![]() |
Quote:
|
Harcimarci... te aztán nem vagy piskóta, annyira tudod blamálni magad hogy létrehívtál egy életképes topicot arról hogy mekkora egy olyan vagy... :D csak azért válaszottam a 3. választást mert kb figyelmen kívül hagytam a bizinyost zseniális postjaidat, lévén egyértelmű hülyeségre nem reagálok ha már vagy 8an leoltottak érte :rolleyes:
mindenesetre ekkora külön topicot kiérdemlő teljesítményt összehozni 350 post alatt igazán figyelemre méltó teljesítmény :D:D:D:D:D |
Quote:
ne 10milliárdból...Meg ne a papíron legyen vagány:P Ja és megjegyzem továbbra is én nem azt teszem mint ti,hogy ha olyan kérdést teszek fel amire nem tudsz mit irni gyorsan hanyaglom a témát és várom,hogy uj üzenetek jöjjenek és az feledésbe merüljön már;) |
Harcosoknál nem létezik napsütés nevű varázslat, és ha az emberei nem éheznek, nem nő a népessége. Ez nem az ő hibája!!! Ne bántsátok.
|
Quote:
|
Egy szóra :)
Én úgy tudom,hogy ha nem működnek a bankok,akkor is fogják a pénzt,csak ha kereskedő vagy,nem kamatozik :) Szóval sztem nem okoz katasztrófális helyzetet egy oriban,ha akkora emberhiány van,hogy nem működnek a bankok. |
Quote:
|
Quote:
Egy intim kérdés: Te mióta játszol? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hogy oldod meg,hogy pont utána tud leszedni?:)(helytartó nélkül)5másodperc alatt te megoldod ezt,hogy észreveszed akkor mész a varászlatokhoz és beállítod,hogy vihar stb stb?:)De akkor állítsd jól be az orád és 1másodperccel kv elött lökd;) |
Quote:
Monjuk ezen én is jót derültem:) Harcosok, szerintem ne firtasd ezt az aréna/párbaj témát. A hód nem erről szól egyelőre, és a jelek szerint egy jó darab ideig nem is fog. Tulajdonképpen még a szabályai sem egyeznek mindenben a normál játékkal, szal ne keverjük a kettőt. Úgy emlékszem van itt valahol párbajtopic, ha ott kezded osztani az észt, ebből az itteni ellenzékből szerintem senki nem fog beszólni neked, mert keveseket érdekel a párbaj. Jó, mondjuk Szecsát igen:) Én bármikor elhiszem neked, hogy érted a párbajt, és röhögve leversz, főleg, hogy mindössze 3x játszottam, azt is szórakozásból, ismikkel. Te viszont azt hidd el nekünk, hogy a hód nem párbaj, és nem is úgy kell játszani. Osztogass tanácsokat kezdő párbajosoknak, de ne a normálos témákhoz szólj hozzá. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De látom már megint tereled a témát;) |
a bankok igenis mindig működnek, Never jól tudja -de ez titok :D
|
Quote:
|
sőt talán még kamatoznak is? :rolleyes: sose figyeltem meg, de ha jól emlékszem régen a kamat is megmaradt :D megnézitek gyorsan anarchban? :D
|
Quote:
Ha helytartó nélkül vannak, akkor keljenek fel minden körváltáskor, ha le akarják szedni a vihart. Ez meggátol bárkit is a képzésben? Nem. |
Quote:
Lopás ellen véd, de nem kamatozik. |
2006-10-25 15:00:40
............ Embereid éheznek! Az ételhiány miatt 1845 ember más vidékre költözött. Ezt Harcosok kedvéért másoltam ide, a többiek láttak már hasonlót:) Ez az ori minden második körben eléheztet ennyi embert, és mellette katit is képez:) |
Quote:
|
Quote:
ha egy varis folyamatosan rak 36kört valakire olyanra pl akinek 2-3x adag leszedni azt szétkapják viharral...nem????:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Te sem voltál 5ös értőolvasásból :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ööö én már csináltam ilyet :)
|
Quote:
|
Quote:
Eljátszanám (a tömeges helyesírási hibák és a :) -k generálásától eltekintek) Harcosok: -Egy szövi lenyomja az oritokat, bármilyet is raktok össze, mert négyen lopják, csalják, hazudják egyszerre! Azt pedig nem lehet túlélni! Gondolkodjatok már, mielőtt hülyeséget írtok! Valaki a tömegből: -De Harcosok, ott a szövije neki is, azok szerinted ölbe tett kézzel nézik? Harcosok: - ...... Valaki a tömegből: -Rámegyek az orira és ütöm vágom, mészárolom, csúfolom. Harcosok: -De az úgy ám nem működik ám mert neki is van ám szövije ám, bübüüü! Valaki a tömegből: -LOL (Szerk.) Mindenki a tömegből: -LOL Gyász. |
Quote:
|
nah énis írok:)
Nah csacsi minden kedves Hódosnak, Fórumosnak, Nőknek, Férfiaknak, Gyerekeknek és persze Harcosoknak!!
Elöször is szeretném megköszönni Dragonnak, hogy figyelmembe hozta ezt a topicot!! Kössz!! Még mielött bárki is elkezdene engem osztani, elöre mondom, hogy nem hódozok jelenleg, és nem is áll módomban vissza jönni a közel jövőben még! Majd talán téli szünetekben egy párbajra meg hv-ra! És akkor most, hogy így szépen elmondtam mindent elöre, aszem elkezdeném a szép kis mondókámat...:rolleyes: Hát engem nem nagyon érdekel ez az egész, hogy ki szereti Harcosokat és ki nem, ki veszekszik vele és ki nem!! De én elmondanám a véleményem róla, hisz régebbről ismertem, igaz nem tudom, hogy most mennyire változott eddig! Szóval: Harcosokat nem szeretném védeni, de amiket ő maga tud az mind jó szerintem, de természetesen valamilyen nézetből csak! Nem tudom milyen tanácsokat szokott itt osztogatni, de nem is érdekel nagyon, vagy jó vagy nem jó:D Sokat játszottam vele Párbajban meg pár Hv-t is játszottam vele, ezért tudom, hogy tud játszani! Sokszor nyert ellenem, de azért énis nyertem ellene elégszer! De természetesen ilyenkor mindig azt mondta, hogy nem volt gépnél meg átkisérte a Nagymamáját a zebrán:) Akármennyire is itt veszekettek vele, hogy ti jobbak vagytok meg mit tudom én még miről, de ha játszotok vele ugyan olyan orival kezdésben, és jobbak vagytok nála vagy csak ugyan olyan jók, akkor elfogja ismerni! Jó az igaz, hogy nem fogja kimondani, de ő is meg te is fogod tudni, hogy elismerte! Ezek után nem fog már téged csesztetni, hogy (lényege) de szar vagy! Hát nem is tudom még mit tudnék vele kapcsolatban írni.... legyen ennyi elég most! És most jöjjön a másik téma: Igaza van abban Harcosoknak, hogy a Párbaj meg Hv meg hát talán még Arénában jobb eldönteni hogy ki a jobb! Hisz ott tényleg egy szintről kezdtek és nincs senkinek sem plusz minusz anyagi helyzete! Ott igazságosan lehet játszani álltalában! És most, hogy a Párbaj részt is elolvastátok az írásomban, mindenki jöhet a sok hsz-vel, hogy de a Párbaj meg Hv meg Aréna nem ugyanaz mint a Normál játék! Itt jegyezném meg, hogy a Párbaj és a Hv teljesen ugyanaz mint a Normál játék! Csak egy dologban különbözik: nincs Piac a Párbajon Hv-n meg csak a teki és nyersi piac van! És ez kérlek szépen mért jó? Hát csak azért, mert így nem lehet utalni piacon át senkinek sem! Egymagad vagy, egymagad termelsz meg mindent vagy lopsz stb...! Párbaj az én szememben tisztességes játékot mutat! Amikor még játszottam ott is, akkor én sohasem JKSZ-tem senkivel sem! A párbajokban és Hv-kon csak más Taktika kell a játszáshoz szóval máshogyan kell játszani, de minden ugyanaz mint a Normál játék! Nah és most, hogy teljesen elolvastátok jöhetnek a Hsz-ek ide erről a kis rövid üzenetemről! Ha már sokat írtatok erről és kéne válaszolnom, akkor kéretik szólni Dragonnak, aki pedig szól nekem, hogy nézzek fel! U.I.: Elnézéseteket kérem, ezért a picit rövid írásom miatt! Üdv.: Lagen (Hódban: BoSzI) |
lol
Hali!:D
Én eddig csak olvastam a külsőt, de ehez hozzászólnék! Király volt aki indíttotta a topikot! Rengeteget nevettem, míg a végére értem! Bárkit befizetek egy párbajra vagy egy Arénára, aki elkeni Harcosok száját!:p Nem gonoszságból, hanem hogy vegyen vissza az értetlen arcából! De lehet, hogy lesz a jöv héten egy nap, amikor itthon leszek egész nap, akkor én is játszhatok....:cool: A züldeket ide várom:Qart Hadaszht (#194325):p |
szerintem ez sokkal jobb topic mint a vicces beszolasok meg a viccek topic :)
bar vannak uj jelentkezok.... pl aki a piacot firtatta :) |
All times are GMT +1. The time now is 20:58. |