![]() |
Quote:
|
Nocsak, hát ezt is megéltük.:D
Na jó nem gonoszkodom:) :rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
Bár énis kételkedem néha normális voltomban, mikor 8+6 óra meló után 4-5 órát hódozok:p |
Quote:
Ati: Nem indítok névtelen szavazást csak is neveset :) De gondoltam el lehetne venni a nullások szavazati jogát és nem kellene nekem osztályozni a szavazatszámláló bizottságnak lenni egyszemélyben és nézegetni h ki mennyire aktív :) és így kiszűrni a számomra nem mérvadó szavazatokat :) Gyula |
Quote:
|
Quote:
Ez igaz, de az aktivak meg tudják indokolni h szerintük miért nem, és azt el tudom fogadni :) és nem is gond ha másképp lát dolgokat, de a 0hsz-es az nekem nem mérvadó. |
Quote:
akkor az én véleményem smafu?:eek: na ezé még számolunk MSNen:D Bár lehet gyorsan zavarom a levegőt 20 helyen! Vagy nyitok egy topicocot ahova csak azért irnak be az emberek 100szor hogy szavazhassanak:cool: |
Quote:
|
Angol-Magyar?
Nagyon zavar, hogy nagyon gyér angol tudásommal, majd egy órája próbálok "felszólalni"!
Díjaznám, ha lenne 100%-osan magyar szövegű "új fórum"! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem minden előzmény, és a legkisebb olvasás, vagy egyáltalán körbenézés nélkül olyan dolgokat irogatni, amikről süt, hogy nem olvasol el semmit. |
Ati.. Én viszont olvastam de nem segített..:( Ugye egy témánál a szavazást csak Te tudod módosítani, miután rá OK-ztam? Meg gondoltam arra is, hogy törlöm a témát, amíg kb. 5 ember írt bele, de ekkor már nem engedi..:( mert akkor csinálnék egy újat, amiben a szavazás válaszai már kiforottabbak.. konkrétan az /Ált. beszélgetések hódítós témákban/ Elit vagy íj/paci felállás? témára gondolok..
|
Engem picit idegesít, hogy most 1 órát siet a fóruim órája, ha beállítom GMT+1 re az időzónát peddig eddig jó volt, ha meg beállítóm GMT re akkor 1 órát késik:confused: megoldás?
|
Quote:
|
Csak nálam ilyen veszettül lassú néha (sokszor) a fórum, vagy egy nagyobb galaktikus perpatvar közepébe csöppent a bolygónk és ilyenkor ez a normális?
|
Quote:
|
1-2 ember neve mellet láttam egy fekete kockát:)az pontosan mit jelent?
|
Quote:
|
Hááát Gratulálok!
Ez a fórum így elsőre igen korrekt :) Remélem nem az lesz a sorsom itt is mint eddig sok helyen. Mindenesetre örülök hogy egyáltalán sikerült reggelnem :D |
Egyidő után csökken a hozzászólások száma?? valamiért oylan érzésme van
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1000. post, meg ilyenek. yay!
|
|
Mit jelent a Posts:és valamilyen szám?
|
Quote:
|
Quote:
Ha nem tudsz angolul, akkor javaslom a magyar nyelvre váltást. Bal alsó sarok. A fórumszabályokat el tudtad olvasni angolul, megértetted őket, hogy kapásból el is fogadtad azokat, de a "Post" szó jelentését nem ismered? Ez ugye csak vicc? :) |
Quote:
|
mért én sose olvastam el még a szabályokat sehol sem:D :D
itt a hódítón a belső fórumon sem és itt a külsőn sem jah és amikor regiztem első orimat akkor sem olvastam el a szabályokat:D :D és büszke is vagyok erre:) bebebe de attól függetlenül rám nem kellet eddig sokszor panaszkodni és továbbra sem kell valószínű:cool: |
Eszméletlen milyen segítőkészek vagytok...
Quote:
az utána lévő szám pedig azt jelenti, hogy az illetőnek hány hozzászólása volt |
Quote:
|
OK köszi most már értem
|
Quote:
eltelt több mint 1 év amióta van a fórum ugye mostanra már lehet látni mennyien használják. megmarad ez a fórum avagy sem?:) OFF: ez a 16-ik Hsz volt Ati amit írtál valahol megvan még a legelső írás ebbe a fórumba?? kiváncsi lennék az mivolt írva |
Quote:
|
Quote:
legalább jól sejtettem:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:25. |