![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ha már ott tartanánk, hogy Ati sem ismerné a játékot rég gáz lenne:D
|
Quote:
az mitöl függ, hogy az eladatlan árukat ellopják-e? vagy az véletlenszerű? |
Quote:
Azt hiszem, hogy ha a visszaérkezéskor a piaci átlagár csak a fele a te áradnak, akkor ellopják. Tehát ki lehet szúrni a másikkal, ha visszaérkezéskor beraksz egy halom olcsó árut. |
Quote:
|
Quote:
annyi pénz nincs is:) |
Quote:
Annyi pénzért meg se mozdulok :D Sőt az nem is pénz. :D :D :D |
tudomásom szerint csak akkor viszik el a cuccot, hogyha az átlagár duplája az ára annak a bizonyos árunak. És az én értelmezésemben pedig az átlagár a piacon lévő összes áru értékének az átlaga. és láttam már üres piacot...:) és ott nem pár millió fordul meg...:D
|
Quote:
megyek is kuporgatni:) |
Quote:
vagy nem jól látom? :D :D :D ööö- pár kérdés... haza felé tartó cucc nem számít bele a piaci átlag értékbe (??) ... melyik pillanatban vizsgálja a hód az átlag értéket (??) ... ha az adott árucikkből senkinek nincs kinn a piacon belőle, de az enyém haza felé tart... akkor nulla lesz amikor haza felé tart a cucc, a piacon az átlag érték... amikor elindul haza felé az áru, akkor már tudja hogy el fogják rabolni, vagy amikor kv kor ténylegesen haza jön abban apillanatban dönti el... mert az előzőek alapján akkor el kéne mennie, mert nulla arany az átlag érték abban a pillantban,és annak a duplája is nulla, és annál biztosan drágábban volt kinn... :p :p a kirakott piaci cucc bele számít az átlagértékbe, vagy a már ténylegesn kiért áruk számítanak csak bele (??)... csak a pontosítás kedvéért thx |
Csak a pontosítás kedvéért én is felteszek egy kérdést:
Az átlagszámítás súlyozva van-e a mennyiséggel? Még valamikor 2000-ben kitettem nagyobb mennyiségű követ, de véletlenül az átlagár tízszereséért. Erre klánvezérem kitett sokszor egy-két aranyért követ. A köveim nem mentek el. Ebből azt a következtetést vontam le, hogy az átlagszámítás nincs súlyozva a mennyiséggel. De ez régen volt, azóta már sokszor megváltozhatott... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
HA jól tudom már olvastam vhol, talán pont Ati írta, hogy nem a pillanatnyi átlagárat "nézi" a rablóbanda. tehát egy bizonyos intervallumban lévő átlagárot számol. De sztem csak Ati tudja megmondani, hogy a picra kiérkező és hazafelé tartó áruk beleszámolódnak e a piac értékébe.
|
Quote:
:) kivéve ha titok persze... |
Szerintem, csak a piacon levő áruk számolódnak bele az átlag árba.
Vagyis így logikus számomra. Miért lenne másképp? :D És lehet, hogy az az intervallum, a 24óra, amíg kinn van a piacon a cucc. Esetleg ennek a fele. :) Esetleg Ati szerencseszáma órában kifejezve. :D |
akkor már csak az illetékest kell megvárni, hogy pontos időket mondjon. Meg, hogy a piac értékébe mi számít bele pontosan. de ahogy írtad szvsz a érkező és távozó áruknak az értéke nincs benne. ha már logikusan gondolkodunk. miért is lenne?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
támogatom kesét buli lenne a cserekereskedelem:)) |
Van valami olyan mondás, hogy "Tetszik a haladás, csak az irányával nem értek egyet."
Ez is valami hasonló, ne visszafele fejlesszük már a kereskedelmet. :) Nem véletlenül lett a valós életben sem bevezetve a pénz, mint csere-eszköz. |
Quote:
ÉrtékTőzsdét nem akarod bevezetni??? :D lehetne klánrészvényeket kibocsátani A-ban:D:D:D |
Quote:
Hmm jó ötlet, esetleg császári értékpapirok, befektetési alapok???:D államilag finanszirozott ház épitési kölcsön alacsony THM-el??? |
Quote:
|
Quote:
nem véletlenül lett a valós életben is bevezetve vagy a valós életben sem véletlenül lett bevezetve (pedig magyarból szar voltam mindig, de ezt belém verték:D) bocsi az offért megint |
Quote:
Kar folytatnod a hulyeseget, Atinak van igaza :P |
Quote:
Jó a piac úgy, ahogy van. :) |
Van-e maximális eladható tételszám a piacnál?
Ebben a verzióban semilyen formában nem befolyásolja az eladási esélyt a piacok darab száma? Ha nincs piacom akkor is ugyan olyan esélye adok el mindent? |
A piacra mint épületre nincs szükséged, ahhoz hogy használd a piac menüpontot.
Nyugodtan lebonthatod azokat, nélkülük is ugyanúgy tudsz kereskedni. Annak az épületnek más funkciója van: több embert foglalkoztat, nem 15-öt hanem 50-et. |
Köszi.
Az évek hosszú sora alatt, úgy látszik ez is megváltozott. :rolleyes: |
Lenne 1 kérdésem. A tekik ára az 5. vagy a 4. szinten a magasabb?
|
Quote:
Ha konkrétan megkérded mely csoportok az érintettek, az meg azt hiszem piaci infó amit nem kiadható... (Talán privátban segít valaki) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:32. |