![]() |
Amit mostanában játszom, az az Europa Universalis III. Ismeritek? Nem egy világrengető játék, de én bírom, ahogy alakítani lehet benne a közép- és a koraújkort.
|
Quote:
A III.-ból még csak a site-jukon lévő screenshotokat láttam, és... hááááát.... az eddigiek lebutításának tűnt... :o |
Quote:
|
Csak screenshotból ítélve nekem nem tetszik. :p
Persze ettől még lehet jó, csak nem biztos h korunk alapján mi vagyunk a célközönség... :D Hangsúlyozom, csak screenshotokat láttam. Ha a hétvégén lesz időm, letöltöm a demóját és meglátjuk. :) |
Quote:
már legalább 10* néztem végig a demot. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Tehát remélhetőleg most sokkal átgondoltabban csinálják... a FAQ-ban a megjelenési dátummal kapcsolatban elsősorban sok 'balance work'-re hivatkoznak, ami már egy kész negine-t feltételezhet :) Azaz pár hónapon belül igazán kijöhetne :D |
Quote:
Asszem a Káosz az egyik legjobb a Black Dragon miatt. Legnagyobb hp, tűzimunnitás, így nincs baj ha armageddonozok. Nem vesztek egységet. Magasabb szinten egész városokat írt ki egymaga a tűzpapom. Persze jó cucc kell, meg magas morál a kezdés miatt :). Aztán amit nagyon szeretek még az Élet rendüek. Csak lovag szólóba, 4. szintü lények közül, a bajnok, 3. szintüek közül a szerzetes nagyon jó 2 szinten lándzsások, másodlagos képzettség életmágia természetesen. :) De szeretem a papos formációt is, akkor viszont angyal szigorúan. A halállal viszont nem nagyon megy. Az átalakító viszont nagy táp. Elfoglalod a várost aztán mehet bele mindenki. Természetnél koboldot hozod ki, és váltod át. Rövid idő alatt hatalmas csontváz sereg, de lovag nélkül gyenguszok. |
age of
Hi, nekem az egyik örök kedvenc a Age of empires-conquerors marad. Ezzel a játékkal játszottam a legtöbbet. Főleg hálóba volt nagyon kemény. Nekem nem nagyon volt kedvenc népem, mert mindengyikkel nagyon jól tudtam menni, mindengyik fajról tudtam hogy miben jó-rossz. Akkor volt a legélvezetesebb a játék amikor még béna voltam és egy közepes erejű gépet is alig tudtam elverni. Azért a hosszú évek alatt eljutottam oda, hogyha kifogtam egy jó páját és arra illő fajt, akkor eltudtam bánni akár 4-5 hardest gépppel is. A 7ellenfeles hardest-et sajnos még megpróbálni sem tudtam, a nagy páján meg a sok játékosnál már nagyon szagatott a játék.:( ,( Talán ha nem szaggat enyire lehet hogy idővel még az is ment volna) A pályaszerkesztést is nagyon imádtam, volt néhány nagyon jól sikerüllt pályám amiken nem volt ritka a 20-25órán át tartó harcok , meg a vége fele több száznillás készletek. A küldetések nem nagyon tetszettek , de azért a legtöbbet megcsimáltam.
Egy biztos; pár év múlva újra előveszem és néhány régi fannal nyomunk egy kőkemény csatát:) |
Nekem a stratégiai játékok királya mindig is a Command & Conquer Dune2000 és a Red Alert sorozatok maradnak .. az idő múlásával egyre inkább kitűnik,hogy milyen kezdetleges is a grafikájuk,de a történetük és a játszhatóságuk szerintem fantasztikus ... LAN szerveren játszva kicsit korlátozott szerintem,de nekem ez mindig favorit lesz :)
|
Quote:
Ott végre kiélhetem a terrorista hajlamaimat. :) Demolition Generals. Jó kis robbanó hordók. :) |
Az Age of Empires II egy örök klasszis valóban, de mai fejjel végtelenül egyszerűnek tűnik. Nem túl sokrétű játék.
|
Stratégiákat igen kedvelem. Sőt szinte csak azokkal játszok. Azért néha egy két fps ill. rpg is jöhet.
Dune 2000; Total War sorozat, Most a Medieval 2 nyomnám csak szembesültem azzal a szomorú ténnyel, hogy újítani kellene, de hát lóvé meg jelenleg kein. Hereos 2,3 a 4 az nem jött be annyira. Master of Orion 2, 3. Ceaser 3,4, Pharao, Imperium Galaktika 1-2, Haegemonia, Panzer General 2 (az egy az sajna nincs meg, de azt is kipróbálnám), Red Alert 1-2. Most nagyon várom a Settlers 6, olvastam ról vmelyik lapban és nagyon megtetszett. |
Sorolnám még a magam listájához az Age of Empires III -mat :)
A játékélmény számomra fantasztikus,kis rendszerigénnyel is folyamatos a működése..kíváló grafika,hanghatások realisztikusak :) Egyetlen problémám vele,hogy a nyelvet nem lehet állítani .. így mikor először vettem meg,még Spanyolországban,akkor sajnos spanyolul kellett lejátszanom.. aztán megszereztem németül,majd végül angolul :) |
Quote:
huh...én még a 2nél tartok :D az a settlers ami francia? |
Quote:
|
nálam is az Age of Empires II viszi a prímet...az Age of Mytholgy trial is tetszik, de annak sajna csak a demója van meg.
|
Kedvencek? Civ III. mindenek felett! :)
Emellett AoE II, Starcraft, Warcraft III, Imperium G. II, UFO 2 (X-Com), Close Combat IV (bár az inkább talán taktikai), Fallout Tactics (dettó). |
Quote:
|
Én egy stratégia játékot szeretek...a Hódítót. :D
|
Quote:
most találtam meg (érdekes csak cd nélküli inditásnál irja ki:D) és igen ezek csinálják. vannak benne szigetek és egy ilyen csillagkapu szerü izé a szigeteken :) edit: rájöttem , a Settlers 2-nek az ujradolgozása . Egyebkent meg nagyon jó :) |
Starcraft 2 bemutató videó egy demó által ITT
|
Valösidejű: Starcraft + Brood war
Körökre osztott: Steel Panthers (Panzer Generals szerű csak hangyányit bonyolultabb):) Egyebek:Pharaoh,IG2 |
H2
Quote:
|
Quote:
|
Hereos3!!! 2001 óta van gépünk, de ez elmozdíthatatlan. Utánna fps Star Wars: Jedi knight, Battlefront 1-2, Kotor 1-2.
|
Quote:
|
nekem CnC Generals és ZH a kedvemcem ebben a kategóriában
utánna WC RoC és TFT és végul de nem utolsósorban Heroes 5,3,4 ilyen sorrendben |
Quote:
|
SC BW
WC 1 2 3 (ROC és TFT is, főleg amióta DotA van:p) WH 40000 Heroes 3 2 5 1 (ilyen sorrendben) És röhögni fogtok. Quake 3... Amíg egyedül lövöldöztem, azt hittem, hogy ez csak egy buta lövöldözős játék... Aztán amikor bekerültem egy Q 3 top klánba, és csapattal játszom, azóta tudom, hogy az, aki ész nélkül csak rohangál, hiába tud jól lőni, 0-ra lesz elverve... Ez a játék az agyalásról, számolásról szól... Ki, mikor, mennyit szedett föl milyen cuccból, minden egyes cuccot számolni magadba, hogy mikor jelenik mge újra, az agyad, mintha 10 stopperóra lenne, számolni a sebzést, azt is amit adtál, amit kaptál, legtöbbször az ellenségen ütött sebzésedet hang alapján kell kiszámolnod, figyelni a mozgásod, figyelni a csapattársak mozgását, hogy nekik miből van sok, mert akkor abból hagynak neked is, mi az ami kevés van nekik, mert azt ne szedd fel előlük, stb stb stb... :D:D:D |
Én éppen tegnap (vagy ma hajnalban?) vettem elő a TFT-t :)
egy kis nosztalgia :rolleyes: |
Quote:
|
Elkezdtem a Warcraft 3-at játszani... hát lőjetek le, de nekem nagyon nem jön be :(
|
Quote:
|
Quote:
Csak nagyon meglepődtem rajta, annyian dícsérték hogy muszáj volt kipróbálnom. De természetesen ízlések és pofonok, nincs ezzel semmi gond :) |
Quote:
- Boxwar - Team fortress classic - Day of defeat (Ez nagyon durván stratégiára épülő FPS) - Counter Strike (1.3 és 1.5 verziók természetesen...) - Action Half Life - Deathmatch classic - Natural Selection (nagyon kőkemény, MINDENKINEK ajánlom!!!) Ami mögött komment van, azzal játszom legtöbbet:p Hja. És only HL1. HL2 kell a fenének! :D:D:D Meg a CS source... pfö pfö pfö :D |
Picit off lesz, de sebaj.
Quote:
Quote:
DoD tényleg hatalmas. |
Quote:
(habár én nem szeretem az ilyen "csak mászkálunk és lövöldözünk" tipusú online játékokat, akkor inkább AA-zok egyet) |
De érdekel. Ki is játszottam a HL2-t is, meg a HL1 összes történeti kiegészítőjét. (Blueshift, Oposing Force)
De mist stratégiai játékokról beszélünk. És a HL2 multiplayer része lenne startégiai lövöldözős. Meg a CS Source. De szerintem ezek borzalmasak. Single playerben a HL2 nagyon jó volt. Váom a törétnet folytatását! |
All times are GMT +1. The time now is 23:14. |