Ezzel én teljesen egyet értek.Nekem is van tolis orim,és szerintem a 4-6 kör ideális,ha jóval több a toli,akkor még több távról. A lényeg,hogy ne legyen érdemes hadissal támadni.Vagy ha támadja akkor az a hüle. Mert biztos nem ér oda észrevétlenül.

Na épp ez a gáz. A tolis bántatlanul akciózhat, mert nem érdemes támadni, ugyanis nem lehet hatékonyan. Ha a varis renget, azt kiszúrom, és adok az arcának, de a tolishoz nem tudok hozzáférni, mert ritka az a csoport, ahol megérné 5 körre lefele sereget küldeni.
Télleg olyan kevesen érzik az ellentmondást a dologban? Bárkin meg lehet torolni az általa okozott kárt, kivéve a messziről dolgozó tolison, aki ugyanolyan hatékony 6 körre mint 2-re...

Phoenix 12-09-2006 06:39

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 52972)
tisztességes toli az én szememben az, aki meri vállalni a tetteiért a következményeket.

anno mikor én voltam tolis mindig max 2-3 körre lopkodtam, hogy megadjam nekik is az esélyt, bár az nem sok volt :)

petyac 12-09-2006 20:40

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 52997)
Na épp ez a gáz. A tolis bántatlanul akciózhat, mert nem érdemes támadni, ugyanis nem lehet hatékonyan. Ha a varis renget, azt kiszúrom, és adok az arcának, de a tolishoz nem tudok hozzáférni, mert ritka az a csoport, ahol megérné 5 körre lefele sereget küldeni.
Télleg olyan kevesen érzik az ellentmondást a dologban? Bárkin meg lehet torolni az általa okozott kárt, kivéve a messziről dolgozó tolison, aki ugyanolyan hatékony 6 körre mint 2-re...

Hát ez igaz!:D De épp ez a pláne benne:D De nem ugyanolyan a hatékonyság 6 körre,mint 2re,mert kevesebbet lop a nagyobb távon. És ne mondj ellent,mert ez tapasztalat.:D De ugye a lopás száma elég korlátozott. És elég könnyű kivédeni,pl. készüli levitele:(,vagy ugye közelebb lehet hozni sok rengetéssel,és akkor,már a hadis is tudja támadni. De hát ehhez kell egy szövi. Vagy egy jó varis:D

Synkel 12-09-2006 21:48

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 53178)
Hát ez igaz!:D De épp ez a pláne benne:D De nem ugyanolyan a hatékonyság 6 körre,mint 2re,mert kevesebbet lop a nagyobb távon. És ne mondj ellent,mert ez tapasztalat.:D De ugye a lopás száma elég korlátozott. És elég könnyű kivédeni,pl. készüli levitele:(,vagy ugye közelebb lehet hozni sok rengetéssel,és akkor,már a hadis is tudja támadni. De hát ehhez kell egy szövi. Vagy egy jó varis:D

Mondtam is a varisomnak, rengesse fel hozzám 6 körről a tolist, hadd üssem szét...
És mi a tapasztalat? X-ben 3k pont-ra már 8 kör a távolság kényelmesen, lefele ha nézem, még több, azaz a hatékonyság nem romlik annyira...
A lopás száma korlátozott? Mihez képest? Pl az ellene dolgozó varishoz képest, aki nem tud ahtákonyan fellépni, mert oda a készülije?

Szerintem gondold át alaposabban amit írtál, mert érdemi hozzászólás az egészben csak a pár smiley volt.

petyac 12-09-2006 22:03

Így előre is thx a pirosat:( bár igazad van,hogy a varihoz képest sokkal jobb az aránya. de én összeakaszkodtam egy varissal,ami semmi mást nem csinál,csak levitte a készülimet. először megvárta,hogy kilopjam magam,és utána. nem kellett sokat pazarolnia a készülijéből,és jöhetett a rengetés több körön keresztül. aztán már a hadisoké voltam.

Synkel 12-09-2006 22:07

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 53196)
Így előre is thx a pirosat:( bár igazad van,hogy a varihoz képest sokkal jobb az aránya. de én összeakaszkodtam egy varissal,ami semmi mást nem csinál,csak levitte a készülimet. először megvárta,hogy kilopjam magam,és utána. nem kellett sokat pazarolnia a készülijéből,és jöhetett a rengetés több körön keresztül. aztán már a hadisoké voltam.

Könyörgöm azt magyarzázd el egy olyan hülyének mint én vagyok, hogy rengetsz fel magadhot egy 6 körre lentről akciózó tolist? Hogy te elbénáztad arról én nem tehetek...

Remedy 12-09-2006 22:52

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 53198)
Könyörgöm azt magyarzázd el egy olyan hülyének mint én vagyok, hogy rengetsz fel magadhot egy 6 körre lentről akciózó tolist? Hogy te elbénáztad arról én nem tehetek...

Hat... mondjuk rengetsz kitartoan egy tukorpajzsos embert, es akkor elobb utobb ket koron leszel hozza :)

Xeper 12-10-2006 03:38

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 53210)
Hat... mondjuk rengetsz kitartoan egy tukorpajzsos embert, es akkor elobb utobb ket koron leszel hozza :)

Ez tripla zöldet érne. de sajan nem tudok most adni :(
Majd legközelebb :)

petyac 12-10-2006 06:58

Ok bocsássatok meg!!!!!!!!!!!! Lehet hüleséget beszéltem,de nem hinném,hogy senki nem mondott még ilyet!!!!!!!:D

petyac 12-10-2006 07:02

Bár én arra gondoltam,hogy felette vagyok nem alatta. De tudjátok mit meg sem szólalok!:(:(:(:(:(:(:(

McLoad 12-10-2006 23:32

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 51353)
Nekem aszonták nem baj ha vmi nem tetszik, akkor sem utálnak ki egy témából.. ;)

Nekem nem tetszik, s nem is logikus az alapfelvetés.
Varizni nem varizol messzire, mert ahhoz már hatalmas mágusok kellenek, hogy 2 hegyet, meg 5 óceánt átvarázsoljanak, 1 toli viszont 5kból még távoli vidékekre is eljut, meg vissza, tehát az info megvan.
Na ez volt a mese része.
A másik, távolról a toli sem sebez sokat, s a legtöbb meg is unja.
Ha mégsem lehet építeni, bontani, ütni, akármit.
Fedezni nehéz, egy toli mást nem tud, most szerencsétlentől még a hatéékonyságát is vonjuk meg? Így is lényegesen kevesebb a toli, mint korábban volt, most még csökkentsük le a vállalkozók számát?
Nekem a mostani rendszer megfelel.

Ha elolvastad volna az összes hozzászollást akkor nem jönnél ezzel...
Jellentkezzen az aki már látot térkaput élöbe és tudja mi a müködési elve. (Ne is nállam hanem a Svéd királyi akadémián biztos adnak rá egy Nobelt:) )
Jellenlegi javaslat nem arrol szól, hogy plusz maluszt kapna hanem lecserélnénk a 10k pontkülönbségest egy olyanra ami kör távolságra érzékeny. (Csak ugy mellékesen talán ez még 1/a-ba is adna valami értelmet a toliknak.)
Aki hozzászol légyszi olvassa már el az elözményeket.

Bogár 12-11-2006 00:14

én eddig úgy értelmeztem, hogy megmarad a hatékonyságcsökkenés is. elvégre a variknál is van hatékonyságcsökkenés, nem csak a készültségigény nő. vagy rosszul tudom?

McLoad 12-11-2006 07:14

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 53763)
én eddig úgy értelmeztem, hogy megmarad a hatékonyságcsökkenés is. elvégre a variknál is van hatékonyságcsökkenés, nem csak a készültségigény nő. vagy rosszul tudom?

"Számok

Ha sikerült bejutni az ellenfél országába, akkor az eredményességet (mennyi zsákmányt hoznak el stb.) az értékbeli különbség befolyásolja. Minden 100 pont különbség 1%-ot csökkent az eredményességen. (10.000 pont különbség fölött tehát már eredménytelenek lesznek ezek az akciók, hiába jutsz be sikeresen.)"

Ilyen a varázslatokra nem vonatkozik vagy legalább is a sugó szerint. Valamilyen tényleg van amit a sugo nem ír olyat kéne alkalmazni a tolvaj akciokra is.
Amugy érdemes elgondolkodni egy nagyobb változtatáson is ami segiti is a tolvajokat de nem lentebbi szinteken hanem a felsöbbeken mert lenti szinteken azért elég jó dolguk van. Lehet igaza van Kisbérnek azzal, hogy ha szigoritanánk a teki lopást akkor megjellenének más hadi fajok is nem csak oriás gnom amitöl felkopik a tolik ála.

Bogár 12-11-2006 14:13

Quote:

Originally Posted by McLoad (Post 53771)
Amugy érdemes elgondolkodni egy nagyobb változtatáson is ami segiti is a tolvajokat de nem lentebbi szinteken hanem a felsöbbeken mert lenti szinteken azért elég jó dolguk van. Lehet igaza van Kisbérnek azzal, hogy ha szigoritanánk a teki lopást akkor megjellenének más hadi fajok is nem csak oriás gnom amitöl felkopik a tolik ála.

már van 1 ilyen topic. a kukában.

http://forum.queosia.com/showthread....t%E9konys%E1ga

McLoad 12-13-2006 10:53

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 53887)
már van 1 ilyen topic. a kukában.

http://forum.queosia.com/showthread....t%E9konys%E1ga

Olvastam azt a topicot és azt hiszem ellene voltam:)
Igazábol az a baj, hogy lenti szinteken hadis meg varisok szinte mind oriás meg gnom (már mint az erös szövikre gondolok). Van más is de általában azokat lopja a környék. Fenti szinteken meg nincs tolis mert a 10k malusz egyre nyomasztobb lesz egyre könyebben ledolgozhato egyre kevesebb lör ez a 10k.
Szerintem pl. lenti szinteken azért van kevés ork mert szét lopják a tekijét.
Egy olyan megoldást kéne találni ami lenti szinteken megakadájozza 6-10körös lopásokat amikre nem lehet vissza ütni csak irto drágán. Fenti szinteken meg a tolisokat kéne valahol segiteni.
Ezért mondom egy uj maluszért el kéne venni a másikat. Habár ez csak rész megoldás de ha valakinek van job bátran jöjjön vele.

Synkel 12-17-2006 09:56

Quote:

Originally Posted by Fradical (Post 56466)
Sziasztok!

Azt kérdezném, hogy embernél mennyit növekszik körönként a tolvajok készültsége regenerálódás varival, és a nélkül?
És mégéegy : a hírnév súgóban az foglaltatik, hogy "Ha egy értékben erősebb országot támadsz, akkor hírneved növekedni fog. Ha egy alacsonyabb értékű országot támadsz, akkor hírneved csökkenni fog. Csak a sikeres akciók számítanak." Én magasabb értékű orit toliztam, sikeresen, a hírnevem mégis csökkent. Ez hogy lehet?

Kössz!

Muszáj volt ezt épp ide?

Fradical 12-17-2006 10:03

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 56468)
Muszáj volt ezt épp ide?

Oké-oké, már figyelmeztettek! Bocs!:o

Non Omnis Moriar 12-23-2006 11:29

Személy szerint azt látom a hód legnagyobb negatívumának, hogy nagyon egysíkúvá kezd válni. Elsősorban a hadisodás miatt, ami egyre durvább lesz... 2-3 faj a divat, a többit csak kezdők, mazók meg fanatikusok játsszák...
Mondom, lassan lesz két faj, egy hadi meg egy termelő és kifujt. Nagyon remélem hogy nem lesz olyan az egész hód mint az 1A...

A fajok egysíkúsága abból ered, hogy van 1-2 faj amivel kényelmes játszani, a többi nagyrészt a tekilopás miatt gyenge, másrészt mert a nem hadi jellegű játék büntetve van (felfedezés, termelés), harmadrészt mert egyenlőtlen a fajok erőviszonya (hulla) és a különböző fajok használhatósága nem egyértelmü, van ami több oldalról védett multitáp faj, van ami egyik oldalról sem, és nem kifejezetten jó semmilyen tipusu országnak.
Ha viszont a tekilopást megváltoztatjuk, akkor megint csak a tolvajlás egyik legfontosabb célját vesszük el, ergo semmi értelme nem lesz tolvajjal játszani. Gyilkolni luxus, katonát amúgy is keveset irt, a bankok is tulzottan jól védenek, nagy hekin 30 bank és passz senki nem lop semmi pézt, ott fetrengenek a milliárdok a kereskedő orikban. ezekkel az országokkal életben maradni mára már amugy is nagyon nehéz lett. Kell hogy legyen értelme a tolvajlásnak, és a többi harcmodornak és játékstílusnak.
Vagy ha annyira a harc felé tolódunk el, akkor vegyük ki az egész lopásos meg varizásos dolgot, de akkor legyen a harc részletesebb...

Synkel 12-23-2006 16:52

Azt miért nem veszi senki figyelembe, hogy lényegesen több fajjal lehetne boldogulni, ha a tolvajok nem tudnak messziről is éppoly nagy kárt okozni mint közelről. Azért van tele minden óriással meg gnómmal, mert másképp nem lehet védekezni ellenük...

Dragi 12-23-2006 17:02

A minap kaptam egy üzenetet:

xxxx (#) - 2006-12-22 14:10:46

A Lékó-nál még megértem, hogy nagy az arca de Nektek mire fel meg bárkinek. Azzal a fenyegetéssel meg nem megyünk semmire amit írsz. Egyenlőre sok: 0 nekünk még ha ezt fáj is elismernetek. Hogy később mi lesz majd meglátjuk. Ha továbbra is toli-vari nélkül játszatok akkor szerintem nem sok jó;-)
Mi ott leszünk mindíg alattatok 10 körre;-)

Nos asszem ez elárulja hogy nem 2 körre mellettem pattogott :) 50 heki volt köztünk a különbség.... Lebontani nem sok értelme lett volna melléjük ezt sztem ti is belátjátok egy szó mint száz én támogatom a Tolvajok gyengítését ha több mint 2-3 körös lopásról van szó !

Kutyuleee 02-13-2007 01:48

Még annyit azoknak akik a térkapúval védekeznek, hogy akkor mi a francért nem fáradnak a tolik jobban amikor a 8körre lévő szövetséges térkapúján mennek??? úgyhogy ez a térkapú sztem nagyon rossz lobbi a tolisoktól... én mindenkép támogatom a tolik körök miatti plusz fáradását is, mert így lesz egyensúlyban... és ne mondják azt sem hogy a tolik nem tudnak védekezni ha közelre lopnak??? mf-ként úgyse fognak igazán tudni... szöviben meg szépen visszatámadnak a szövik seregei, egy jó szövi elég jól megtudja védeni a toliját sztem...amúgy meg messze a tolival lehet a legjobban keresni a legtöbb csoportban, úgyhogy így is vannak nagy előnyei... többszörösét keresi meg pár kör alatt akár, mint egy varis 2-3nap alatt... nagy pénz, nagy kockázat...

Hornet 02-13-2007 06:20

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 58778)
Személy szerint azt látom a hód legnagyobb negatívumának, hogy nagyon egysíkúvá kezd válni. Elsősorban a hadisodás miatt, ami egyre durvább lesz... 2-3 faj a divat, a többit csak kezdők, mazók meg fanatikusok játsszák...
Mondom, lassan lesz két faj, egy hadi meg egy termelő és kifujt. Nagyon remélem hogy nem lesz olyan az egész hód mint az 1A...

A fajok egysíkúsága abból ered, hogy van 1-2 faj amivel kényelmes játszani, a többi nagyrészt a tekilopás miatt gyenge, másrészt mert a nem hadi jellegű játék büntetve van (felfedezés, termelés), harmadrészt mert egyenlőtlen a fajok erőviszonya (hulla) és a különböző fajok használhatósága nem egyértelmü, van ami több oldalról védett multitáp faj, van ami egyik oldalról sem, és nem kifejezetten jó semmilyen tipusu országnak.
Ha viszont a tekilopást megváltoztatjuk, akkor megint csak a tolvajlás egyik legfontosabb célját vesszük el, ergo semmi értelme nem lesz tolvajjal játszani. Gyilkolni luxus, katonát amúgy is keveset irt, a bankok is tulzottan jól védenek, nagy hekin 30 bank és passz senki nem lop semmi pézt, ott fetrengenek a milliárdok a kereskedő orikban. ezekkel az országokkal életben maradni mára már amugy is nagyon nehéz lett. Kell hogy legyen értelme a tolvajlásnak, és a többi harcmodornak és játékstílusnak.
Vagy ha annyira a harc felé tolódunk el, akkor vegyük ki az egész lopásos meg varizásos dolgot, de akkor legyen a harc részletesebb...

Egyet értek veled.

Kisbér 02-13-2007 07:47

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 58848)
Azt miért nem veszi senki figyelembe, hogy lényegesen több fajjal lehetne boldogulni, ha a tolvajok nem tudnak messziről is éppoly nagy kárt okozni mint közelről. Azért van tele minden óriással meg gnómmal, mert másképp nem lehet védekezni ellenük...

Nem, azért, mert ezektől nem lehet tekercset lopni...:D

Erre adtam megoldást már nagyon régen... Hogy autóvédelem induljon be a tekercslopásra is... Mert ugye most arra nem indul be...

Ha ez meg lenne oldva, máris több, tekercsben könnyebben sebezhető faj válna játszhatóbbá az alsóbb szinteken...

És ezt a messziről történő lopás módosítását felejtsétek már el... :)
Ürítsd ki az országod, üttesd be magad, aztán kapd le a francba a tolist... Vagy üss egyet, az emelkedésed miatt már nem nagy a hatékonysága a tolizásának...

Nem sírni kell mindenért, hanem tenni a dolgod!

Viz 02-13-2007 10:27

Kisbér, ebben nagyon nem értem veled egyet!
Miért van az hogy egy tolis lophatna messziről míg egy varis nem ártózhatja messziről, és a hadisnak is le kell mellé üttetni magát ( ami ilyen esetben valszeg leggtöbbször jksz.
Egyáltalán nem tartom igazságosnak.
Ugyanúgy csökkenjen a tolik készülije is távolság függvényében mint a variké.

Synkel 02-13-2007 15:12

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 73469)
Nem, azért, mert ezektől nem lehet tekercset lopni...:D

Erre adtam megoldást már nagyon régen... Hogy autóvédelem induljon be a tekercslopásra is... Mert ugye most arra nem indul be...

Ha ez meg lenne oldva, máris több, tekercsben könnyebben sebezhető faj válna játszhatóbbá az alsóbb szinteken...

És ezt a messziről történő lopás módosítását felejtsétek már el... :)
Ürítsd ki az országod, üttesd be magad, aztán kapd le a francba a tolist... Vagy üss egyet, az emelkedésed miatt már nem nagy a hatékonysága a tolizásának...

Nem sírni kell mindenért, hanem tenni a dolgod!

200 hekin vagyok, ütök 4-et, és még mindig kényelmesen lop 15 körről a tolis. Esélyem nincs ellene semmit tenni, mert a körtáv őt védi ellenem, engem nem ellene. És jön egy másik tolis, aki eddig 6 körrel fölöttem volt, most alattam kényelmesen. Megint ütök? Azaz ha orkot, törpét, hadielfet ne adj isten hadis embert indítok, tök természetesen legyen egy vesszőfutás az életem, esélyem se legyen játszani- holott szeretek- mert rohannom kell felfele a csoprot topjába a lehtő legrövidebb idő alatt, ahol kivárhatom a fellépést, mert a toliktól jobb esetben csak ott lehetek biztonságban...

Ez az üttesd be magad javaslat különösen izé egy olyantól aki szerint csalás ha valaki belép a szövijéhez piacolni, meg esetleg alád bontott mikor megtámadtad...

Grabi 02-13-2007 15:41

miért van benn bármid is 200on ami kellhet neki? nekem ne mondja senki, hogy 300 lakás/lopásért fog lopni tőled.
el kell fogadni, hogy ahogy egyre leljebb megyünk egyre erősödik a toli. ahogy meg felre egyre gyengül. A-ban pl. megcsapok vkit 15k pontra kerül és esélye sincs tolizni ellenem.

Kisbér 02-13-2007 15:57

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 73606)
Ez az üttesd be magad javaslat különösen izé egy olyantól aki szerint csalás ha valaki belép a szövijéhez piacolni, meg esetleg alád bontott mikor megtámadtad...

Nem kell hozzá jksz-ezned...
Kiüríted az oridat, és csinálsz mondjuk 1 varázslóval pár gömböt (illeve ugye sikertelen gömböt) a környékről, hogy reflektálva lássák, hogy üres vagy...
Garantálom, hogy 24 órával később olyan mélyre süllyedsz, amilyen mélyre csak akarsz...

Kisbér 02-13-2007 16:02

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 73512)
Kisbér, ebben nagyon nem értem veled egyet!
Miért van az hogy egy tolis lophatna messziről míg egy varis nem ártózhatja messziről, és a hadisnak is le kell mellé üttetni magát ( ami ilyen esetben valszeg leggtöbbször jksz.
Egyáltalán nem tartom igazságosnak.
Ugyanúgy csökkenjen a tolik készülije is távolság függvényében mint a variké.

A-ban a melletted lévő ori meg közted van mondjuk 7k pont különbség... Az ugye durván 3 kör... Tehát nincs még minusz a varázslat utáni készültségfelhasználásnál. 7k pont különbség miatt ugyan van az illetőnek 35% védelmet ad, de mégis -szóljatok ha nem így van- de maximális hatékonysággal tudod ártózni.
Ezzel szemben mondjuk egy tolvajakciót már csak 30% hatékonysággal tudsz indítani...
És akkor nem is beszélünk a vándor személyiségről, amivel ugye már az álomhatárt jelentő 10k pont különbség is elérhető 3 körrel... (nagyságrendileg)

Akkor változtassuk meg ezt is? Hogy a magasabb hekiken meg pont a tolvajlást kéne erősíteni a varizással szemben?

Synkel 02-13-2007 16:08

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 73620)
miért van benn bármid is 200on ami kellhet neki? nekem ne mondja senki, hogy 300 lakás/lopásért fog lopni tőled.
el kell fogadni, hogy ahogy egyre leljebb megyünk egyre erősödik a toli. ahogy meg felre egyre gyengül. A-ban pl. megcsapok vkit 15k pontra kerül és esélye sincs tolizni ellenem.

Engem loptak már 300 lakástekiért nem egyszer...
És mint a 24 órás piacnélküliségben A-ban, itt is az zavar, hogy büntetlen teheti, mert nem tudok reagálni rá.

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 73627)
Nem kell hozzá jksz-ezned...
Kiüríted az oridat, és csinálsz mondjuk 1 varázslóval pár gömböt (illeve ugye sikertelen gömböt) a környékről, hogy reflektálva lássák, hogy üres vagy...
Garantálom, hogy 24 órával később olyan mélyre süllyedsz, amilyen mélyre csak akarsz...

Jaja. A környék összes varisa rajtam fog morálozni 5 seregekkel, míg végre valaki bever földre is. 38%-os morállal aztán élmény lesz verekedni egy tolissal, akinek ne adj isten szövije is van.

Kisbér 02-13-2007 16:09

Asszem erre most nem reagálok :)

Synkel 02-13-2007 16:10

Ja igen, és tegnap még volt tolis orim, szal nem érhet az a vád, hogy azért akarom gyengíteni őket mert nincs tolisom:)
Tegnap újráztam hadira, de nemsokára egy másikkal megint tolizni fogok...

Viz 02-13-2007 18:00

Kisbér, A-ban a túlnyomó többség tolis ugye?:)
5-ben meg ahol a legkisebbek a távolságok a túlnyomó többség varis?
Na nemáááár?:P

Kisbér 02-13-2007 18:14

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 73651)
Kisbér, A-ban a túlnyomó többség tolis ugye?:)
5-ben meg ahol a legkisebbek a távolságok a túlnyomó többség varis?
Na nemáááár?:P

Én csak elmondtam azt a tényt, hogy az A-ban pont az ellenkezője tapasztalható...

Viz 02-13-2007 19:16

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 73659)
Én csak elmondtam azt a tényt, hogy az A-ban pont az ellenkezője tapasztalható...

Hát szerintem az A-ban nem hemzsegnek a tolisok, ahol ez esetleg problémát okozhatna, mellesleg azért gondolj bele hogy a varis csak árt, amit vakon nem fog tenni, a tolis meg vígan tekiz látatlanba is.
5ben viszont nagyonis kellmetlen tud lenni, sőt még akár 4,3,2-ben is.
Legutoljára én ezt 3ban tapasztaltam, és nem volt kedvem 300-400 hekit leadni ( pláne nem úgy hogy kiárulom a varikat és a védelmem ) csak hogy egy ilyen nyomorultat beüssek.
Azért ebbe is bele kéne gondolni. Értem az álláspontodat, de őszintén, volt már ilyen problémád A-ban?

Kisbér 02-13-2007 20:39

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 73669)
Hát szerintem az A-ban nem hemzsegnek a tolisok, ahol ez esetleg problémát okozhatna, mellesleg azért gondolj bele hogy a varis csak árt, amit vakon nem fog tenni, a tolis meg vígan tekiz látatlanba is.
5ben viszont nagyonis kellmetlen tud lenni, sőt még akár 4,3,2-ben is.
Legutoljára én ezt 3ban tapasztaltam, és nem volt kedvem 300-400 hekit leadni ( pláne nem úgy hogy kiárulom a varikat és a védelmem ) csak hogy egy ilyen nyomorultat beüssek.
Azért ebbe is bele kéne gondolni. Értem az álláspontodat, de őszintén, volt már ilyen problémád A-ban?

Azt hiszem félreértettél, már másodszor.. Nem hemzsegnek a tolisok... Pont erről beszéltem...
Hogy nincs értelmük... Hiszen hatalmasok a pontbeli különbségek, és a körtávolságok mégis kicsik.
Pont arról beszéltem, hogy van, hogy 3 körre van egy nálad 10k-val nagyobb ország... Akire tolival semmit nem tudsz hatni, vari viszont maximális hatásfokkal megy...
Pont erről beszéltem, hogy itt meg pont az ellenkezője van, mint az alsóbb csoportokban.

Tehát a tolvajokkal miért nem tudok semmit csinálni, ha a mágikus akciók maximális hatásfokkal hatnak rám...

Érted már mire akarok kilikadni? :D

Viz 02-13-2007 21:19

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 73695)
Azt hiszem félreértettél, már másodszor.. Nem hemzsegnek a tolisok... Pont erről beszéltem...
Hogy nincs értelmük... Hiszen hatalmasok a pontbeli különbségek, és a körtávolságok mégis kicsik.
Pont arról beszéltem, hogy van, hogy 3 körre van egy nálad 10k-val nagyobb ország... Akire tolival semmit nem tudsz hatni, vari viszont maximális hatásfokkal megy...
Pont erről beszéltem, hogy itt meg pont az ellenkezője van, mint az alsóbb csoportokban.

Tehát a tolvajokkal miért nem tudok semmit csinálni, ha a mágikus akciók maximális hatásfokkal hatnak rám...

Érted már mire akarok kilikadni? :D

Így már értem:)
De nem ellenzem a varik körtávolságra való hatékonyságcsökkenését sem, ha ez segítene. Azonban a helyzeten amiről te beszélsz az hogy mennyire romlik a tolis morálja, lássuk be, semmit nem ront?:)
Szóval ne ellenezd:D

All times are GMT +1. The time now is 08:08.