![]() |
Egyébként persze, hogy csinálok sajátot, és utána vetem össze azzal, amit itt találtam eddig/fogok találni a fórumon.
Szóval akkor lehet, hogy az lesz, hogy majd a kész éplistre kérek véleményt. |
És a hadis fél-elf az akkor is durva, nagyon durva!!!!:D
Amugy biztos vagy benne,hogy Orkkal akarsz lenni? ottmég sok a toli nagyon...(4.szint) ez megneheziti ám az életed rendesen.. és ha nem játszol sokat, akkor a tolikon való megtorlás mint védekező(!) eszköz sem lesz tökéletes... Ez csak egy vélemény.... De szerintem jobban jársz valamelyik kevésbé munkaigényes fajjal (Ó/G):) |
Nem azt mondtam, hogy nem játszom sokat, talán túl sokat is, de éjjel nem kelek föl etetni. Óriás nem akarok lenni. A gnómon gondolkodtam, de kipróbálom inkább az orkot, szerintem jó lesz.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Na valami ilyesmire jutottam: Ház: 119-->7735lakos Barakk: 270-->11336elit+2704íj Torony: 52 -->2704hely Kocsma: 50-->2600toli templom:50-->6500vari Raktár: 54 Bank: 5 Az etetést még át fogom gondolni aszerint, hopgy tudok-e annyi pénzt szerezni. A kocsma,templom végső száma majd a tapasztalatoktól függ függeni. Mező, lakás, hadi tekercset maxon tartanék, toli vari tekiből mondjuk 2K-t. A ház lehet, kicsit kevés, de arra gondoltam, hogy a torony+bank: 855embert foglalkoztat, amire nincs nagy szükség általában. Szóval ezzel át lehet vészelni a viharokat, gyújtásokat. Úgyse lesz olyan, aki másodszor is tudna ilyenből egy nagyobb hullámot küldeni :D Tehát valaki mondani vélemyényt? Vagy mutatna egy jobb éplistát? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
elites ork akit kétszer nem lehet tolizni... hmm
|
Quote:
Csak szépkapjuk azt a tolit, vagy lebékézünk azzal a szövivel mielőtt másodjára begyújtja a házaim 15-20%-át, ha nem az már elég nagy baj lenne szerintem. |
orknak én is inkább loparti vagyok, de amúgy az éplista szerintem jó
|
Sziasztok. Lenne egy keredesem: Orkhoz milyen szemelyiseget ajanlotok ???
|
Quote:
|
Quote:
Azután ütni, ütni, ütni!! :D :cool: Ha valaki téged üt had jöjjön be de te visszakísérheted 8 sereggel. :D Szerintem. |
én tudóst ajánlanék. ritka az amikor minden tábit ki lehet küldeni
|
Quote:
Az hol marad? :) Nyilvan a +5% vedelembe es tamadasba meg egyeb bonuszokba is hoz vmit :) Amugy ez szovi felallas fuggo :) 8 tabornok hentelesre eleg jo, es befersz majd valszeg mindenkihez. A tudos praktikusabb. |
Quote:
krin |
én majd, ha már van elég tapasztalat és tudok eleget lenni csinálok egy orkot
8% templommal, 6% kocsmával és 50% barakkal. természetesen tábornok személyiség aztán meglátjuk ki mer betámadni:D |
Es mit szoltok harcos szemelyiseghez, nem jobb mind 1 tabornok szemelyiseg orknal, hisz tobbet tudsz foglalni illetve fosztogatni. Nem valna jobban be ???
Velemenyetek illetve tanacsotok vagy indokotok. ;) |
Quote:
számolgattam kicsit. ork tudós (45 teki, vérszomj, faji bónusz 7 tábi)=2,69555, ork tábi (40 teki, vérszomj, faji bónusz, 8 tábi) = 2,8392. kb. 14% :) de nem ez a lényeges. szerintem 8 sereges támadás nincs, csak bénák ellen. de abba meg hol az élvezet? feljebb nem fogsz tudni kimenni 8 sereggel, csak 2-3-mal max. de ha meg eggyel mész ki, akkor el kell gondolkodni h ez a 14%-os támadótöbblet megéri-e a +5% védelmet és a +5% mezőt(ami miatt több barakk is fér). mert szerintem nem. ezért ajánlom a tudóst |
a félelfek ellen semmit sem fogsz tudni csinálni, akik 5-6 körről lopkodnak...
|
Quote:
Jó az is sztem. De elég durva lélektani hatása van annak is ha valaki betámad 1 orkot és 32 sereg kíséri vissza mondjuk mind pusztira mert mondjuk épp egy 4 orkos szövibe ment bele. :D :cool: Egyszer már belekezdtem megcsinálni valami hasonló szövit de még túl nehéz nekem az ork. Se elég tapasztalatom nincs hozzá, se gép előtt nem ülök eleget. :( |
Na jo es milyen szovitarsakat ajanlotok az orknak ???
Itt hogy legyen az erofeloszlas: 2 hadi 1 toli meg egy vari. Velemenyetek :D |
Quote:
|
Quote:
amúgy még 2 hadist (talán orkokat:D) meg 1 óriás hadivarit javasolnék, termeljetek 1 kis pénzt, aztán éhezzetek és előre :) |
Quote:
|
aki nem tudja csapódáskor maxon tartani a hadit az ne legyen ork.
|
Quote:
vari meg tolivédelemnél talán számít valamit a +5%, de úgy sem fogod 30% fölött tartani a toli vagy varitekit úgyhogy szerintem fölösleges a sima védelemnél meg max visszaveszel 1 kicsit a támadóerőből, ha annyira szeretnél védelmet :D |
Quote:
|
miért nem? :)
|
Quote:
mert szerintem sehogy!!éppen ez az ork gyengéje ugyebár:DD kizárt a max teki!!!;) |
Quote:
|
Quote:
akkor ezek szerint te ork tudóssal játszol?:D |
Quote:
Nekem szerencsere tobb szemelyisegem is van, nem kell dontenem.... |
Quote:
|
én A-n kívül is egyszemesnek tudóst csinálnék. A-ban meg pláne :)
|
Ha csak a becsapódáskorra tartod maxon a hadi tekid akkor meg főleg minek a tudós?
Az orknak semmi más nem számít igazán, csak hogy erős legyen seregben. És hacsak nem a 3-4 körre lévő oriknak akarsz tekit termelni szerintem hiba ha megkisérled kihasználni a tudós bónuszt és annyi tekit tartasz. Remedy, persze szövinek jó a védelemhez a plussz 5%. De pl a te orid is egy tanyafree seregből közel üresen tartott és ha kell bevásárolok ori. Persze nem kérdés hogy mindíg gépnél vagy:) ... de az aki nem ennyire... rugalmas, annak nem lesz kihasználva a ilyen állásban a védekezésre sem a tudós bónusz. |
1/A-ban közel azonos előnye van a tábornoknak, mint a tudósnak. (ha csak 1 személyiséged van).
Nem csak a védelmet kell nézni, hanem azt is, hogy klántámadáskor nem számítanak a tábornokok, tehát tökmind1, mennyid van, viszont ott a tudós személyiség sokat számíthat... (főleg 2-3 ork esetén a klánban). És nem csak 1 személyes klánban érdekes ez... És az, hogy kapsz 5%-ot, az ugye a mezőnél (1,35/1,3) csak 3,8%-al több... Ugyanez van a hadinál is... Az, hogy tudós vagy, nem 5%-al lesz erősebb a támadásod, hanem csak 1,45/1,4=3,57%-al... És az, hogy tábi vagy, vagy sima ork, az ugye 1,2/1,1=9%. Ha A-ban fenn vagy mondjuk a top10%-ban, akkor már egyéni ütések nem nagyon vannak, csak klánütések, és ott igenis többet számít a tudós személyiség. Lejjebb én tábornok lennék, de az A-ban ha csak 1 személyiségem lenne, szerintem tudós lennék (persze attól függ, hogy klánütéssel akarnék feljebb menni, vagy egyéni ütéssel) Tehát alapvetően ilyen sorrendben venném fel a személyiségeket: 1.: Tábornok 2.: Tudós 3.: Vándor 4.: Harcos 5.: Gazdálkodó (nyilván attól függ van-e tanyám :) 6.: Túlélő 7.: Varázsló 8.: Tolvaj 9.: Kereskedő |
All times are GMT +1. The time now is 22:24. |