Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Csillagkapu (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=83)

szamóka 08-12-2006 20:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 28450)
Kár, hogy ő kilépett, nagyon jó kis karakter volt. :)

A pót O'Neill se rossz, néha még poénosabb is. Azért bíztató, hogy nem meghalósan vették ki a derék ezredesünket. Illetve tábornokot. Ki tudja, talán még visszatér.

Ati 08-12-2006 20:40

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 28453)
A pót O'Neill se rossz, néha még poénosabb is. Azért bíztató, hogy nem meghalósan vették ki a derék ezredesünket. Illetve tábornokot. Ki tudja, talán még visszatér.

Nem rossz, nincs vele baj, csak hiányzik az a poénos karakter, ami O'Neill volt. Ez egy más karakter.

Ati 08-22-2006 18:25

No, most már hivatalos, hogy a 10. évad lesz az utolsó a Csillagkapuból, de a Csillagkapu Atlantisz még folytatódik legalább egy évet...

Dragon 08-22-2006 19:50

Hát mikor tegnap este meghalottam a hírt, teljesen ledőbentem...
Ha valakit érdekel hol lehet aláírni egy petíciót, beszúrom, már ha szabad:)
Egy nap alatt már 7700an aláírták. Lehet sokat nem ér de veszteni nem veszit vele semmit az ember ha aláírja.

szamóka 08-22-2006 20:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 29321)
No, most már hivatalos, hogy a 10. évad lesz az utolsó a Csillagkapuból, de a Csillagkapu Atlantisz még folytatódik legalább egy évet...

Akkor lehet hogy mégis lenyomjuk az Ori-t egyetlen évad alatt?

Ati 08-22-2006 20:37

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 29323)
Akkor lehet hogy mégis lenyomjuk az Ori-t egyetlen évad alatt?

+1 évad? :) Egy évada már kűzdenek ellene rendesen. :D

aúú 09-08-2006 11:43

Újrakezdték a síma sorozatot a TV2-n, valamikor hajnal 1 körül megy, azt nem néztem, hogy naponta, vagy csak hetente...

szamóka 09-11-2006 20:46

Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem az Atlantist (is) kár volt szinkronizálni...

Ati 09-11-2006 20:49

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 30990)
Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem az Atlantist (is) kár volt szinkronizálni...

Én személy szerint mindent jobbszeretek eredetiben nézni. Régen megvolt az embernek a lehetősége a nyelvgyakorlásra legalább a tv-ben, most már mindent leszinkronizálnak magyarra. De azért tanuljunk idegennyelveket. Mégis hogy? :))))))

Steve 09-12-2006 08:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 30991)
Én személy szerint mindent jobbszeretek eredetiben nézni. Régen megvolt az embernek a lehetősége a nyelvgyakorlásra legalább a tv-ben, most már mindent leszinkronizálnak magyarra. De azért tanuljunk idegennyelveket. Mégis hogy? :))))))

Ezzel csak egyet tudok érteni! Az én korosztályom még angol kartoon networkön nőtt fel és elég sok minden ragadt például rám is onnan, ma meg már gyakorlatilag csak a külföldi adók nincsenek szinkronizálva, de egypár még azokból is feliratos...

Hogy a témáhz is kapcsolódjak: tegnap éjfél körül elcsíptem végre, ahogy tilket áthozzák a csillagkapun a földre legelőször:)

Életfa#2 10-10-2006 00:43

Stargate: Eden

Idézet az Interfantasy / Stargate: Eden honlapról:
Quote:

Originally Posted by Sogroon
(Ez a hirdetés nem a játékosoknak szól, hanem azoknak, akik csak úgy „idetévedtek”.)

A Stargate:Eden egy fórumos szerepjáték, ami a Csillagkapu világán játszódik, de spin-off-ként nem szerves része az univerzumnak, hanem a most is zajló sorozat történéseitől függetlenül bonyolódnak az eseményei, egy másik galaxisban (a’la SG:Atlantisz).

Azon túl, hogy szeretnék jó szórakozást nyújtani a játékosaimnak (és magamnak), megpróbálok (nem hivatalos) választ adni olyan kérdésekre, mint:
Honnan származik az emberi faj? Kik a furling-ek? Asgardok eredete. Mi az Ori és az Ősök valódi céljai? Hová tart az emberiség?
Ilyen és más hasonló filozófiai jellegű kérdésekkel szeretném megfűszerezni a játékomat.

Ha érdekel, olvass bele a játékba, s ha tetszik, akár jelentkezhetsz is játékosnak.

Még annyit, hogy a játék, bár már elkezdődött, igazándiból csak mostanában fog elindulni! Ha valaki akar csatlakozni, akkor még semmiről sem maradt le, és igazándiból akkor sem, ha már réges rég zajlanának az események! :) És, hogy van miből válogatni, ime
Quote:

Originally Posted by Sogroon
Az expedíció összetétele:

~Katonai személyzet:
-10 amerikai katona
-10 orosz katona
-10 kínai katona
-10 ENSZ katona
-20 jaffa harcos
-12 langarai katona (4-4 kelovnai, andariai és tiraniai)
-4 tok’ra ügynök
-10 hebridan katona (vegyesen ember, serakin és félvér fajúak)

~Civil személyzet:
-17 földi szakember (tudósok, régészek, nyelvészek, orvosok)
-9 langarai szakember
-7 hebridan szakember (vegyesen ember, serakin és félvér fajúak)
-4 asgard
-17 fős kiszolgáló személyzet, az alapvető élelmezési, higiéniás és karbantartói feladatok ellátására. (többnyire földiek)
Összesen tehát 140 fő, mintegy 2-3szor annyi, mint az atlantiszi expedíció esetében.

godgod2 01-11-2007 12:47

érdekes lehet... megnézem...

Ati 05-19-2007 10:21

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 96901)
Off
Na ne már :(
Olyan szép befejezése volt, hülye amerikaiak, egy sorozatot nem tudnak rendesen befejezni :mad: (még jó, hogy nem adták le az utolsó évadot :D )
/Off

Ide áthozva a Csillagkapus téma. :)

Hát, őszintén szólva a 9. évad befejezése szerintem jobb sorozatbefejezés lett volna, mint a 10. évadé. :)

Nem azt mondom, hogy a 10. évad nem volt, de mint befejezés... A kilencediknek volt egyfajta vége. :)

tdomo 05-19-2007 10:58

Nekem a 10. évad utolsó előtti részénél már elég lett volna. Az jó rész volt és kicsit le is zárta a történetet.

Ati 05-19-2007 11:07

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 96907)
Nekem a 10. évad utolsó előtti részénél már elég lett volna. Az jó rész volt és kicsit le is zárta a történetet.

(Gyorsan utána kellett olvasnom, hogy az melyik rész is volt. ;))

Abban is valóban volt egyfajta befejezés. De hogy ezt mégegy résszel megtoldják, brrrrr. Az utolsó nagyon nem tetszett belőle.

Steve 05-19-2007 11:29

Most vetítik megint az elejét minden hétköznap délután.

Fefe013 05-19-2007 11:31

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 96915)

Na ja:)
De messze még a 10. évad:(
A 3. évad 7. része környékén jár ha jól tom:)

Ati 05-19-2007 11:32

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 96915)

Ez remek, de minek, ha egyszer a VÉGÉT nem adják le? :D Vagy a vasárnap délutánonkénti epizódokhoz szokott (igaz vagy egy éve nem adják már akkor) nézőket egyszercsak sokkolják majd azzal, hogy leadják az utolsó évet valamikor hétköznap délután, amikor még javában dolgozik, és esélye sincs megnézni? :D

Fefe013 05-19-2007 11:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 96917)
Ez remek, de minek, ha egyszer a VÉGÉT nem adják le? :D Vagy a vasárnap délutánonkénti epizódokhoz szokott (igaz vagy egy éve nem adják már akkor) nézőket egyszercsak sokkolják majd azzal, hogy leadják az utolsó évet valamikor hétköznap délután, amikor még javában dolgozik, és esélye sincs megnézni? :D

Mondjuk én örülök, h néhány részét újra láthatom szinkronosan is, de a vége az engem is érdekelne:)

lll 05-19-2007 11:48

gondolom nem szabad ide írni, hogy hol lehet leszedni az összes évadját a sorozatnak:(

pedig sokaknak lehet boldogságot adnék hogy letudják szedni:D
a 10-ik évad ott is angolul van még, és csak felírat van hozzá:(

Steve 05-19-2007 11:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 96917)

Valószínűleg a jogokkal van vmi és csak a fapados csomagot vették meg amiben az uncsi részek kétszer vannak a jó évadok meg hiányoznak:)

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 96923)
gondolom nem szabad ide írni, hogy hol lehet leszedni az összes évadját a sorozatnak:(
(

léccilécci dobd be a linket privibe :)

Ati 05-19-2007 11:55

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 96924)
Valószínűleg a jogokkal van vmi és csak a fapados csomagot vették meg amiben az uncsi részek kétszer vannak a jó évadok meg hiányoznak:)

Ez jár nekünk, érjük be ennyivel. :-/

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 96924)
léccilécci dobd be a linket:)

Csak ne ide. :) Majd elkéred priviben. :)

lll 05-19-2007 12:13

öhm... most nézem az oldalt ahol lelehet tölteni:(
de úgynézki lehet megszünt:S
pedig én kb 1 hónapja töltöttem le az egészet
de azért még próbálkozok, lehet csak nem jól emlékszek az oldal címre

szani 06-22-2007 19:12

Ea kedvenc sorozatom!

Sci 07-12-2007 15:05

jól tudom hogy pc játék nem készült belőle? mert az kéne :D ha meg nem jól tudom sürgősen értesiteni ! :D

hmmm.. szani első üzije van fölöttem.. nagy rajongo lehetsz ha ide irsz elsőnek

Kutyuleee 07-12-2007 15:43

Quote:

Originally Posted by Sci (Post 109132)
jól tudom hogy pc játék nem készült belőle? mert az kéne :D ha meg nem jól tudom sürgősen értesiteni ! :D

hmmm.. szani első üzije van fölöttem.. nagy rajongo lehetsz ha ide irsz elsőnek

Vannak netes fórumos szerepjátékok belöle ha jóltudom:D
Elvileg készült már egy Fps játék is belöle, csak gyakorlatilag nem került kiadásra:(
Viszont, ha a hamis istenek is úgyakarják, akkor jövö év elején teljesen elkészül a Stargate Worlds nevü MMORPG játék. az előzetesek alapján jónak igérkezik:D

Csokibácsi 07-12-2007 16:22

http://forum.queosia.com/showpost.ph...&postcount=316

bsrg 07-12-2007 16:24

én nem vagyok vmi megszállott, csak néha pont akkor és ott van a TV, ahol megy :) de szeretem nagyon.

a kedvencem egyébként O'Neill :D

tényleg, a könyvet olvasta vki?

Sci 07-12-2007 17:14

hát valóban érdekes dolog a bf-es sg. nekem nbem teccik... de akkor majd ha normális verzio beszerezhető szóljatok. ráadásul a bf nemi s egy mai játék..

Csokibácsi 07-12-2007 18:33

Quote:

Originally Posted by Sci (Post 109174)
hát valóban érdekes dolog a bf-es sg. nekem nbem teccik... de akkor majd ha normális verzio beszerezhető szóljatok. ráadásul a bf nemi s egy mai játék..

Mostani formájában nekem sem (bár én is csak képek alapján ítélem meg, mint Te, lehet, hogy helytelenül :) ), viszont maximális elismerés azoknak akik készítik.

A Bf2 az nem olyan régi :)

Sci 07-12-2007 19:58

az valóban nem annyira régi, de a grafikája sem a játékstilusa sem egy kiemelkedő a menüje meg föleg nem teccik. szerintem ha vki játékot csinál akkor vagy szerkesszen maga vagy kemény jogdijat olyan játékért perkáljon le ami nem , vagy csak az utobbi pár hónabban jelent meg. igaz a bf2 rendszere már elég kiforrott -és nem zsákbacica az biztos- de nem vagyok benne biztos hogy pont erre kellet ráhuzni az sg ruháját. bár az is meglehet hogy nincs akkora keret mivel nézett de nem a legnézetteb sorozat , de egy egyedi sg-re biztos nagy lenne a kereslet.;)

Csokibácsi 07-12-2007 21:04

Quote:

Originally Posted by Sci (Post 109215)
az valóban nem annyira régi, de a grafikája sem a játékstilusa sem egy kiemelkedő a menüje meg föleg nem teccik. szerintem ha vki játékot csinál akkor vagy szerkesszen maga vagy kemény jogdijat olyan játékért perkáljon le ami nem , vagy csak az utobbi pár hónabban jelent meg. igaz a bf2 rendszere már elég kiforrott -és nem zsákbacica az biztos- de nem vagyok benne biztos hogy pont erre kellet ráhuzni az sg ruháját. bár az is meglehet hogy nincs akkora keret mivel nézett de nem a legnézetteb sorozat , de egy egyedi sg-re biztos nagy lenne a kereslet.;)

Játék topicba.

Lacc 08-05-2007 17:38

sokan azt mondják, hogy a csk nem tud újat mutatni.
Ez nem igaz!!!
Hát miért van Atlantisz?:D:D:D

Phoenix 08-07-2007 11:43

Csillagkapu MMORPG! Részletek ebben a témában.

Sci 08-10-2007 08:48

Quote:

Originally Posted by Lacc (Post 115200)
sokan azt mondják, hogy a csk nem tud újat mutatni.
Ez nem igaz!!!
Hát miért van Atlantisz?:D:D:D

Atlantisz közel sem olyan jó mint az sg volt... szerintem .

Ati 08-10-2007 08:53

Quote:

Originally Posted by Sci (Post 116405)

Nekem sokkal jobban tetszik. Aranyos poénok, és meglepő módon tudtak újat kitalálni. A legtöbb ilyen "al-sorozat" hibája, hogy tulajdonképp semmi újat nem ad. Itt volt egy külön sztori-vonal, és mellette még önálló részek is. Szerintem nagyon jó.

Fura, hogy ezt az eredeti csillagkapuba miért nem tudták beilleszteni, de ott a végén már nagyon csak a folyamatos sztori-vonallal foglalkoztak, önálló részek nemigen voltak, amennyire én emlékszem.

Valezius 08-10-2007 10:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 116409)
Nekem sokkal jobban tetszik. Aranyos poénok, és meglepő módon tudtak újat kitalálni. A legtöbb ilyen "al-sorozat" hibája, hogy tulajdonképp semmi újat nem ad. Itt volt egy külön sztori-vonal, és mellette még önálló részek is. Szerintem nagyon jó.

Fura, hogy ezt az eredeti csillagkapuba miért nem tudták beilleszteni, de ott a végén már nagyon csak a folyamatos sztori-vonallal foglalkoztak, önálló részek nemigen voltak, amennyire én emlékszem.

Egy sorozat végén, ahol közelíteni kell a lezárás felé szükségszerű, hogy összeérjenek a szálak, szerintem :)
Bár így is van pár dolog, ami elkallódott, például a kristálykoponyás részben lévő szellemlények többet nem találkozunk a sorozatban, legalábbis én nem találkoztam :D

Én az Atlantiszban nem találtam túl sok olyan dolgot, amiért megérte volna néznem.
Mindenesetre az első sorozat vége tetszett, bár szerintem azt is sikerült kicsit elrontani :(

Legalább a Prométheusz nincs benne, azt nagyon utáltam mindig is, nagyon ronda egy űrhajó lett :D:D:D

tdomo 08-10-2007 10:06

Quote:

Originally Posted by Sci (Post 116405)

Szerintem van legalább olyan jó. Már maga az alapsztori is tetszik. A magyar szinkron nagyon rossz, de eredeti hanggal nagyon jók a karakterek.

Valezius 08-10-2007 10:15

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 116435)
Szerintem van legalább olyan jó. Már maga az alapsztori is tetszik. A magyar szinkron nagyon rossz, de eredeti hanggal nagyon jók a karakterek.

Igazából lehet, hogy azért nem tetszik, mert elég egysíkúnak találom, lidércek és ősök minden részben.

Ati 08-10-2007 10:28

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 116433)
Egy sorozat végén, ahol közelíteni kell a lezárás felé szükségszerű, hogy összeérjenek a szálak, szerintem :)

Egyszerű a megoldás: ne akarják befejezni. ;)

De ez persze már késő bánat. :)

All times are GMT +1. The time now is 12:52.