![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Jaja, az két külön játék...:) Nem, olyan nem lesz, hogy összeresztjük őket, mivel teljesen más a két világa is... |
Quote:
De kicsit áthelyeztem a szöveget, meg egyesítettem és hasonlók...:D Amúgy a történet eddig is megvolt, de érthető okokból nem ecsetelem, hogy mi az... A karaktereket azt hiszem el kell, hogy küldjétek nekem emilben, mondjuk a mokivadasz5@freemail.hu-ra... aki tudja a rendes emilemet, az oda is elküldheti... |
Quote:
|
Jah szabály könyv az nekem is kéne hozzá:(
|
Quote:
|
Quote:
|
Huha egy Utcai Sámán Ökölpengékel belefér vagy az túl furi szal nem összeillö?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Jó, de nekem a karakterem a fontos:D, nem az ereje |
Quote:
|
Na most jól látom, hogy aki tud játszani, annak nincs szabálykönyve, aki meg nem, annak meg szabálykönyve van?:D :D
Bakker, micsoda csapat! Tuti nem fér be egy uwelita?:D :D |
Quote:
jah és csak Senki tartozik azok közé aki tud jáccani és nincs szabálykönyve:D én nem tudok és nincs szabálykönyvem:D különben egy paplovagot hamar kinyuvasztanak:D a jövőben |
Quote:
szabálykönyv a játékostársaságba kettő is van nekünk, mivel általába együtt játtszunk ezért osztozunk rajta, csak el kell kérnem ami meg is történik :) |
Quote:
|
Quote:
|
Egész pontosan arra gondoltam, hogy Ti állítólag tudtok játszani, Ati meg nem, viszont neki van szabálykönyve. Ő nyert. Jöhet egy újabb modul, de most már más mesélje, ne én:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(OFF Ati: azt elmondod hogy Észak topicja milyen gyorsan került le a fórumról? mert mire megfnéztem és mutattam volna Halfinak már érvénytelen is volt.... ON) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amúgy NPCk formájában tuti, vagy hódtalin ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Auu: akkor ez hogy fog mukodni? fel tudnad nagy vonalakban rajzolni a dolgot... Kocce..:D
|
Quote:
Aztán ha megvannak a karakterek, akkor a mese az online téma alatti részben fog menni... én megírom azt oda ami mindenkire vonatkozik, ha valakivel privi duma van, akkor azt majd megbeszéljük kivel hol tudom megejteni, milyen formában (emil, msn pld...), illetve, hogy ki mit csinál, az megírja oda majd az online részbe, én elolvasom (hisz csak én fogom látni), majd a történéseket szépen beírom oda...:) Ha találunk jó kockagenerátort, akkor használni fogjuk azt is (még nem kerestem igazából). Napjában többször belépek (persze attól függően, az időm hogy engedi) és ha alakítani kell a történetet, akkor beírom a dolgokat... ha csata van, akkor egyeztetjük, hogy az érintettek mikor érnek rá és abban az időpontban lejátszuk...:) Az ne tévesszen meg, hogy itt kevesebb lesz esetleg a szövegelés, illetve kevesebb idő jut esetleg a játékra, mert mivel itt naponta megy majd a dolog, ezért összességében sokkal több lesz a játék, mintha összeülnénk 5-8 ótát játszani... ugyanakkor az online játéknak teljesen más a hangulata mint a rendes összeülésnek, de ezt nem igazán lehet elmagyarázni miért... Röveiden valahogy így...:) |
Kocce Auu...:) akkor majd csinalok egy karit... 9 na jo a batyam fog mert neki vannak meg otthon a cuccok...) Szerinted hanyan leszunk? es te fogsz akkor meselni?
|
Quote:
|
Annak nem orulnek...akkor abbamaradna a mese... Egyebkent jo otlet, fenyegetni meg lehet....:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:D:D:D mi a titkod?
|
All times are GMT +1. The time now is 23:03. |