![]()  | 

Quote: 

| 

Quote: 

Nem rossz, nincs vele baj, csak hiányzik az a poénos karakter, ami O'Neill volt. Ez egy más karakter.  | 

No, most már hivatalos, hogy a 10. évad lesz az utolsó a Csillagkapuból, de a Csillagkapu Atlantisz még folytatódik legalább egy évet... 
	 | 

Hát mikor tegnap este meghalottam a hírt, teljesen ledőbentem... 
	Ha valakit érdekel hol lehet aláírni egy petíciót, beszúrom, már ha szabad:) Egy nap alatt már 7700an aláírták. Lehet sokat nem ér de veszteni nem veszit vele semmit az ember ha aláírja.  | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Újrakezdték a síma sorozatot a TV2-n, valamikor hajnal 1 körül megy, azt nem néztem, hogy naponta, vagy csak hetente... 
	 | 

Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem az Atlantist (is) kár volt szinkronizálni... 
	 | 

Quote: 

| 

Quote: 

Hogy a témáhz is kapcsolódjak: tegnap éjfél körül elcsíptem végre, ahogy tilket áthozzák a csillagkapun a földre legelőször:)  | 

Stargate: Eden 

Idézet az Interfantasy / Stargate: Eden honlapról: 
	Quote: 

Quote: 

| 

érdekes lehet... megnézem... 
	 | 

Quote: 

Hát, őszintén szólva a 9. évad befejezése szerintem jobb sorozatbefejezés lett volna, mint a 10. évadé. :) Nem azt mondom, hogy a 10. évad nem volt, de mint befejezés... A kilencediknek volt egyfajta vége. :)  | 

Nekem a 10. évad utolsó előtti részénél már elég lett volna. Az jó rész volt és kicsit le is zárta a történetet. 
	 | 

Quote: 

Abban is valóban volt egyfajta befejezés. De hogy ezt mégegy résszel megtoldják, brrrrr. Az utolsó nagyon nem tetszett belőle.  | 

Most vetítik megint az elejét minden hétköznap délután. 
	 | 

Quote: 

De messze még a 10. évad:( A 3. évad 7. része környékén jár ha jól tom:)  | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

gondolom nem szabad ide írni, hogy hol lehet leszedni az összes évadját a sorozatnak:(  
	pedig sokaknak lehet boldogságot adnék hogy letudják szedni:D a 10-ik évad ott is angolul van még, és csak felírat van hozzá:(  | 

Quote: 

Quote: 

| 

Quote: 

Quote: 

| 

öhm... most nézem az oldalt ahol lelehet tölteni:(  
	de úgynézki lehet megszünt:S pedig én kb 1 hónapja töltöttem le az egészet de azért még próbálkozok, lehet csak nem jól emlékszek az oldal címre  | 

Ea kedvenc sorozatom! 
	 | 

jól tudom hogy pc játék nem készült belőle? mert az kéne :D ha meg nem jól tudom sürgősen értesiteni ! :D 
	hmmm.. szani első üzije van fölöttem.. nagy rajongo lehetsz ha ide irsz elsőnek  | 

Quote: 

Elvileg készült már egy Fps játék is belöle, csak gyakorlatilag nem került kiadásra:( Viszont, ha a hamis istenek is úgyakarják, akkor jövö év elején teljesen elkészül a Stargate Worlds nevü MMORPG játék. az előzetesek alapján jónak igérkezik:D  | 

| 

én nem vagyok vmi megszállott, csak néha pont akkor és ott van a TV, ahol megy :) de szeretem nagyon. 
	a kedvencem egyébként O'Neill :D tényleg, a könyvet olvasta vki?  | 

hát valóban érdekes dolog a bf-es sg. nekem nbem teccik... de akkor majd ha normális  verzio beszerezhető szóljatok. ráadásul a bf nemi s egy mai játék.. 
	 | 

Quote: 

A Bf2 az nem olyan régi :)  | 

az valóban nem annyira régi, de a grafikája sem a játékstilusa sem egy kiemelkedő a menüje meg föleg nem teccik. szerintem ha vki játékot csinál akkor vagy szerkesszen maga vagy kemény jogdijat olyan játékért perkáljon le ami nem , vagy csak az utobbi pár hónabban jelent meg. igaz a bf2 rendszere már elég kiforrott -és nem zsákbacica az biztos- de nem vagyok benne biztos hogy pont erre kellet ráhuzni az sg ruháját. bár az is meglehet hogy nincs akkora keret mivel nézett de nem a legnézetteb sorozat , de egy egyedi sg-re biztos nagy lenne a kereslet.;) 
	 | 

Quote: 

| 

sokan azt mondják, hogy a csk nem tud újat mutatni. 
	Ez nem igaz!!! Hát miért van Atlantisz?:D:D:D  | 

Csillagkapu MMORPG! Részletek ebben a témában. 
	 | 

Quote: 

| 

Quote: 

Fura, hogy ezt az eredeti csillagkapuba miért nem tudták beilleszteni, de ott a végén már nagyon csak a folyamatos sztori-vonallal foglalkoztak, önálló részek nemigen voltak, amennyire én emlékszem.  | 

Quote: 

Bár így is van pár dolog, ami elkallódott, például a kristálykoponyás részben lévő szellemlények többet nem találkozunk a sorozatban, legalábbis én nem találkoztam :D Én az Atlantiszban nem találtam túl sok olyan dolgot, amiért megérte volna néznem. Mindenesetre az első sorozat vége tetszett, bár szerintem azt is sikerült kicsit elrontani :( Legalább a Prométheusz nincs benne, azt nagyon utáltam mindig is, nagyon ronda egy űrhajó lett :D:D:D  | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

De ez persze már késő bánat. :)  | 
| All times are GMT +1. The time now is 09:07. |