![]() |
Quote:
csak marha sok raktár kell. Viszont nem árt sokat a gép előtt ülni, mert ha egy toli lelopja a teli raktárakat, akkor eléggé kínos helyzetbe kerülhetsz, tehát erre is gondolnod kell!:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok,
Szintén az éheztetéshez lenne egy kérdésem. Mea culpa, de nem volt időm és energiám átolvasni minden témakört, és nem találtam a kérdésemre választ azokban, amit végigolvastam, így ide offolnám a kérdésem. Kórházak segítségével lehet tanyamentesíteni egy orit? A súgóban annyi szerepel, hogy 300 emberre 1 kórház és "félelmetes" 1 %os ütemben kapnak vízumot idegen emberek az orimba. Egy lenti megjegyzés (16 kajánként 1 ember disszidál) viszont azt sugallja nekem, hogy nem éri meg tanya helyett kórházra alapozni. Van esetleg köztes működő megoldás ilyen éheztetésre? Sajna nem tudok olyan rendszerességgel belépni, hogy pl 12 körönként eteni tudjak raktáros éheztetés mellett. Köszi előre is |
Az anarchosok ezt biztos jobban tudják, amennyire én benne vagyok, ez nem járható út.
|
Quote:
Na vegyünk 200hekis orit Mondjuk 2600néppel (faj nélkül számolok) Ehhez kell 9korház És akkor bejön körönként 26ember a korház miatt 416kaja minusznál megy ki ennyi És 9 korház helyett 9tanya: 9*65=585kajatermelés Azaz korházzal nem lehet semlegesíteni éhezést:) És most 9korház mondjuk 2000-es kajaminusszal:) 125nép vándorol el ha éhezzünk És 26 jön vissza így -99 jön ki 9tanyával 1415 minusz lesz csak ugy 88ember távozik és 9tanyával ugyebár ha van rakid akkor késöbb is kezdődik ela kivándorlás Korházas buli nem nyerő szerintem |
Quote:
Üdv |
Nagyon egyszerű: a régi kórházas éheztetés miatt módosítva lett egy kicsit ez a dolog; éhezés esetén nem működik a kórház bevándoroltató hatása -ez valahol le is van írva a súgóban.
|
Quote:
a végeredmény persze ugyanaz, mert csak pár emberrel jön több, emiatt elhanyagolhatóan többet esznek, majd ha elfogy a kaja, akkor igen, -a már nem is annyira új dolog miatt- megszünik a bevándorlás. |
Sziasztok
Én is kérdeznék valamit: ha egy TF ori raktárokat sem tart akkor a morál csökkenés miatt kezdenek el lázadozni az emberek vagy egy bizonyos idö mulva ha nincs kaja? Mert ha csak a morál miatt, akkor elég lenne napi 1 millát adni az embereket és kész nem? |
Quote:
ha nincs ember, leállnak az épületek, elmennek az egységek is. |
Ezek szerint csak akkor lázadnak ha rossz a morál.
lenne még egy kérdésem: tegyük fel hogy 100% a morál, amikor jön az üzi hogy éhezés miatt elment 20 emberem akkor az azt jelenti hogy mondjuk 2000 lakosbol lett 1980 vagy azt hogy 2000-böl elment 20 ember, viszont nem 1980 emberem marad, mert a 100% morál miatt be is vándoroltak meg szaporodtak meg ilyenek, csak ugye azt sose irja hogy "született 17 lakosod, gratulálok:)". Egyszerübben: ha éheznek az emberek akkor mindenképpen csökken a lakosság bárhogy is babusgatom öket? |
Quote:
|
Szerintem: a korházak miatt lehet népbevándorlás de ez egy 0tanyás orinál nem ér smemit.
|
Quote:
|
Quote:
Kiegészítés: az éhezés ténye a kórház bevándorlási bónuszát kapcsolja csak ki -ha az épület működik, akkor ugyanúgy gyógyít természetesen. |
köszi a gyors válaszokat
ma is tanultam valamit :) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:42. |