![]() |
Quote:
|
Quote:
Más: Csabi tervezi, hogy újra aktív lesz? VAgy aktív, csak én nem látom? |
Nemlátod,mert nemaktiv:)) én inkább ugy modositanám,hogy egy kapás egy e-mail cim átirás:( mostanában ez a trendi....
|
Quote:
És akkor meglett az emilcim átíró vagy nem lett meg? Ügyes lehet:) Talán jobb beszerezni vmi jó progit, feltörni kódokat oszt lenyúlni más oriját. Nem kell bajlódni az építésével. A másik oldalról viszont roppant idegesítő lehet. Én már azér bosszankodtam rengeteget, h egyik orimat nem tuttam melik emilcimre regisztráltam, és így nem tuttam azonosítani. Várhatok 1 hót mire átíródik emil. Szóval bosszantó lehet. Lehiggadtál azóta ahogy látom:)) |
Megvan a hunyó:)) Egy 13éves fiucska,de ez nemlehet mentség!! azt tervezem,hogy felhivom a szüleit,sztem ez elég bünti lessz neki:)))
|
5.000 Ft-ot fizetek a hanganyagért, ha felveszed a telefonbeszélgetést, és kiírod CD-re nekem. :D:D:D:D:D
|
Az mennyi vip??:))))
|
200 ft + áfa egy VIP sms???? Mert ha igen, akkor kereken 20 db VIP = 5000 Ft :)
|
Quote:
|
Szegény tolvajt azota se láttam a hódban......Amugy Stampy ez nem a bicepszen múlik:))
|
Quote:
Bár láttam egy jó filmet, a 'Halálsoron' címűt (ha jól emléxem) abba is egy böhöm nagy negger csávó volt az egyik fsz., és egyáltalán nem volt ijjesztő, a viselkedése meg gondolom ábrázata miatt:) ennyi hirtelen. |
Necsináljatok,már belölem vmi machót!!!! Az nem én vagyok, és nem az én világom,igaz megbirom magam védeni,de nemtámadok:)))
|
Quote:
|
Tepi!!! Gyere már vissza a hódba! Sok a meló:))
|
csövi:)
Tepi merre kóborol vagy csak szimplán elege lett a hodból?:(( |
Tanul ha jól tudom. :(
De azt mondom, tanuljon, és legyen okos, és legyen jó munkahelye. Utána pedig hódozzon sokat :D:D:D Az élete fontosabb, mint az orijai! De nekme is hiányzik nagyon :( |
Quote:
Neeeee!! Tul okos nelegyen,mert akkor lever mkit:) |
Jahhh és Gratulálok Törpének az első hozzászólásához.:DD
|
Zöldítettem ;):D
|
Quote:
Én is adtam neki,ezért az okos,szép,hosszú és első hozzászólásához:) |
szerintetek lehet két kockás egy hsz-el?:D:D:D
én kiváncsi vagyok:) |
Próbáljuk ki:)) Mondom neki,neírjon többet:)
|
már 157. egy hsz-el:)
gyerünk, gyerünk mindenki...döntsük meg Gee kéthónapos rekordját is és állítsunk fel egy újat:p:) |
Oké:) megthirdetem:)
|
Jelentem adtam neki egy zöldet:D naon megfogott az a hsz-e nem bírtam ki h ne adjak neki:)
|
Quote:
Quote:
Mivel érdekel a kísérlet eredménye engem is, megdobtam egy 5 pontossal:) Húzzatok bele, és toborozzatok még egypár embert. |
Quote:
(Én is adtam neki zöldet, az enyém is több pontot ér már egy ideje. Igen, abban si rekorder vagyok. :D:D:D Még.:mad::D:D:p) |
Én is löktem neki!:)
De én már azután adtam,miután Gee adott neki:cool: |
Rendben köszi Ati:)) De ha benéztek,és löktök Törpének,ha engedi dobhatnátok nekemis,mert rezeg a léc Gee rekordjainak:)) Pár pont kell,csak a 3-om kocimhoz.:DD
|
Na még mielőtt Belas letaszítja a rekordomat a trónról, eddig nem kunyiztam, de most aki olvassa, dobhatna egy zöld téglát. Rekorder akarok maradni! :D:D:D:D:p:D:p
|
Quote:
Gee:)) Ez az én topickom,te itt nem tarhálhatsz:)) Hesssss!!!! |
Quote:
|
Mostanában nagyon elharapózott a zöldosztogatás, még szerncse, hogy én semilyen módon nem vettem részt benne:D:D:D:D:D:D
|
Akkor mondjuk itt azt idő, hogy részt vegyél a rekordtartásomban.... :p:D:D:D:D kérem a zöldet! :D:D:D:p
|
Quote:
|
emberünk jelenleg 95. a ranglistán:)
gyerünk, gyerünk:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: