![]() |
Gyula! :)
Gratulálok a két kockához! :) Mgérdemled! :) |
Quote:
|
Ami azt illeti én az indoklást is publikussá tenném! Csakazért is :) Ha már valaki ad, akkor mondaj meg miért ;) Tyüüüdenemtetszenezsokaknak :D
Továbbá javaslom, hogy mindenki nézze meg a vezérlőpultjában mennyit ér az elismerségi szavazata. Ott van az utoljára ADOTT elismertségi szavazatoknál (ugyan abban a sorban ahol ezt írja:) ) u.i. nem lehetne olyan, hogy 3 zöldirányú szürke érjen +1pontot :D (ez csak vicc természetesen :) ) |
Quote:
|
Quote:
Valyon hányan gondolják ezt így? :D |
Quote:
különben is nem mindegy? :) kíváncsi vagyok ki lesz az első, aki beéri Atit :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
valaki "halandóra" gondoltam :D :D :D |
Quote:
|
Annyi lenne a gondom,hogy aki negítvan elismert ,de nem kezdő vagy esetleg más okból lett pirossal megkülönböztetve az miért van kizárva az úgynevezett Ati szavaival élve "kiemelt fórumozók" közül?
Nem gond számomra sőőőt örülök is neki,hogy lehetek a kisebbség egyik oszlopos tagja,de elvenni mindent attól aki piros Hát ez nem szép dolog. Érvényesülni már nem is tudnak ,mert egyszer valakinek/valakiknek szemet szúrtak ezért/azért! Nem azt akarom,hogy zöld legyek és nem azt akarom,hogy minden negatív elismertségű beletudjon szólni bármilyen témába,de ez a " Hódító Kézikönyv" úgy érzem nekem is járna! Tulajdonképpen szép itt az élet a fórumon és nagyon jó ,hogy vannak zöldek+pirossak ,de így kizárni még innen is hát nem is tudom mit mondhatnék. Csak annyit ,hogy Jajjjj! Köszönöm a figyelmet. |
Quote:
|
Quote:
|
Jujj, most akkor mindenki írja ezerrel az okosabbnál okosabb hsz-at.:DD Meg izé...tök depis vok mer pirosat kaptam.:))) Ezúton gratulálok a sok hsz-al rendelkező valóban építő jellegű sok-sok zöld pötyikkel rendelkező tulajoknak, sajna nagyon kevés van belőlük.:DD Jöhetnek a pirosak!:DDD
|
Quote:
Unszinpátiát nem keltettem még soha emlékeim szerint:) |
Quote:
Bár a pontozási rendszernek ehez nem tudom mi köze van!! Magyarázd már el nekem létszíves. Én kaptam pirosat helyesírási hibáért is meg olyan hozzászólásért aminek semmi köze nem volt a megbeszélésekhez. Tehát nem tudom miért pont onnan vagyok kizárva. És nem a vip érdekel,mert töltök én vipet annélkül is csak egy lehetőségtől lettem megfosztva ,mert nem voltam elég jó pofa és nem írtam viccesebbnél viccesebb dolgokat. Na jó nem írok regényt. Köszönöm mindenkinek az elismerést mind negatív mind pozitív irányba és REMÉLEM csak én vagyok itt egyedül akinek ilyesfajta problémái merültek fel. |
Quote:
Írj okos hozzászólást,de ne legyél depis,mert pirosat kaptál. Én se vagyok az;) És akkor se leszek az,ha kizárnak pár lehetőségből! Elfogadom és élek tovább így:) |
Attila(:
Kedves vagy, hogy vígasztalsz, de nem vok depis miatta, csak ez asz egész valahogy az ált isk. alsótagozatát juttatja eszembe.:D Jujj, most piros vagy fekete pontot kapok ma?Csak annak leglább volt értelme, mert ott a tudást osztályozták.:rolleyes: |
Quote:
|
Höhö:D Eddig csak tőled kaptam pirosat, Te lennél a közösség?:O
|
Quote:
|
Tudod Ati, megint nem kötekedni akarok, de azért kapom a pirosakat mert hibákat jelzek, és mivel a hibejelzésből kitiltottál, így kénytelen voltam máshol megtenni... Most is megtettem a supportnál 1 hibajelzést, és igen rengeteg hiba van, de ha megint beírom ide, akkor megint bepirosítassz, és érdemben megint nem fgolalkozol a kérdéssel, javíts ki ha rosszul látom.
|
Quote:
|
Quote:
Én is szoktam pirosakat kapni, és még mindig zöldben vagyok ;) (és nem azért, mert tele írtam volna viccel a fórumot, bár kétségtelen, hogy azért is kaptam zöldet) |
Aktuális "hibajelzésed", hogy nem tudsz a kapcsolt országodból VIP hétvégire jelentkezni.
Idézném a súgót: "A VIP hétvégi játékra csak VIP főországok jelentkezhetnek" Akkor ez mennyiben hiba? Semennyiben. |
Megtettem, de ha nem tudok jelentkezni vip hv-ra, mindezt úgy, hogy ippeg elég vip van az orimon, akkor az nem hiba? Most semtok jelentkezni rá. Szal asszem nekem ebből elég, ha az benne van a súgóban, hogy 1,2k vip körrel nem lehet jelentkezni akkor neked van igazad.
|
A fóországommal jelnentkeztem.
|
Volna....... de nem lehet.
|
Quote:
Elég zavaró, hogy minden alkalommal, amikor felfedezed, hogy HELYESEN működik a játék, akkor azt azonnal jelzed, hogy húúú, itt aztán hiba van. Ne várd, hogy a súgóolvasás hiánya miatt jópontokat fogok adni. |
Csak a sima hv-ra enged.
|
Quote:
Melyik szerepel az első helyen? Az, amelyikkel jelentkezni próbálsz? Nem. Egyéb "hibák" esetleg? Ne haragudj, de tényleg nagyon unalmas, hogy nem olvasol súgót, és akkor jössz azzal, hogy minden hiba szerinted. |
Ezek szerint hülye vok, és ha így van elis ismerem. Ha jól sejtem a régebbi, először indított osrszágom a főország, amivel eddig is hv-ztem, és emlyikkel a sima hv-ra való jelnetkezést engedi. Nos ez eddig stimmel, mond meg miért nem ez a fő orim?
|
Quote:
Bocs, de nagyon zavaró, hogy huszadszor mondom, hogy súgó, súgó, és még most se vagy hajlandó elolvasni. Azután se, hogy idézek belőle. Ne haragudj, de ehhez nekem nincs türelmem. A következő ilyenre kiteszlek a fórumról, a saját nyugalmam érdekében. És akkor mi is volt a kérdésed? Hogy vajon miért kapsz folyton pirosat? Szerinted? |
Ebben igazad van, de a sima hv-ra jelentkezért akkor miért engedi? És igazad van amit eddig nem vettem figyelembe, hogy az ujjabb orim van az első helyen. De akkor sem értem akkor simát miért engedi a nem "fő" országomnak?
|
Quote:
"A hétvégi játékban csak olyan emberek vehetnek részt, akiknek a rendes játékban van országuk, és az az ország már legalább 1 szintlépésen túlvan." Ha ismét súgót olvasni kell küldeni téged, akkor azt fórumról való kizárás mellett fogom megtenni. Ne haragudj, de ez már nagyon unalmas, hogy ennyire képtelen legyél súgót olvasni. |
Kérném is ezt ha lehetséges....
|
Remélem ez alapján mindenki számára világossá vált, hogy miért nem lehet új javaslatot tennie annak, akinek negtív az elismertsége, és miért nem látom szívesen a negatív elismertségűeket a kezdőknek szóló segítő jellegű kézikönyv írása során. :)
|
Ati elolvastam a súgót értsd már meg! Azt nem értem, és már tényleg én érzem rosszul magam, az új orim már több mint 2 hete meg van! és a mostani viphv-n is, a nem "fő" orimmal játszottam ezek szeint! Na tényleg lépek, ennek semmi értelme....
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:57. |